EPSON MULTIMÉDIA KÖNYVTÁR

Erőforrások és események széles választékát találja itt: cikkeket, infografikákat és brosúrákat, amelyek az Epson-termékekről és -megoldásokról, továbbá a piaci tendenciákról nyújtanak tájékoztatást.

Erőforrások szűrése

Közelgő események

 • Photokina 2018

  Photokina 2018

  26 szeptember 2018 - 29 szeptember 2018
  Köln, Németország

  A Photokina a következő szintre lép, és 2018-tól évente kerül megrendezésre. Így a jövőben optimálisan tükrözi a gyorsan változó természetet és az egyre inkább digitalizált iparág egyre rövidebb innovációs ciklusait. 2019-től a vásár új időpontban, májusban kerül megrendezésre. A képalkotó munkafolyamat legfontosabb területein történt innováció mellett a jövőben a képalkotással kapcsolatos teljes termékpaletta, alkalmazások és releváns szolgáltatások is bemutatásra kerülnek Kölnben.

  További információ: Photokina.

  Mire számíthat a photokinan:

 • MEGHÍVÓ - Epson Business Konferencia 2018

  2 október 2018 - 16 október 2018
  Szombathely, Debrecen, Budapest
   
   
     
   
   
   
   
   
  Kedves Partnerünk,
   
  Jöjjön el és fedezze fel az Epson üzleti nyomtatásról alkotott jövőképét. Megismertetjük egyedi technológiáinkkal, üzleti stratégiánkkal, amely sikeressé teheti vállalkozását.
  Kérjük, regisztrációjával erősítse meg részvételi szándékát, találkozzunk rendezvényeink valamelyikén!
   
  MIRE SZÁMÍTHAT?
   
  Tekintse meg bemtatóink során az üzleti nyomtatás Epson által kifejlesztett megoldásait, ismerje meg hogyan befolyásolja a jövő munkamódszereit az Epson különleges technológiája. Csatlakozzon interaktív bemutatóinkhoz és fedezze fel új termékeinket működés közben.
  Kérdése van a szervizeléssel és garanciával kapcsolatban? Találkozzon az európai szervizközpont képviselőivel, akik készséggel állnak rendelkezésére a nap folyamán.
   
   
   
   
   
  OTTHONI MEGOLDÁSOK
   
  Megoldások az Ön személyes igényeihez és hobbijaihoz, dokumentumok nyomtatásához és fotókhoz.
   
   
   
  INTELLIGENS MUNKAHELY
   
  Interaktív projektorok és számos nyomtatási eszköz kínál lehetőséget a szakmai együttműködésre.
   
   
   
  ÜZLETI MEGOLDÁSOK
   
  Multifunkciós megoldásokat mutatunk be kiváló minőségű és élénk színű nyomatokra.
   
   
   
   
  HOL ÉS MIKOR?
   
  2018. október 02. SZOMBATHELY, Haladás sportközpont
  2018. október 04. DEBRECEN, Divinus hotel
  2018. október 16. BUDAPEST, Öböl ház
  Kérjük, regisztrációjával erősítse meg részvételi szándékát.
  Rendezvényeink időtartama: 10:00-16:00 óráig
  Vidéki helyszínek esetében nincs kötött program, a nap bármely szakában érkezhet.
  A budapesti helyszín programja:
  10:00 Érkezés
  10:30 – 10:45 Megnyitó
  10:45 – 11:15 Nyomtató piaci áttekintés – Tálas Ferenc / IDC
  11:15 – 12:30 Epson stratégiájának és jövőképének ismertetése – Fábián Miklós / Epson
  12:30 – 13:30 Ebéd
  13:30 – 16:00 Termékbemutatók, kötelten beszélgetések
   
   
   
  2 Columns Heading
   
  Minden látogatót eredeti Epson Mercedes AMG Petronas hátizsákkal ajándékozunk meg, amelyben összegyűjtheti a mintákat és a tájékoztató anyagainkat.
   
   
   
  2 Columns Heading
   
  Kikapcsolódásképpen megtekinthetik a pancake bemutatót, megkóstolhatják japán sushi kínálatunkat és baristánk által kínált kávé különlegességeinket.
   

