Somerset Velvet Fine Art Paper Roll, 44" x 15 m, 255g/m2

Ez a papír savmentes, úgyhogy művészi nyomatokat és fényképeket egyaránt megőriz; 100%-osan gyapot alapú papír csillogóan fehér felülettel, világító színek 225 g/m² négyzetmétertömegű tekercspapírra történő felviteléhez. Bársonyos felülete részlethűség és fekete-fehér képek visszaadásához kiváló struktúrát mutat.
SKU: C13S041703
Somerset Velvet Fine Art Paper Roll, 44" x 15 m, 255g/m2
Áttekintés

Áttekintés

A Somerset a mindenkori komoly művészek és grafikusok első számú választása. Már a XVII. század elején és a merített papír idejével kezdődően meg volt a minőséget illető igény mely az évek múltával egyre csak nőtt. Jelenleg az Epson ezt a tiszteletreméltó papírt olyan tintasugaras nyomtatásra alkalmas bevonattal látta el, mely a legigényesebb grafikus minőségi követelményeit is teljesíti.<br /><br />A Somerset Velvet Epson-termék 100%-osan savmentes gyapotalapú papír, és Archival Ink vagy UltraChrome Ink tintáinkkal kombináltan használva időtálló nyomatokat eredményez.<br /><br />Mint az Epson valamennyi innovatív hordozója, a Somerset Velvet is a lehető legnagyobb felbontást és színtelítettséget nyújtja Önnek. Nyomtatóillesztő szoftverünk hatékonyan optimalizálja a lapra felhordandó tintamennyiséget, a felhasznált papírtípus függvényében. Mint mindig, az Epson kellékanyagok Epson minőséget biztosítanak.

Sorozat modelljei

Egyéb termékek a sorozatban

Termék
Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.