Az Epson igényekre szabott termékeket és szolgáltatásokat nyújt, amelyeket kifejezetten úgy terveztünk, hogy hozzáadott értéket biztosítsanak ügyfeleinknek a pénzügyi szektorban, a nyomtatóktól és szkennerektől kezdve a blokknyomtatókig, projektorokig és nyomtatási menedzsment szolgáltatásig (Managed Print Service)

PÉNZÜGYI MEGOLDÁSOK

Ha folyamatos működésre és gyors tranzakciókra van szükség, segítünk ennek biztosításában megbízható, gyors technológiával.

Folyamatos működés és gyors tranzakciók.

A bankok és hitelszövetkezetek folyamatos dokumentumkezelést igényelnek – papír- és elektronikus alapon. Mi tisztában vagyunk ezzel, ezért termékek és szolgáltatások teljes választékával rendelkezünk a hatékony ügyfélkezeléshez és a háttérirodai folyamatokhoz.

Hatékonyabb munkafolyamatok

A technológia segítségével a háttérirodai folyamatok hatékonyan üzemeltethetők, így érdemes egy megbízható, szakértelemmel rendelkező márka készülékeibe beruházni az állásidő elkerülésére. És mivel a nyomtatás igen fontos, mi lecsökkentjük lapköltségeit akár 50%-kal1, illetve energiafelhasználását akár 80%-kal2.

 • Papírdokumentumok integrálása

  Elektronikusan integrálja a dokumentumokat a munkafolyamatba üzleti szkennereinkkel.

 • Számlakönyv-nyomtatás

  Fontosak, és nehezen kezelhetők. A mi készülékeinkkel gyorsan és pontosan beolvashatja és kinyomtathatja őket.

 • Gyorsabb tranzakciók

  Ha csekkeket és vonalkódokat kell szkennelnie és nyomtatnia, a sebesség és a pontosság számít.

 • Könnyű dokumentumkezelés

  Ha a papírdokumentumok fontosak az üzlet számára, egyszerűsítse a munkafolyamatot és digitalizálja őket üzleti szkennereinkkel.

 • Minden igényt kielégítően

  Ha számlát kell nyomtatnia, esetleg vonalkóddal és színes grafikával, mi segíthetünk.

 • Tiszta kommunikáció

  Az adatok megosztása egyszerű – projektoraink biztosítják, hogy üzenete világos és látványos legyen.

 • Az iroda hatékony szervezése

  A papíralapú dokumentumok kezelése és lefűzése egyszerűsíthető. Címkenyomtatóink segítenek ebben.

 • 1) Az IDC által nyomon követett összehasonlítás 2013 első negyedévében a Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban eladott 10 legjobb A4-es színes lézernyomtatókkal és multifunkciós nyomtatókkal történt. A lapköltség kiszámítása a gyártók hivatalos tonerpatronokra vonatkozó árlistája (ha elérhető), valamint a 2013 júniusában Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban közzétett teljesítmények alapján történt.


 • 2) Az összehasonlítás az IDC statisztikája alapján Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban 2013 első negyedévében a tíz legnagyobb számban értékesített A4-es, színes lézernyomtató és többfunkciós készülék között készült. Az áramfogyasztást a gyártók 2013 júniusában publikált, a nyomtatási és átlag módra vonatkozó adatai alapján számítottuk ki.