SZÍNES CÍMKENYOM-TATÁS

ÚJ MINŐSÉGI SZINT A SZÍNES CÍMKENYOM-TATÁSBAN

ÚJ MINŐSÉGI SZINT A SZÍNES CÍMKENYOM-TATÁSBAN

Az Epson vezető szerepet tölt be az igény szerinti színes nyomtatási technológia területén. E terület utóbbi időben bekövetkezett fejlődése miatt, a hagyományos kétfázisú színes címkenyomtatás idejétmúlttá vált. Az igény szerinti színes nyomtatóinkkal teljes ellenőrzése alatt tudhatja a címkekészítési folyamatot, ezért személyre szabott színes címkéit pontosan akkor készítheti el és olyan mennyiségben, amennyit valóban fel fog használni.

Az előre nyomtatott címkék feketével történő felülnyomtatására hagyományosan hőpapíros nyomtatókat használtak. Azonban ez lassú, problémás, pazarló és kényelmetlen volt. Ezeket a hátrányokat az Epson igény szerinti tintasugaras színes nyomtatói egyszerűen szüntetik meg. Azáltal, hogy ezentúl házon belül bármikor tud bármilyen egyedi színes címkét, jegyet vagy feliratot nyomtatni, nem kell többet aggódnia a készletek, gyártási szünetek, selejtes címkék, elveszett rendelések vagy késedelmes szállítások miatt.

AZ IGÉNY SZERINTI SZÍNEK ELŐNYEI

Fokozott láthatóság

Tegye termékeit különlegessé kiváló minőségű, szemkápráztató színes címkékkel.

Teljes irányítás

Nyomtasson bárhol, bármikor annyi kiváló minőségű címkét, jegyet és feliratot, amennyire éppen szüksége van.

Jobb készletgazdálkodás

Szüntesse meg az előrenyomtatott címkekészletét, minimalizálja a selejtes címkék számát és a gyártási leállásokat, és előzze meg az elveszett megrendeléseket és késedelmes szállításokat.

Hőnyomtatóval nyomtatott címke

ColorWorks C3500-zal nyomtatott címke

AZ EPSON COLORWORKS C SOROZAT TINTASUGARAS CÍMKENYOMTATÓI

AZ EPSON COLORWORKS C SOROZAT TINTASUGARAS CÍMKENYOMTATÓI LÉNYEGESEN LEEGYSZERŰSÍTIK A SZÍNES CÍMKENYOMTATÁS HAGYOMÁNYOS FOLYAMATÁT.

A hagyományos színes címkenyomtatás (hat lépés):

 • Tervezés
 • Rendelés feladása
 • Kiszervezett
  gyártás
  (előnyomtatás)
 • Kiszállitás
 • Készletezés (külőnbőző kivitelekben)
 • Integrált
  Letapogatás

Igény szerinti színes nyomtatás (mindössze két lépésben):

 • Tervezés
 • A teljes
  tartalom igény
  szerinti nyomtatása

PIACI MEGOLDÁSOK

Bármely területen működik is vállalata, a termeléstől és kereskedelemtől a gyógyszerészetig és egészségügyig, biztosan talál egy ColorWorks C sorozatú terméket, amely valódi előrelépést jelent és megadja a kellő rugalmasságot ahhoz, hogy pontosan olyan címkét nyomtasson vele, amilyet és amikor szeretne. A sorozat legújabb darabja, az Epson ColorWorks C3500, ideális választás azoknak a vállalatoknak, amelyek a legújabb GHS (Globally Harmonised System) szabvány szerinti vegyszercímkézést szeretnének végezni.

GYÁRTÁS

Az Epson színes címkenyomtatók ideális választást jelentenek a sokféle terméket kis mennyiségben gyártó vállalatoknak, mivel javítják a készletgazdálkodást, a termékazonosítást és az ügyfélkiszolgálást.

JOBB KÉSZLETGAZDÁLKODÁS

Improved inventory management

Kezelje a készletkezelési, raktározási és termékmozgatási műveleteket könnyen nyomon követhető címkékkel, amelyek azonnal kinyomtathatók és felhelyezhetők.

ÁTTEKINTHETŐ KEZELÉSI FOLYAMAT

Clear operating procedures

Nyomtasson érthető, könnyen olvasható utasításokat színes grafikákkal és fotókkal.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Important information

Emelje ki a címke lényeges információit, vagy nyomtasson speciális címkéket.

