Az Epson igényekre szabott termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyeket kifejezetten úgy terveztünk, hogy hozzáadott értéket biztosítsanak ügyfeleinknek az állami szektorban, a mátrix-, címke- és tintasugaras nyomtatóktól és szkennerektől kezdve a nyomtatási menedzsment (Managed Print Service) szolgáltatásig és projektorokig.

MEGOLDÁSOK AZ ÁLLAMI SZEKTOR SZÁMÁRA

Olyan környezet, ahol követelmények vannak, ahol meg kell felelni a jogszabályoknak. Segítünk megfelelni minden kritériumnak büdzséjének keretein belül, bármiféle kompromisszum nélkül.

Megbízható technológia, amely költséghatékony is.

Költségstop esetén a fókusz a hatékonyság növelésén van strapabíró és költséghatékony technológiákkal. Ezért úgy terveztük megfizethető készülékeinket, hogy első osztályú megbízhatóságukkal időt takarítsanak meg és megkönnyítsék életét.

Pénzmegtakarítás

Ha szoros a költségvetés, fontos keretek közé szorítani a nyomtatási költségeket, hiszen a papírmentes iroda a múlté. Üzleti tintasugaras nyomtatóink akár 50%-kal1 is csökkenthetik a lapköltséget, amely jelentős arány, különösen ha tekintetbe veszi a teljes nyomtatóparkot és az éves nyomtatási mennyiséget.

 • Csökkentse a környezetre gyakorolt hatást

  Mivel a környezetre gyakorolt hatás fontos tényező, üzleti tintasugaras nyomtatóink akár 80%-kal2 kevesebb energiát fogyasztanak.

 • Dokumentumkezelés

  Mivel a papíralapú dokumentumokat digitálisan kell a munkafolyamatba integrálni, szkennereink kiválóan együttműködnek a digitális rendszerekkel.

 • Szabályozza a kellékanyag költségeket

  Ellenőrizze nyomtatási költségeit és egyszerűsítse a kellékanyagok rendelését a nyomtatási menedzsment szolgáltatásunk (Managed Print Service) segítségével.

 • Prezentáljon magabiztosan

  Tegye még emlékezetesebbé prezentációit vagy előadásait látványos képekkel és élénk színekkel.

 • Biztonságos nyomtatás

  A biztonság mindig nagyon fontos, ezért biztosítjuk az összes ehhez kapcsolódó funkciót.

 • Minden nyomtatási igényhez

  Nyomtatóink többpéldányos nyomtatványra, borítékra és leporellóra is képesek nyomtatni.

 • Gazdálkodjon hatékonyan az idejével!

  Az idő pénz. Csökkentse a nyomtató karbantartásával és a patroncserével töltött időt tintasugaras nyomtatóink segítségével.

 • 1) Az IDC által nyomon követett összehasonlítás 2013 első negyedévében a Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban eladott 10 legjobb A4-es színes lézernyomtatókkal és multifunkciós nyomtatókkal történt. A lapköltség kiszámítása a gyártók hivatalos tonerpatronokra vonatkozó árlistája (ha elérhető), valamint a 2013 júniusában Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban közzétett teljesítmények alapján történt.


 • 2) Az összehasonlítás az IDC statisztikája alapján Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban 2013 első negyedévében a tíz legnagyobb számban értékesített A4-es, színes lézernyomtató és többfunkciós készülék között készült. Az áramfogyasztást a gyártók 2013 júniusában publikált, a nyomtatási és átlag módra vonatkozó adatai alapján számítottuk ki.