Epson supports professionals including lawyers and accountants with its smart projectors, inkjet printers, business scanners, disc publishers and managed print services.

Vezető Megoldások aLemezkészítéshez és az Archiváláshoz

Discproducer család

Ha csak egy lemezt szeretne készíteni, ezt egyetlen gombnyomással megteheti. Ha több lemezre van szükség, a különféle típusú Discproducer készülékek akár 100 lemezt is el tudnak készíteni egyetlen munkamenetben. Nyomtatóként és hálózati környezetben is használhatók, ezenkívül rendelkezésre áll egy biztonsági típus is, amelynek segítségével megvédhetők a bizalmas adatok. A cserélhető meghajtók és a karbantartási kazetta meghosszabbítja a teljes egység élettartamát, míg az olyan új funkciók, mint a „visszaolvasás” és az „egyesített nyomtatás” a második generációs Discproducer készülékek még kifinomultabb használatát teszik lehetővé.

Kisméretű, multifunkciós kialakítás

A Discproducer készülékek kategóriájuk legkisebbjei: a porálló készülékház kevesebb mint 40cm széles. Ez az egyetlen olyan rendszer, amelyet teljes mértékben kezelhető az előlapjáról. Ha fontos a helymegtakarítás, a készülék lapos kialakításának köszönhetően egymásra helyezhet kettőt, és a felső tetejét például az adathordozók tárolójaként vagy egy hordozható számítógép asztalaként használhatja.

Szabadalmaztatott AcuGrip robotkar

A Discproducer termékcsaládhoz kifejlesztett AcuGrip mechanika biztosítja, hogy a robotkar megbízhatóan mindig csak egy üres CD-t, DVD-t vagy BD-t fog meg még akkor is, ha ezek egymáshoz ragadtak. Ez növeli a készülék élettartamát, és megelőzi a mechanikus elakadást a felügyelet nélküli munkafolyamat során, ami felesleges leállást eredményezne.

Micro Piezo technológia

A Micro Piezo nyomtatófej az Epson tintasugaras nyomtatóinak lelke. Ez a technológia biztosítja a tintacseppek egyenletes és stabil eloszlását, gyakorlatilag kiküszöbölve a szóródást és elmosódást. Ezért nyújtják a Discproducer készülékek kategóriájuk legkiválóbb nyomtatási minőségét éles szöveggel és élénk grafikával akár 1440 × 1440 dpi felbontásban. Ráadásul a különálló nagy kapacitású tintapatronok nagyon olcsó nyomtatást tesznek lehetővé.

Ágazatvezető szerviz

Az Epson a piacvezetőktől elvárható világszínvonalú szervizszolgáltatást garantál. CoverPlus szervizprogramunk költséghatékony szervizlehetőségeket bocsát rendelkezésére, beleértve a helyszíni szervizelést is, amelyet a legtöbb országban a kezdeti jótállási időn túl, több évre is meg lehet hosszabbítani.

Ágazatvezető szerviz