JOBB CÍMKÉK, HATÉKONYABB MÁRKAÉPÍTÉS

Enhanced labels and branding

Maximalizálja terméke láthatóságát, emelje ki termékét, és erősítse hírnevét.

EGYSZERŰ GHS-MEGFELELŐSÉG

EGYSZERŰ GHS-MEGFELELŐSÉG

Nyomtasson tartós GHS vegyszercímkéket nem csak fekete és piros színekben, hanem rugalmasan bármilyen színnel.

GYÓGYSZERÉSZET ÉS EGÉSZSÉGÜGY

A színes címkék az egészségügy területén hatékonyan segítik a létfontosságú információk vizuális felismerését, ezáltal nemcsak csökkentik a kórházak működési költségeit, hanem, ami még fontosabb, hatékonyabb betegellátást és biztonságot tesznek lehetővé.

FONTOS INFORMÁCIÓK KIEMELÉSE

FONTOS INFORMÁCIÓK KIEMELÉSE

Használja a színeket és az elrendezést a beteg neve és az adagolási utasítások kiemelésére.

NAGY MENNYISÉGŰ NYOMTATÁS EGYSZERŰEN

NAGY MENNYISÉGŰ NYOMTATÁS EGYSZERŰEN

Gyártson címkéket nagy mennyiségben igény szerint, a változó beteg- és gyógyszerlistáknak megfelelően.

EGYÉRTELMŰ, KÖVETKEZETES CÍMKÉZÉS

EGYÉRTELMŰ, KÖVETKEZETES CÍMKÉZÉS

Használjon előre meghatározott színkódokat a gyógyszerek pontos azonosítására.

A HIBALEHETŐSÉGEK CSÖKKENTÉSE

A HIBALEHETŐSÉGEK CSÖKKENTÉSE

Csökkentse a hibák és hibalehetőségek számát a különböző gyógyszerek egyértelmű azonosításával.

KISKERESKEDELEM

Gyors, megbízható és rugalmas színes címkézési megoldásaink a polcjelölő címkéktől, az ár- és reklámcímkéken át, az üzletben készülő termékek címkézéséig, számos kiskereskedelemben felmerülő nyomtatási feladat során alkalmazhatók.

A TERMÉK ISMERTSÉGÉNEK NÖVELÉSE

A TERMÉK ISMERTSÉGÉNEK NÖVELÉSE

Tegye termékeit különlegessé kiváló minőségű, szemkápráztató színes címkékkel.

TERMÉKSPECIFIKÁCIÓK KIEMELÉSE

TERMÉKSPECIFIKÁCIÓK KIEMELÉSE

Az apró, részletes szöveg könnyen olvasható a nagyszerű minőségű tintasugaras nyomtatásnak köszönhetően.

HATÉKONYABB MÁRKAÉPÍTÉS

HATÉKONYABB MÁRKAÉPÍTÉS

Hívja fel a figyelmet cégére konzisztens, felismerhető grafikákkal.

KÜLÖNLEGES ÉS EGYEDI CÍMKÉK KÉSZÍTÉSE

KÜLÖNLEGES ÉS EGYEDI CÍMKÉK KÉSZÍTÉSE

Vezesse be a promóciókat gyorsan és hatékonyan az igény szerinti nyomtatás segítségével.

BELÉPŐJEGY ÉRTÉKESÍTÉS

Egyszerűen használható színes címkenyomtatóinkkal ezentúl személyre szabott marketingüzenettel ellátott, egyedi rendezvényfeliratokat készíthet, vagy akár a látogató fényképét is elhelyezheti a személyazonosításra használt belépőkártyákon.

RÁLÁTÁS A TELJES FOLYAMATRA

RÁLÁTÁS A TELJES FOLYAMATRA

Nyomtasson színes jegyeket és belépőkártyákat igény szerint.

TESTRE SZABOTT KOMMUNIKÁCIÓ

TESTRE SZABOTT KOMMUNIKÁCIÓ

Készítsen egyéni jegyeket és belépőkártyákat promóciós vagy személyre szabott információkkal.

JOBB VIZUÁLIS AZONOSÍTÁS

JOBB VIZUÁLIS AZONOSÍTÁS

Nyomtasson színes fényképeket a belépőkártyára a jobb vizuális azonosítás érdekében.

