Prémium csomagolási és címkézési megoldások

Biztosítson ügyfelei számára nagyságrendekkel gyorsabb, költséghatékonyabb, illetve prémium minőségű csomagolási, proofkészítési, mintakészítési és gyártmánycímke nyomtatási szolgáltatást.

A komplett csomag

A piac igény szerinti, konzisztens, színhű proof-okat, és magas minőségű, személyre szabott címkéket vár el. A digitális tintasugaras nyomtatóink a legjobb végeredménnyel segítik Önt a sikeres működésben a kompetitív csomagolási és feliratozási piacon.

Megoldásaink segítik Önt a nyereséges csomagoláskészítésben. Az általunk alkalmazott technológia minden nyomtatási folyamat során színhű proof-okat biztosít, a hatékony digitális címkenyomtatóink pedig költséghatékonyan nyomtatnak kisebb, változó adattartalmú munkákat is, a hagyományos és prémium címkeformátumok széles választékán.

Lényeges jellemzők

Címkék igény szerint

Nyomtasson igény szerint, pontos mennyiségben, gyorsan és pontosan, megfelelő színminőség mellett

100%-osan pontos proof-ok

Biztos lehet abban, hogy a proof-ok pontos direktszínei és árnyalatai teljesítik a márkatulajdonosok elvárásait.

Nyomathordozók választéka

Nyomtasson fóliára, papírra vagy metálfényű címkehordozóra, a lehetőségek legszélesebb választékát kínálva ügyfeleinek.

Hatékonyabb folyamat

Az igény szerinti kisszériás munkamenetek csökkentik a selejtmennyiséget és készleteket, és ezáltal készpénzt szabadítanak fel.

Nyisson új piacok felé

Nyomtasson speciális címkéket, használjon texturált felületű nyomathordozókat, és szerezzen nyereséget termelő új ügyfeleket.

Széles színterű tintakészlet

A 7 színkomponensű, fehérszínkomponenssel kiegészített címkenyomtatónk pontos direktszíneket és speciális színeket, illetve végeredményt biztosít.

Esettanulmányok

Termékek