EGYÜTT A GYÁRTÁSBAN

Vállalatként az Epson elkötelezett a pozitív technológiai váltás elősegítése iránt, ezért olyan megoldásokon dolgozik, amelyek hatékonyabbá és eredményesebbé teszik a munkavállalókat

Okosabb technológiai megoldások

A gyártás változásban van, a verseny pedig kiélezett. A gyárak okosabbá válnak, az ellátási láncok rövidülnek, és a gyártás mozgatórugója a piacra dobás sebessége és a testreszabás. Az Epson technológiákat úgy terveztük, hogy az okosabb jövőhöz Ön a saját tempójában szokhasson hozzá. Rugalmas megoldásaink úgy segítik elő fejlődését, hogy a személyre szabás által ügyfélközpontúbbá, az automatizálás által hatékonyabbá és a kiterjesztett valóság által agilisabbá válhat.

Növelje a működés rugalmasságát

Váljon gyorsabbá a gyártási folyamat minden lépésének automatizálásával.

Növelje a működés rugalmasságát

Váljon gyorsabbá a gyártási folyamat minden lépésénél. Automatizálja a munkát lassító feladatokat, éljen a legújabb fejlesztések nyújtotta előnyökkel, és növelje egész vállalatának hatékonyságát.

Tegye hatékonyabbá az ismétlődő feladatok végzését az Epson ipari robotkarokkal, amelyek alkalmasak összetett feladatok elvégzésére és integrálhatók a már meglévő összeszerelősorokhoz.

Növelje a gyártási sebességet és pontosságot az Epson Moverio okosszemüvegekkel, amellyel kézi beavatkozást nem igénylő, világos útmutatást adhat dolgozóinak nagy precizitást igénylő összeszerelésnél.

Tartsa kézben a dokumentumfeldolgozást hatékony dokumentumkezeléssel az Epson WorkForce szkennereivel és multifunkciós eszközeivel; irányítsa az adatokat a megfelelő részlegekhez a rögzítés helyétől, és helyezze az ötleteket a középpontba.

Tegye hatékonyabbá a minőségellenőrzést az Epson Expression 12000XL szkennerrel; szkenneljen sablonokat és mintapéldányokat a koncepció szakaszban való sikerességért, ellenőrizze újra az elektronikus PCB-táblákat az alkatrészek szintjén, és használjon kiváló minőségű szoftvereszközöket, hogy megfeleljen a minőségellenőrzési szabványoknak4.

Igazodjon a változó igényekhez Nyomtasson kiváló minőségű testreszabott címkéket gyorsan és egyszerűen az Epson ColorWorks segítségével.

Fektessen be a jövőbe

A mai ipar megkövetelte stabil állapot eléréséhez bölcsen kell befektetni.

Fektessen be a jövőbe

A mai ipar megkövetelte stabil állapot eléréséhez bölcsen kell befektetni. Az egész vállalatot érintő hatékonyság növelésével és megtakarításokkal csökkentheti a munkára fordított időt és költségeket, ugyanakkor javíthatja a minőséget.

Optimalizálja erőforrásait az Epson robotkar választékával, amellyel kiváló eredményeket érhet el jóval kisebb ökológiai lábnyom hagyásával, maximalizálhatja a hatékonyságot és csökkentheti a munkafolyamatok idejét.

Segítse dolgozóit távolról szakértői tanácsokkal az Epson Moverio okosszemüvegekkel; ossza meg, mit látnak dolgozói a nagy teljesítményű HD kamerán keresztül, és adjon valós idejű visszajelzést és tanácsot a munkavállalók tanításához.

Bővítse választékát az Epson SureColor és SureLab professzionális nyomtatókkal; kínálja képzőművészeti alkotások, képeslapok és meghívók személyre szabható változatait különböző adathordozókon.

Tegye termékeit kiemelkedővé az Epson SurePress címkenyomtatóval, amely precíz színegyezést, pontos reprodukciót és életszerű árnyalatokat nyújt a kiváló minőségű, szemképráztató címkéknek.

Fedezze fel, mennyit takaríthat meg nyomtatás közben, ha az Epsont választja!

Használja a teljes birtoklási költségek kiszámítására szolgáló kalkulátort

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Várjon okosabb eredményeket

Ha az embereket helyezi a középpontba, hatékonyabb munkahelyre és elégedettebb ügyfelekre számíthat.

Várjon okosabb eredményeket

Ha az embereket helyezi a középpontba, hatékonyabb munkahelyre és elégedettebb ügyfelekre számíthat. Egyesítse munkavállalói rugalmasságát, kreativitását és megérzéseit az új technológiák sokoldalú és igény szerinti tulajdonságaival az elköteleződés és eredmények érdekében.

