Elhelyezési és összeszerelési megoldások

Az Epson robotok a legkisebb alkatrészeket is minden alkalommal pontosan szerelik össze, maximális mobilitás mellett.

A komponensek elhelyezése és összeszerelése

Az alkatrészek elhelyezése és összeszerelése során végzett kézi műveletek nem hatékonyak és teret biztosítanak az esetleges hibáknak is. Az is tény, hogy az emberi kar mozgása természetében korlátozott. Az 1. és 2. tengely közötti optimális kapcsolatnak köszönhetően az Epson robotok maximális mobilitást élveznek, és minden alkalommal pontosan össze tudják szerelni még a legkisebb alkatrészeket is. A kiváló dinamikával, nagy illesztési erővel és merevségi mutatókkal, valamint optimális holtterhelés/hasznos teher megoszlással működő robotjaink ideális választást kínálnak az alkatrészek elhelyezésére és összeszerelésére. Mindeközben strapabíróak, tartósak, és minden körülmények között megbízhatóan működnek.

Esettanulmányok

Termékek

A modern automatizálási megoldásoknak meg kell felelniük néhány egyszerű követelménynek – a lehető leggyorsabbnak, a lehető legkisebbnek és a lehető legolcsóbbnak kell lenniük. Az Epson nagy sebességű és nagy pontosságú ipari robotok széles választékát kínálja Önnek.

Alkalmazási területek

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban

Gondoskodjon arról, hogy a gyártósora elérje a csúcssebességet

Epson robotrendszerek: precíz, gyors és megbízható

Robotjaink együtt raklapoznak, fűrészelnek, marnak, fúrnak, köszörülnek, szerelnek össze, mozgatnak és építenek. Pontosan és lélegzetelállító sebességgel dolgoznak a fenti és sok más alkalmazási területen – gyakran akár a nap 24 órájában. Termékportfóliónk a világ egyik legkiterjedtebb SCARA modellcsaládját kínálja, 6-tengelyes robotokkal, vezérlőkkel és szoftverekkel.