EPSON MULTIMÉDIA KÖNYVTÁR

Erőforrások és események széles választékát találja itt: cikkeket, infografikákat és brosúrákat, amelyek az Epson-termékekről és -megoldásokról, továbbá a piaci tendenciákról nyújtanak tájékoztatást.

Erőforrások szűrése

Közelgő események

 • Hannover Messe 2019

  Hannover Messe 2019

  29 március 2019 - 5 április 2019
  Hanover Fairground, Hanover, Germany

  From individual components to the complete intelligent factory, as well as topical trends such as energy efficiency, lightweight construction and additive manufacturing – at HANNOVER MESSE you’ll get a complete picture of the industrial value-adding chain under one roof - in Hannover and worldwide.

  Read more about HANNOVER MESSE.

  What you can expect at HANNOVER MESSE:

 • FESPA 2019

  FESPA 2019

  12 május 2019 - 18 május 2019
  Berlin, Németország

  A FESPA 2019 lesz a legnagyobb nemzetközi nagy formátumú nyomtatási esemény. Bemutatókijelzők, digitális és textilnyomtatás; a kiállításon több mint 700 kiállítási márka vesz majd részt Németországban, Berlinben.

  A következő globális nyomtatási expo várhatóan a berlini Messe 9 bemutatótermének kivetítőjén mutatja majd be a digitális és textilnyomtatási megoldásokat. A FESPA Global Print Expo 2019 továbbra is az európai Sign Expo-val párhuzamosan kerül megrendezésre el a nem nyomtatott vizuális kommunikációs megoldásokról.

  További információ: FESPA 2019

  Videó a tavalyi eseményről alább:

 • SIGN Istanbul 2019

  SIGN Istanbul 2019

  10 szeptember 2019 - 23 szeptember 2019
  Tuyap, Isztanbul

  A SIGN Isztambul bemutatja az olyan termékek, szolgáltatások és alkalmazások teljes körét, mint a digitális nyomtatási technológiák, a textilnyomtatás, a reklámfelszerelés-berendezések, a kis méretű nyomtatási és dokumentációs technológiák, transzfer anyagok, nyomdafestékek, LED-ek és LED-kijelzők, terméktartó állványok, szitanyomás és promóciós anyagok. Emellett továbbra is a 3D Printshow Istanbul, egy speciális szekció házigazdája, amely már tavaly is nagy érdeklődést generált.

  További információ: SIGN Istanbul

  Mire számítha a SIGN Istanbul rendezvényen:

 • GITEX 2019

  GITEX 2019

  23 szeptember 2019 - 11 október 2019
  Dubai World Trade Centre, Dubai, United Arab Emirates

  GITEX Technology Week is the most widely recognised and annually anticipated information and communications technology (ICT) trade event across the Middle East, Africa, and South Asia. GITEX continues to identify the hottest global trends in the tech industry and integrates them into new event sectors or conference programmes. Each year, top international brands and local tech leaders launch cutting-edge products, gadgets, and services at GITEX, making it a must-attend event for tech enthusiasts and industry professionals.

  Read more about GITEX

  What you can expect at GITEX:

Kapcsolat

Az Epson megoldásaival kapcsolatos további információért töltse ki alább az űrlapot, és csapatunk egy tagja hamarosan kapcsolatba lép Önnel.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező.