EPSON MULTIMÉDIA KÖNYVTÁR

Erőforrások és események széles választékát találja itt: cikkeket, infografikákat és brosúrákat, amelyek az Epson-termékekről és -megoldásokról, továbbá a piaci tendenciákról nyújtanak tájékoztatást.

Erőforrások szűrése

Közelgő események

 • InPrint 2018

  InPrint 2018

  20 november 2018 - 22 november 2018
  Mico, Milan, Italy

  Az ipari nyomtatási technológia vezető kiállítása, az InPrint a nyomtatási iparág gyorsan növekvő, nagy potenciálú szektorának legfontosabb eseménye.

  Az InPrint az iparág bemutatója, ahol megjelenik a magas szintű szakértelem, a csúcstechnológia, termékbemutatók és számos ipari nyomtatási megoldás. Széles körben mutatják be a funkcionális és dekoratív plakátnyomtatást. beleértve a különleges-, képernyő-, digitalis-, tintasugaras és 3D technológiákat.

  A bemutató közvetlenül biztosítja a szakemberek igényeinek megfelelő egyedi ipari nyomtatási megoldásokat, hogy új piaci lehetőségeket és bevételt generálhassanak. Egyszerre vannak kiállítva az ipari nyomtatás legújabb és legjobb részei három szektorban: funkcionális, dekoratív és a csomagolás.

  További információ:  InPrint Italy

 • Bett 2019

  Bett 2019

  23 január 2019 - 26 január 2019
  ExCel London, United Kingdom

  Bett az év első iparági bemutatója az oktatási technológia piacán, amely összesen 850 vezető céget, 103 izgalmas új edtech startupot és több mint 34 700 résztvevőt hoz össze a globális oktatási közösségből.

  Azért gyűlnek össze, hogy ünnepelenek, inspirációt találjanak és megbeszéljék az oktatás jövőjét, valamint a technológia és az innováció szerepét, amely lehetővé teszi, hogy minden tanár és tanuló profitálhasson.

  További információ: bett 2019.

  Mire számíhat a Bett 2019-en:

 • ISE 2019

  ISE 2019

  5 február 2019 - 8 február 2019
  Amszterdam RAI, Hollandia

  Az Integrated Systems Europe (európai integrált rendszerek) vagy az ISE a professzionális AV és elektronikus rendszerintegráció legnagyobb nemzetközi kereskedelmi vására. A rekordnak számító 59.000 látogatójával és több mint 950 kiállítójával az ISE 2019 kihagyhatatlan vásár a kis- és nagyvállalatoknak egyaránt. A 2019-es esemény 02.05 és 02.09 között zajlik majd Amszterdamban. Számos iparágvezető mutatja be az új technológiákat, a legjobb praktikákat és az iparági know-how-t, számos felbecsülhetetlen értékű üzleti lehetőséget teremtve.

  További információ: ISE 2019.

  Az Epson legfontosabb mozzanatai a tavalyi rendezvényen:

Kapcsolat

Az Epson megoldásaival kapcsolatos további információért töltse ki alább az űrlapot, és csapatunk egy tagja hamarosan kapcsolatba lép Önnel.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező.