Premium Semimatte Photo Paper Roll, 24" x 30,5 m, 260g/m2

Gyanta bevonatú papíralapú hordozó, félmatt (mattfényű) felületre felvitt fényképhű nyomatokhoz. A létező legszélesebb színtérrel rendelkezik hosszú élettartamú, 254 µm vastagságú fotográfiai felületre felvitt élénk színek előállításához. Azonnal szárad.
SKU: C13S042150
Premium Semimatte Photo Paper Roll, 24" x 30,5 m, 260g/m2
Áttekintés

Áttekintés

Epson Premium félmatt fotópapír, négyzetmétertömege 260g/m², a professzionális fényképészeknek és grafikusoknak a gyantabevonatú papírok további opcióit nyújtja. Nagy telítettségű, nagy felbontású képeket lehet most elegáns, félmatt bevonatú felületekre felvinni, mely a kontrasztokat erőteljesen csökkenti, miközben a prezentáció minőségét optimalizálja.Vastagsága 254 µm és különösen változatos színteret mutat, így nem csoda, hogy ez a papír a legigényesebb profik kedvence, hisz azonnal is szárad, és gyűrődésmentessége révén könnyen használható, dolgozható fel és jeleníthető meg a végső terméken. Tökéletesen telített fotónyomatot hoz létre maximális színfedettséggel és nagy D-Max értékkel a fényképszerűen hű visszaadás biztosítására.Mint az Epson valamennyi innovatív hordozója, ez a papír is úgy készül, hogy Önnek a lehető legnagyobb felbontást és színtelítettséget nyújtsa. Mint mindig, az Epson garantált Epson minőséget nyújt.

Sorozat modelljei

Egyéb termékek a sorozatban

Termék
Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.