  Üdvözlettel:
  Az Epson magyarországi csapata
   
   
   
   
  ADATVÉDELMI NYILATKOZAT
   
  Amennyiben bármilyen problémája, kérdése merül fel a rendezvénnyel vagy a regisztrációval kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársunkkal a csilla.nemeth@epson.eu email címen.
   
   
   
   
   
   
 • GITEX 2018

  GITEX 2018

  14 október 2018 - 18 október 2018
  Dubai World Trade Centre, Dubai, United Arab Emirates

  GITEX Technology Week is the most widely recognised and annually anticipated information and communications technology (ICT) trade event across the Middle East, Africa, and South Asia. GITEX continues to identify the hottest global trends in the tech industry and integrates them into new event sectors or conference programmes. Each year, top international brands and local tech leaders launch cutting-edge products, gadgets, and services at GITEX, making it a must-attend event for tech enthusiasts and industry professionals.

  Read more about GITEX

  What you can expect at GITEX:

 • droidcon 2018

  droidcon 2018

  25 október 2018 - 26 október 2018
  Business Design Centre, London

  A droidcon 2018 októberében visszatér Londonba, és ismét a Business Design Centerben kerül megrendezésre. Szeretne találkozni a nemzetközi Android közösséggel, szakértő előadókat meghallgatni és megismerni az összes új Android-fejlesztést és fantasztikus új technológiákat? Ha igen, jöjjön el a Londonba a droidcon-ra, a legnagyobb Android fejlesztő konferenciára Európában!

  Mire számíthat a droidcon:

 • InPrint 2018

  InPrint 2018

  20 november 2018 - 22 november 2018
  Mico, Milan, Italy

  Az ipari nyomtatási technológia vezető kiállítása, az InPrint a nyomtatási iparág gyorsan növekvő, nagy potenciálú szektorának legfontosabb eseménye.

  Az InPrint az iparág bemutatója, ahol megjelenik a magas szintű szakértelem, a csúcstechnológia, termékbemutatók és számos ipari nyomtatási megoldás. Széles körben mutatják be a funkcionális és dekoratív plakátnyomtatást. beleértve a különleges-, képernyő-, digitalis-, tintasugaras és 3D technológiákat.

  A bemutató közvetlenül biztosítja a szakemberek igényeinek megfelelő egyedi ipari nyomtatási megoldásokat, hogy új piaci lehetőségeket és bevételt generálhassanak. Egyszerre vannak kiállítva az ipari nyomtatás legújabb és legjobb részei három szektorban: funkcionális, dekoratív és a csomagolás.

  További információ:  InPrint Italy

 • Bett 2019

  Bett 2019

  23 január 2019 - 26 január 2019
  ExCel London, United Kingdom

  Bett az év első iparági bemutatója az oktatási technológia piacán, amely összesen 850 vezető céget, 103 izgalmas új edtech startupot és több mint 34 700 résztvevőt hoz össze a globális oktatási közösségből.

  Azért gyűlnek össze, hogy ünnepelenek, inspirációt találjanak és megbeszéljék az oktatás jövőjét, valamint a technológia és az innováció szerepét, amely lehetővé teszi, hogy minden tanár és tanuló profitálhasson.

  További információ: bett 2019.

  Mire számíhat a Bett 2019-en:

 • ISE 2019

  ISE 2019

  5 február 2019 - 8 február 2019
  Amszterdam RAI, Hollandia

  Az Integrated Systems Europe (európai integrált rendszerek) vagy az ISE a professzionális AV és elektronikus rendszerintegráció legnagyobb nemzetközi kereskedelmi vására. A rekordnak számító 59.000 látogatójával és több mint 950 kiállítójával az ISE 2019 kihagyhatatlan vásár a kis- és nagyvállalatoknak egyaránt. A 2019-es esemény 02.05 és 02.09 között zajlik majd Amszterdamban. Számos iparágvezető mutatja be az új technológiákat, a legjobb praktikákat és az iparági know-how-t, számos felbecsülhetetlen értékű üzleti lehetőséget teremtve.

  További információ: ISE 2019.

  Az Epson legfontosabb mozzanatai a tavalyi rendezvényen:

Kapcsolat

Az Epson megoldásaival kapcsolatos további információért töltse ki alább az űrlapot, és csapatunk egy tagja hamarosan kapcsolatba lép Önnel.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező.