Doubleweight Matte Paper Roll, 24" x 25 m, 180g/m2

A DoubleWeight matt papír tökéletes és költséghatékony megoldást nyújt az Epson Stylus Pro sorozatú nagyformátumú nyomtatókkal történő minőségi nyomtatáshoz. Az alkalmazások közé sorolhatók a reklámok, művészi jellegű nyomtatások, fényképek, professzionális elrendezések, tárgyalótermi jelzések, próbanyomatok, plakátok és poszterek.
SKU: C13S041385
Doubleweight Matte Paper Roll, 24" x 25 m, 180g/m2
Áttekintés

Áttekintés

Nagy felbontású nyomatok költséghatékony alternatívájaként ez a papír úgy a festékalapú, mint a pigmentalapú tintákkal történő használatra alkalmas. A tinta ugyan a könnyű feldolgozás érdekében azonnal szárad, de laminálni is könnyű, és így fényes felületet eredményez és védi azt a túlzott fénytől és nedvességtől.Mint minden innovatív Epson hordozóanyag, ez a papír is a lehető legnagyobb felbontást és színtelítettséget nyújtja Önnek. Az Epson nyomtatóillesztő szoftver hatékonyan optimalizálja a lapra felhordandó tintamennyiséget, a felhasznált papírtípus függvényében. Mint mindig, az Epson kellékanyagok Epson minőséget biztosítanak.Ha a Diasec™ szerinti eljárással Acrylglas termékre kerül felragasztásra, a Doubleweight matt papír digitális grafikára tanúsított hordozóanyagnak minősül.

Sorozat modelljei

Egyéb termékek a sorozatban

Termék
Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.