EPSON MULTIMÉDIA KÖNYVTÁR

Erőforrások és események széles választékát találja itt: cikkeket, infografikákat és brosúrákat, amelyek az Epson-termékekről és -megoldásokról, továbbá a piaci tendenciákról nyújtanak tájékoztatást.

Erőforrások szűrése

Közelgő események

 • SIGN Istanbul 2019

  SIGN Istanbul 2019

  10 szeptember 2019 - 23 szeptember 2019
  Tuyap, Isztanbul

  A SIGN Isztambul bemutatja az olyan termékek, szolgáltatások és alkalmazások teljes körét, mint a digitális nyomtatási technológiák, a textilnyomtatás, a reklámfelszerelés-berendezések, a kis méretű nyomtatási és dokumentációs technológiák, transzfer anyagok, nyomdafestékek, LED-ek és LED-kijelzők, terméktartó állványok, szitanyomás és promóciós anyagok. Emellett továbbra is a 3D Printshow Istanbul, egy speciális szekció házigazdája, amely már tavaly is nagy érdeklődést generált.

  További információ: SIGN Istanbul

  Mire számítha a SIGN Istanbul rendezvényen:

 • GITEX 2019

  GITEX 2019

  23 szeptember 2019 - 11 október 2019
  Dubai World Trade Centre, Dubai, United Arab Emirates

  GITEX Technology Week is the most widely recognised and annually anticipated information and communications technology (ICT) trade event across the Middle East, Africa, and South Asia. GITEX continues to identify the hottest global trends in the tech industry and integrates them into new event sectors or conference programmes. Each year, top international brands and local tech leaders launch cutting-edge products, gadgets, and services at GITEX, making it a must-attend event for tech enthusiasts and industry professionals.

  Read more about GITEX

  What you can expect at GITEX:

Kapcsolat

Az Epson megoldásaival kapcsolatos további információért töltse ki alább az űrlapot, és csapatunk egy tagja hamarosan kapcsolatba lép Önnel.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező.