Enhanced Matte Paper Roll, 17" x 30,5 m, 189g/m2

Ez a nagytömegű teljes értékű termék szó szerint fényképszerűen jeleníti meg sima, matt felületen és élénkfehér alapon a nyomatot, a fénymegvilágítás árnyalásával. A széles színtér figyelemre méltóan azonnal száradó színnyomást biztosít akár 1440 dpi felbontás feltétele mellett is.
SKU: C13S041725
Enhanced Matte Paper Roll, 17" x 30,5 m, 189g/m2
Áttekintés

Áttekintés

Azok a fényképészek, akiknek sima, matt felületre van szükségük, bizton használhatják az Epson Enhanced matt papírt, mint ideális választást. Ez az élénkfehér papír tökéletes megoldást jelent olyan képek esetén, melyek szatinálást nem igényelnek. Erőteljesen telített képeket hoz létre, miközben a részletek ragyogó megvilágítását, illetve árnyékolását csodálatosan megtartja. Lényegében Epson UltraChrome és DuraBrite tintákkal történő használatra fejlesztették ki, s így e többcélú papír színes tintákkal is használható. Legyen Ön hobbi vagy profi digitális fotóművész, az Epson Enhanced matt papír figyelemre méltó megoldásként ajánlott projektjei megvalósításához.

Sorozat modelljei

Egyéb termékek a sorozatban

Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.