Singleweight Matte Paper Roll, 24" x 40 m, 120g/m2

Többcélú és könnyen laminálható hordozó; sima matt felületet, és csökkent kontraszthatást nyújt 130µm vastag papíron olyan alkalmazások esetén, melyeket rovátkolni kell. Gyorsan szárad, és könnyű feldolgozni, széles színtérrel rendelkezik a lehető legjobb színek előállításához.
SKU: C13S041853
Singleweight Matte Paper Roll, 24" x 40 m, 120g/m2
Áttekintés

Áttekintés

Költséghatékony és többcélú papír, mely segítségével költséghatékony körülmények között vitelezhetők ki minőségi nyomtatások nagy formátumú Epson Stylus Pro és SureColor P. sorozatú nyomtatókon. Ide tartozik, többek között, a reklámok és brosúrák nyomtatása, a professzionális elrendezések, a termek kitapétázása, mintanyomatok, plakátok és poszterek készítése.A nagy felbontású képek költséghatékony megvalósítására nyújt alternatívát ez a papír, mely úgy színezékes, mint pigmentes tintákkal használható. Amellett, hogy a tinta rajta a könnyebb feldolgozás céljából azonnal szárad, könnyen laminálható, fényes felületet képez, és a túlzott fénytől és nedvességtől is véd.Mint valamennyi innovatív hordozónk, ez a papír is úgy készült, hogy Önnek a lehető legnagyobb felbontást és színtelítettséget nyújtsa. Az Epson nyomtatóillesztő szoftver hatékonyan optimalizálja a lapra felhordandó tintamennyiséget, a felhasznált papírtípus függvényében. Mint mindig, az Epson kellékanyagok Epson minőséget garantálnak.

Sorozat modelljei

Egyéb termékek a sorozatban

Termék
Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.