EPSON PRINT ADMIN SERVERLESS

Az Epson Print Admin (EPA) Serverless lehetővé teszi a WorkForce Enterprise eszközön történő közvetlen futtatást, így a vállalatok kiaknázhatják az adminisztráció továbbfejlesztéséből és leegyszerűsítéséből származó előnyöket.

EPA SERVERLESS

Tartsa kézben a nyomtatási költségeket és a biztonságot

Mérettől függetlenül minden vállalat arra törekszik, hogy biztonságosabbá, hatékonyabbá és költséghatékonyabbá tegye napi szintű működését. Az Epson Print Admin Serverless a KKV-ktől a nagyvállalatokig olyan vállalkozások számára készült, amelyek optimalizálni szeretnék Epson üzleti tintasugaras multifunkciós készülékeik működését, így minden területén javítanák az alkalmazottak biztonságát és termelékenységét.

Optimalizálással és a biztonság javításával vegye át az irányítást nyomtatási környezete felett

Eszköze biztonságosan tárolja a nyomtatási feladatokat, amíg a tulajdonosa engedélyt nem ad a kiadásukra. Kiküszöböli annak kockázatát, hogy magánjellegű információ maradjon a nyomtatóban. Ezen túlmenően megakadályozza az eszközök jogosulatlan használatát, ezzel biztonságos nyomtatási, szkennelési és másolási környezetet teremt.

Takarítson meg pénzt és csökkentse a környezetre gyakorolt hatást a termelékenység fokozása mellett

Csökkenti a gazdátlan dokumentumokból és tökéletlen nyomtatási munkafolyamatokból származó papírveszteséget, így erőforrást és időt takarít meg. Fejlett nyomtatási-, másolási- és szkennelési funkciót nyújt, mindezt a multifunkciós készülék kijelzőjén keresztül, ezzel lehetővé teszi, hogy a felhasználók csak a számukra szükséges dokumentumokat nyomtassák ki és igény szerint, egyszerűen elérhetővé teszi a szkennelési funkciót.

Élvezze az üzleti tintasugaras technológia előnyeit

Használja ki a WorkForce Enterprise megoldásban rejlő lehetőségeket: az alacsony üzemeltetési költségeket, a kevesebb beavatkozást és a fokozott megbízhatóságot!

Lényeges jellemzők

Az EPA és az EPA Serverless közötti eltérés

A megoldás mindegyik eszközön fut az adminisztráció megkönnyítése és a rugalmasság növelése érdekében, a biztonsági és termelékenységi jellemzők romlása nélkül. Az EPA a felhasználók és eszközök adminisztrációjának központosításához a Windows Server rendszeren fut.

Az Epson Print Admin beszerzése Serverless

Kérjük, a 90 napos próbaverzió aktiválásához vagy licenc vásárlásához keresse a WorkForce Enterprise modellekkel foglalkozó Epson partnerét. További információkért velünk is kapcsolatba léphet.

Epson Device Admin

Az Epson Device Admin segítségével a nyomtató- és szkennerpark kezelése és ellenőrzése időrabló munkából egyszerű feladattá válik. Az Epson Eszközadminisztrátor számos hálózatra csatlakoztatott nyomtatóval és szkennerrel kompatibilis, és minden eszközt egyetlen intelligens és intuitív interfészen keresztül vezérelhet.

Kompatibilis készülékek

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.