Enhanced Synthetic Paper Roll, 24" x 40 m, 84g/m2

Az Enhanced Synthetic Paper szintetikus papír 720 dpi felbontást és gyors száradást tesz lehetővé. A matt felület kiküszöböli a becsillanást kirakati felhasználásnál, és vízállósága is növeli tartósságát. Költséghatékony, polipropilén alapú, nedvességnek ellenálló vékony, könnyű, és rugalmas anyag. Minőségi matt felületén a színek pontosan és élénken jelennek meg. Azonnal szárad, kitűnően alkalmas beltéri reklámfeliratok és kültéri jelzések készítésére. Laminálva kültéri jelzések készítésére is tökéletes megoldásnak bizonyul.
SKU: C13S041614
Enhanced Synthetic Paper Roll, 24" x 40 m, 84g/m2
Áttekintés

Áttekintés

Az Epson valamennyi innovatív hordozójához hasonlóan ez a papír is rendeltetésszerűen a lehető legjobb felbontást és színtelítettséget nyújtja Önnek. Az Epson nyomtatóillesztő szoftver hatékonyan optimalizálja a lapra felhordandó tintamennyiséget, a felhasznált papírtípus függvényében. Az Epson kellékanyagok használata most is garantálja az Epson minőséget.

Sorozat modelljei

Egyéb termékek a sorozatban

Termék
Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.