Az Epson igényekre szabott termékeket és szolgáltatásokat nyújt, amelyeket kifejezetten úgy terveztünk, hogy hozzáadott értéket biztosítsanak ügyfeleinknek az oktatási szektorban, ilyenek többek között a nyomtatóink, szkennereink és projektoraink.

MEGOLDÁSOK AZ OKTATÁS SZÁMÁRA

Minden oktatási intézményben felmerül az igény olyan költséghatékony technológiák iránt, amelyek támogatják a tanulási környezetet és könnyen használhatók.

Látványosabb és emlékezetesebb tanulás intelligens technológiákkal.

Mr Hiromi Taba, Az Epson Europe elnöke

A szűkös költségvetés idején, amikor a korábbiaknál is jobb vizsgaeredményeket kell produkálni, tudjuk, mennyire nehéz lehet megfelelő felszerelést találni az órák érdekesebbé tételéhez. Minden osztályteremben szükség van intuitív technológiára, amely megbízhatóan működik.

Megfizethető árú színes oktatóanyagok

A fekete-fehér, fénymásolt oktatóanyagok kora régen lejárt. Ma már könnyen és olcsón készíthet színes órai jegyzeteket és házidolgozatokat. Tintasugaras nyomtatóinkkal az iskolák akár 50%-kal1 kisebb lapköltséget is elérhetnek, és a diákok kiváló minőségű anyagokból tanulhatnak.

 • Vonja be az osztályt!

  A diákok elkalandozó figyelmének fenntartásához használjon szuperközeli projektorokat, amelyek kiküszöbölik a vakító fényt és az árnyékokat.

 • Töltse meg az előadótermet!

  Projektoraink segítenek hatásos és emlékezetes előadásokat tartani az előadótermekben.

 • Tartson interaktív órákat!

  Készítsen jegyzeteket és használja a tartalmakat interaktívan, hogy a tanítás közös tanulássá válhasson.

 • Csökkentse az energiafelhasználást!

  Csökkentheti az energiafogyasztást és a környezetre gyakorolt hatást, mivel a tintasugaras nyomtatóink akár 80%-kal2 kevesebb energiát fogyasztanak.

 • Ossza meg 3D tárgyak képét!

  Könnyedén osszon meg kísérleteket vagy tárgyakat az egész osztállyal a dokumentumkamera segítségével.

 • Gazdálkodjon hatékonyan az idejével!

  Az idő pénz. Csökkentse a nyomtató karbantartásával és a patroncserével töltött időt a mi tintasugaras nyomtatóinkkal.

 • Egyszerű adatkezelés

  Könnyítse meg a nagy mennyiségű információ tárolását és megosztását egy lemezsokszorosítóval.

 • 1) Az IDC által nyomon követett összehasonlítás 2013 első negyedévében a Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban eladott 10 legjobb A4-es színes lézernyomtatókkal és multifunkciós nyomtatókkal történt. A lapköltség kiszámítása a gyártók hivatalos tonerpatronokra vonatkozó árlistája (ha elérhető), valamint a 2013 júniusában Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban közzétett teljesítmények alapján történt.


 • 2) Az összehasonlítás az IDC statisztikája alapján Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban 2013 első negyedévében a tíz legnagyobb számban értékesített A4-es, színes lézernyomtató és többfunkciós készülék között készült. Az áramfogyasztást a gyártók 2013 júniusában publikált, a nyomtatási és átlag módra vonatkozó adatai alapján számítottuk ki.