Csomagolási és raklapozási megoldások

Az Epson robotok képesek még a rendkívül törékeny alkatrészek csomagolására és raklapozására is.

Csomagolás és raklapozás

A modern csomagolás nagyfokú rugalmasságot igényel a csomagolósorokban. A fő cél a rövidebb termékcsere-idő biztosítása a folyamatbiztonság magas szintű normáinak fenntartása mellett. Az Epson robotok mindent kézben tartanak. Képesek még a rendkívül törékeny alkatrészek csomagolására és raklapozására is. A szállítószalag nyomon követésével a robot képes megfogni és lerakni a munkadarabokat még mozgásban lévő szállítószalagokon is. A folyamat során a tárgyakat egy kamera vagy egy szenzor észleli.

Esettanulmányok

Termékek

A modern automatizálási megoldásoknak meg kell felelniük néhány egyszerű követelménynek – a lehető leggyorsabbnak, a lehető legkisebbnek és a lehető legolcsóbbnak kell lenniük. Az Epson nagy sebességű és nagy pontosságú ipari robotok széles választékát kínálja Önnek.

Alkalmazási területek

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban

Gondoskodjon arról, hogy a gyártósora elérje a csúcssebességet

Epson robotrendszerek: precíz, gyors és megbízható

Robotjaink együtt raklapoznak, fűrészelnek, marnak, fúrnak, köszörülnek, szerelnek össze, mozgatnak és építenek. Pontosan és lélegzetelállító sebességgel dolgoznak a fenti és sok más alkalmazási területen – gyakran akár a nap 24 órájában. Termékportfóliónk a világ egyik legkiterjedtebb SCARA modellcsaládját kínálja, 6-tengelyes robotokkal, vezérlőkkel és szoftverekkel.