Tesztelési, mérési, ellenőrzési megoldások

Az Epson robotokkal és egy nagy teljesítményű integrált képfeldolgozó rendszerrel a precíz rögzítést igénylő feladatok magas ütemfrekvenciával is kivitelezhetők.

Tesztelés, mérés, vezérlés

A minőségellenőrzés, a sorozatgyártás előtti próbaüzemek, valamint az adatmérés mind-mind olyan terület, ahol elengedhetetlen a pontos rögzítés. Az Epson robotokkal és egy nagy teljesítményű integrált képfeldolgozó rendszerrel e feladatok magas ütemfrekvenciával is kivitelezhetők. A PC-alapú RC620 fővezérlő további mérő- és tesztelő hardverekkel bővíthető, miközben könnyen integrálható más gyártók képfelismerő rendszereibe vagy erő-nyomaték érzékelőibe. Ha egy termék eltér az előre meghatározott paraméterekkel beállított tűrésértékektől, akkor a termék hibásnak minősül.

Esettanulmányok

Termékek

A modern automatizálási megoldásoknak meg kell felelniük néhány egyszerű követelménynek – a lehető leggyorsabbnak, a lehető legkisebbnek és a lehető legolcsóbbnak kell lenniük. Az Epson nagy sebességű és nagy pontosságú ipari robotok széles választékát kínálja Önnek.

Alkalmazási területek

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban

Gondoskodjon arról, hogy a gyártósora elérje a csúcssebességet

Epson robotrendszerek: precíz, gyors és megbízható

Robotjaink együtt raklapoznak, fűrészelnek, marnak, fúrnak, köszörülnek, szerelnek össze, mozgatnak és építenek. Pontosan és lélegzetelállító sebességgel dolgoznak a fenti és sok más alkalmazási területen – gyakran akár a nap 24 órájában. Termékportfóliónk a világ egyik legkiterjedtebb SCARA modellcsaládját kínálja, 6-tengelyes robotokkal, vezérlőkkel és szoftverekkel.