Fejlessze munkaerőjét az Epson robotkarok használatával a teljesítmény és precizitás növeléséért nagyon alacsony hibakockázatot vállalva.

Lássa megvalósulni a teljesítményt gyorsítsa fel a teljes munkafolyamatot az Epson WorkForce Pro RIPS A4 és A3 nyomtatókkal, amelyek alacsony üzemeltetési költséget, nagy nyomtatási sebességet és minimális beavatkozási igényt kínálnak.

Dolgozzon abszolút precizitással az Epson Moverio okosszemüvegekkel; helyezze a fizikai környezetre a virtuális útmutatót és tervrajzokat a dolgozók oktatásának elősegítéséért.

Gyorsítsa fel a képzési folyamatot az Epson interaktív kijelzőivel; bátorítsa az önfelfedezést a kijelzett tartalomra való jegyzetelési lehetőség és az ujjérintéses és kéttollas interaktivitás használatával.

Védje a bolygó jövőjét

Az Epsonnál pontosan tudjuk, mennyire fontos a fenntarthatóbb bolygó támogatása a jövő generációinak.

Védje a bolygó jövőjét

Az Epsonnál tisztában vagyunk a fenntarthatóbb bolygó támogatásának fontosságával a jövő generációi számára; ez az oka annak, hogy a megoldásainkat a lehető legkörnyezetbarátabbá fejlesztjük.

Teljesítse környezetvédelmi célkitűzéseit , termeljen akár 99%-kal kevesebb hulladékot a WorkForce Pro RIPS (Replaceable Ink Pack System) rendszer segítségével, fogyasszon akár 96%-kal kevesebb energiát a WorkForce Pro nyomtatókkal4, és kétszerezze meg a nyomtatási sebességet feleannyi teljesítményfelvétel mellett a WorkForce Enterprise sorozat nyomtatóinak2 segítségével.

Takarítson meg energiát és CO2-t az Epson WorkForce Pro modelljeivel, amelyek akár 96%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a lézernyomtatók és a lézeres fénymásolók1.

Csökkentse a teljesítményfelvételt interaktív vetítési megoldásaink gazdaságos módban való használatával, amely egyben hosszú lámpaélettartamot is biztosít.

Csökkentse ökológiai lábnyomát, használjon olyan szkennereket, amelyeknek nincs szükségük bemelegedési időre, és csökkentse energiafogyasztását a beépített ReadyScan technológia segítségével.

Öt egyszerű lépés a fenntarthatóbb európai jövő felé

Egyszerre egy technológia

INFOGRAFIKA LETÖLTÉSE

 

Tudja meg, mennyit takaríthat meg

Kalkulátorunkkal kiszámíthatja, mennyi energiát és CO2-t takaríthat meg egy WorkForce Pro nyomtató segítségével oktatási környezetben.

 
 • Akár 92% -kal kevesebb CO2, mint lézernyomtatók esetében7
 • 96%-kal kevesebb energia, mint lézernyomtatók esetében1
 • 94%-kal kevesebb hulladék, mint lézernyomtatók esetében1
 • 3,5x gyorsabb, mint a lézernyomtatók1
 • Fenntartható ózonmentes technológia
 

Szolgáltatás és támogatás

Tudjon meg többet a helyszíni szervizről és az Epson-garanciákról.

Szolgáltatás és támogatás

Normál garancia

Tudjon meg többet az Epson-garanciákról.

Helyszíni szerviz

Tudjon meg többet a helyszíni szervizről és az Epson-garanciákról.

Támogatás

Segítségre van szüksége? Hasznos információért és az elérhetőségeinkért látogasson el a támogatási oldalra.

Regisztráció

Köszönjük, hogy az Epson termékét választotta, és hogy időt fordít annak regisztrációjára.

A garancia ellenőrzése

Ellenőrizze az eszköz garanciáját!

Kiterjesztett garancia – promóció

Három éves kiterjesztett garancia meghatározott Epson-nyomtatókra.

 

Lízingmegoldások

Tudjon meg többet a lízingelés különböző módjairól, arról, hogyan részesülhet az Epson-termékek előnyeiből.

Nyomtatás és mentés

Az Epson Print & Save szolgáltatással időt és pénzt takaríthat meg

Print365

Nyomtasson problémamentesen, amennyit csak szeretne, rejtett költségek nélkül.

Szoftvermegoldások

Tekintse meg alább a szoftvermegoldások teljes választékát és a rendszerkompatibilitásra vonatkozó információkat, beleértve a partnereink által nyújtott lehetőségeket is.

Szoftvermegoldások

Tekintse meg alább a szoftvermegoldások teljes választékát és a rendszerkompatibilitásra vonatkozó információkat, beleértve a partnereink által nyújtott lehetőségeket is.

