Betöltő és kirakodó megoldások

Az Epson robotok pontosan és megbízhatóan képesek be- és kirakodni a szállítószalagokat, raklaprendszereket, műanyag fröccsöntő gépeket és még sok minden mást.

Gépbetöltés és -kirakodás

A szállítószalagok, raklaprendszerek, műanyag fröccsöntő gépek vagy fémöntő gépek be- és kirakodása csak néhány példa ezen a területen azokra a feladatokra, amelyeket az Epson robotok pontosan és megbízhatóan tudnak végrehajtani. A munkacellák gyártási szigetekké alakíthatók át, például a fröccsöntőgépek teljesen automatizált folyamatává, egyetlen műveleti szekvenciával történő eltávolítással, hűtéssel és sorjázással.

Esettanulmány

30 másodpercre csökkent ciklusidők a Zorn vállalatnál

Termékek

A modern automatizálási megoldásoknak meg kell felelniük néhány egyszerű követelménynek – a lehető leggyorsabbnak, a lehető legkisebbnek és a lehető legolcsóbbnak kell lenniük. Az Epson nagy sebességű és nagy pontosságú ipari robotok széles választékát kínálja Önnek.

Alkalmazási területek

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban

Gondoskodjon arról, hogy a gyártósora elérje a csúcssebességet

Epson robotrendszerek: precíz, gyors és megbízható

Robotjaink együtt raklapoznak, fűrészelnek, marnak, fúrnak, köszörülnek, szerelnek össze, mozgatnak és építenek. Pontosan és lélegzetelállító sebességgel dolgoznak a fenti és sok más alkalmazási területen – gyakran akár a nap 24 órájában. Termékportfóliónk a világ egyik legkiterjedtebb SCARA modellcsaládját kínálja, 6-tengelyes robotokkal, vezérlőkkel és szoftverekkel.