Várjon el többet projektorától

Hozzon ki többet projektorából

Használja ki az Epson szakértő szoftvermegoldásainak előnyeit, hogy projektora még jobban teljesítsen a képességek, a pontosság és a vezérlés terén. A világ vezető projektorgyártójaként4 tisztában vagyunk a megfelelő projektormegoldások iránti igénnyel – olyan projektorokra van szükség, amelyekkel Ön bárhol könnyen és hatékonyan tarthat prezentációt, úgy, ahogyan azt eltervezte.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Vállalati képalkotási megoldások

Megoldások széles választéka minden üzlettípushoz

Az Epson eszközei olyan szoftverszolgáltatásokkal és -megoldásokkal kompatibilisek, amelyek segítenek a vállalati munkafolyamatok fejlesztésében, a költségek csökkentésében, a hatékonyság növelésében, és abban, hogy megvalósuljon az eszközök zökkenőmentes integrációja a folyamatosan változó környezetbe.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Növelje a hatékonyságot az emberi és robot munkaerő egyesítésével

Hozza ki a legtöbbet magasan képzett munkavállalóiból a robotok bevonásával. Az Epson robotkarok képesek önállóan elvégezni az összeszerelősor időigényes feladatait. A rendkívül kompakt, sokoldalú, könnyen mozgatható és méretezhető karok elvégzik a képzést nem igénylő kézi munkát, így jól képzett munkavállalói az intelligens gyártásra és az üzlet növekedésére koncentrálhatnak.

Kösse össze munkavállalóit az információval

Az Epson Moverio okosszemüvegek az igényes ipari környezetben meggyorsítják, megkönnyítik, és intuitívabbá teszik az összetett feladatok végrehajtását. A Moverio kézi beavatkozást nem igénylő vizuális és távoli útmutatást biztosít, ezért ez a legjobb megoldás a tesztelési, tanítási, összeszerelési és karbantartási műveletek elősegítésére4.

Kerülje el a munka elhúzódását és megszakítását

Ha üzleti tevékenységeiben nem hatékony, az hatással lesz alkalmazottaira, beszállítóira és ügyfeleire. Az Epson nyomtatási és szkennelési megoldásaival elkerülheti a munka elhúzódását, megszakítását, a hulladéktermelést és kellemetlenségeket. Zökkenőmentes logisztikára, termékazonosításra, számlázás automatizálásra és készletgazdálkodásra számíthat. Ez pedig végeredményben egyszerűbb beszállítói kapcsolattartást és jobb ügyfélszolgálatot is jelent.4

Növelje a működés rugalmasságát

Váljon gyorsabbá a gyártási folyamat minden lépésének automatizálásával.

Fektessen be a jövőbe

A mai ipar megkövetelte stabil állapot eléréséhez bölcsen kell befektetni.

Várjon okosabb eredményeket

Ha az embereket helyezi a középpontba, hatékonyabb munkahelyre és elégedettebb ügyfelekre számíthat.

Védje a bolygó jövőjét

Az Epsonnál pontosan tudjuk, mennyire fontos a fenntarthatóbb bolygó támogatása a jövő generációinak.

Szolgáltatás és támogatás

Tudjon meg többet a helyszíni szervizről és az Epson-garanciákról.

Szoftvermegoldások

Tekintse meg alább a szoftvermegoldások teljes választékát és a rendszerkompatibilitásra vonatkozó információkat, beleértve a partnereink által nyújtott lehetőségeket is.

Kapcsolat

Az üzleti megoldásokkal kapcsolatos további információért lépjen kapcsolatba velünk, és egy Epson-képviselő felkeresi Önt.

Indítsa el a forradalmat

Automatizálja a rutinműveleteket

Integrálja az Epson megbízható robotkar termékkínálatának elemeit meglévő összeszerelősoraihoz mint „co-botokat” a jól képzett dolgozói mellé. Ipari robotaink leállás nélkül dolgoznak a kapacitás, sebesség és precizitás növeléésért ismétlődő, kézi vagy veszélyes feladatokat ellátva.

Csökkentse a nyomtatási költségeket

WorkForce Pro nyomtató termékkínálatunkkal pénzt takaríthat meg a kellékanyagokon és időt spórolhat meg a karbantartáson, mialatt csökkentheti a környezetre gyakorolt hatást akár 99%-kal kevesebb hulladéktermeléssel és 96%-kal kevesebb energiafogyasztással, mint a lézernyomtatók használatával.1

Fedezze fel a kis sorozatú tintasugaras címkenyomtatókat

Nyomtasson többféle nyomathordozójú és alkalmazású, kiváló minőségű címkéket SurePress címkenyomtatóinkkal. AQ vagy UV tintával használható hatékony és könnyen kezelhető eszközök, amelyek lehetővé teszik a felhasználóik nyújtotta szolgáltatások bővítését.

Nyújtson vizuális segítséget

Hozza ki a legtöbbet a kiterjesztett valóságból a fejlesztési ciklusok lerövidítésért és a pontosság növeléséért. Az Epson Moverio okosszemüvegek a munkakörnyezetre helyezik rá a képeket a kézi beavatkozást nem igénylő útmutatásért a tervezési, kivitelezési, összeszerelési és karbantartási műveletek során.

Szabja személyre a címkéket és a készletet

A kiváló minőségű, igény szerint személyre szabható működésű Epson ColorWorks címkekészítő a legjobb eszköz a tisztán látható címkék készítésére a készletgazdálkodáshoz, vagy hogy olyan fontos információkra hívja fel a figyelmet, mint a lejárati dátum vagy a szállítási adatok.

Egyszerűsítse az együttműködést és a képzést

Tanítsa új dolgozóit anélkül, hogy jegyzeteket gépelne, és interaktív kijelzőinket használva működjön együtt beszállítóival valós idejű kommunikációval és fájlmegosztással munkahelye elhagyása nélkül.

Különböző nyomatok és textíliák

Garantált teljesítmény textilnyomás esetén, akár nagy mennyiségű sportruházati, kiváló minőségű divatruházati és otthoni dekorációs vagy egyéni tervezésű pólók nyomásához. A SureColor SC-F termékek megbízhatóan nyújtanak verhetetlen eredményeket.

Gyorsítsa fel a munkafolyamatokat

Digitalizálja dokumentumait, hogy biztonságban tudhassa fontos terveit. Csökkentse a hibalehetőséget a Sharepointra való közvetlen szkenneléssel, amely felülírja a dokumentumok korábbi verzióit, így biztosítva, hogy minden érintett a legutóbbi tervek alapján dolgozik.

Termékek

Esettanulmányok

Previous Next

Erőforrások

Ismerje meg a gyártási szektorral kapcsolatos erőforrások széles választékát. Ezek olyan cikkek, esettanulmányok, infografikák és brosúrák, amelyek az Epson-termékekről és -megoldásokról, továbbá a piaci tendenciákról nyújtanak tájékoztatást.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Hírek és események

Akár bevezető előadásokat tart, akár programozással vagy karbantartással kapcsolatos kurzusokat, akár képzéseket gépkezelőknek, szakértőink készségesen átadják tudásukat Önnek és munkatársainak.

Eredmények szűrése

Previous Next

Jelenleg nincsenek vásárok és rendezvények.

Hő nélküli technológia, ami átformálja a jövőt

Növelje a termelékenységet, és csökkentse a környezeti terhelést kompromisszumok nélkül.

További információk

Kapcsolat

Az Epson gyártási megoldásaival kapcsolatos további információkért egyszerűen töltse ki adataival az alábbi űrlapot, és egy Epson-képviselő fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
(jelölje ki a kapcsolódó területeket)
Szeretnék további információt kapni e-mailben az Epson termékeiről, promócióiról, ajánlatairól és rendezvényeiről.

Összehasonlítás:
Bezárás

Termékek összehasonlítása

a 3 kiválasztottból

Eltávolítás az összehasonlításból
Kapcsolat

PROSPEKTUS

A jövő munkahelye

A jövő munkahelye elektronikus útmutató letöltése

PROSPEKTUS

A jövő munkahelye

A jövő munkahelye elektronikus útmutató letöltése

 1. BLI által végzett tesztek, 2017 februárját megelőző két hónapos vizsgálati időszakban, konkurens készülékek adott csoportjával összehasonlítva, az Epson megbízása alapján. További információért látogasson el a www.epson.hu/inkjetsaving
 2. A lézernyomtatók általában 45-55 lap/perces nyomtatási sebesség mellett 1500 W-ot fogyasztanak, míg a WorkForce Enterprise alacsony, 180 W – 320 W teljesítményfelvétellel rendelkezik, és akár 100 lap/perc sebességgel nyomtat. További információkért látogasson el a www.epson.eu/pageyield weboldalra.
 3. A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte a 2001 és 2017 közötti időszakban.
 4. Kiegészítő szoftver és hardver szükséges
 5. Haladja meg vízióját: Az Epson kutatása a jövő technológiai lehetőségeire és kihívásaira vonatkozóan, 17 globális iparági szakértő és több mint 7000 dolgozó európai személy szemszögéből
 6. Európai Bizottság, Internet of Things, Okos gépek és eszközök
 7. A következő webhelyen megtalálja a megtakarítások ismertetését, és megtudhatja, hogyan használhatja ki vállalata ezeket: www.epson.hu/maketheswitch