Minőség technológiával

A szigorú gyártási szabványaink, az élvonalbeli Micro Piezo® tintasugaras technológiánk, az Epson DURABrite Ultra tintáink és a nyomtatástechnológiai iparágban évtizedek óta betöltött vezető szerepünk garantálja, hogy tintasugaras nyomtatócsaládunk minden tagja páratlan minőséget kínál.

Epson DURABrite Ultra tinta

A papír felületére kerülő pigmenttintánk a gyantabevonatnak köszönhetően kiválóan ellenáll a fénynek, a víznek, a párának és az ózonnak, ezért a pigmenttintánkkal készült nyomatok rendkívül tartósak.

Epson Micro Piezo® technológia

Az Epson Micro Piezo® tintasugaras nyomtatói a hagyományos melegítés helyett elektromos töltéssel viszik fel a tintát, így pontosan kontrollálható a tintacsepp mérete és elhelyezése. A kisméretű, akár 3 pikoliteres tintacseppel jelentősen javul a minőség és a láthatóság. Mivel a nyomtatófej élettartama megegyezik a nyomtatóéval, rendszerünkkel a költségei is alacsonyak lesznek.

Epson Automatikus tintafelismerés (AID)

Az Epson AID technológiája a nyomtatófejnél elhelyezett szenzorral méri minden egyes tintacsepp elektromos töltését, hogy felismerje a fúvókák esetleges eltömődését. Amennyiben problémát észlelne, a nyomtató automatikusan elindít egy tisztító ciklust, majd pár másodperc múlva a nyomtató újra készen áll a munkára. Mindez biztosítja a maximális pontosságot, amely elengedhetetlen bizonyos színes címkék, mint például a vonalkódok és a színkódok nyomtatásához.

MIT JELENT EZ ÖNNEK?

Tinta Nyomtatófej Egységes nyomatok
Epson színes címkenyomtató Pigmenttinta = víz- és kenődésállóság, jobb ellenálló-képesség az (UV) fénnyel szemben. Micro Piezo® módszer = tartós nyomtatófej, csere és további költségek nélkül Nincsenek hibás nyomatok
Felügyelet nélküli nyomtatás az AID technológia révén – éjszakai használathoz ideális.
Más színes címkenyomtató Festékalapú tinta = vízben oldódó, nagyon gyenge (UV) fényellenállású tinták Hőfelhasználó módszer = költséges, rendszeresen cserélendő tintasugaras nyomtatófejet igényel A nyomtató csak felügyelet mellett használható

COLORWORKS C7500 SOROZAT ÉS PRECISIONCORE: AZ IDEÁLIS PÁROSÍTÁS

A PrecisionCore nyomtatófej technológia az Epson történetében az egyik legnagyobb kutatási és fejlesztési befektetés eredménye, amely a cég mikro elektromechanikus rendszerek (MEMS) gyártására vonatkozó szakértelmét az anyagtudományok legújabb eredményeivel kombinálja.

A PrecisionCore egy új rendszert jelent, amely tisztán a piezokristály erejét használja fel a megbízhatóság növelésére. A piezoelem olyan feszültséget állít elő, amellyel néhány milliszekundum alatt képes észlelni, hogy a tinta fecskendezése rendben történik-e. Képes az állapot öndiagnosztikájának elvégzésére, szinte azonnal.

A PrecisionCore nyomtatófej technológiája biztosítja az Epson elismert, iparágvezető minőségét nagy sebesség mellett. A hüvelykről hüvelykre dolgozó nagy felbontású Epson nyomtatóáramkörök a világ leggyorsabb tintasugaras nyomtatási technológiáját jelentik. A PrecisionCore piezo elemek egyenként közel 50 000 alkalommal képesek tintát fecskendezni másodpercenként.

Termék keresése

C7500

Az Epson ColorWorks C7500 újradefiniálja a megbízható, nagy sebességű, kiváló minőségű színes címkenyomtatást a gyártók házon belüli címkézési igényeinek kielégítése érdekében.

 • A színes címkesablonok és az előre beállított képek támogatása
 • Színes grafikák támogatása
 • Nincs szükség előrenyomtatott címkék készletének fenntartására
 • Színes szöveg és vonalkód készítése monokróm nyomtatási adatokból
 • Hatékony címkekészítés
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
C3500

A ColorWorks C3500 gondoskodik címkéi, feliratai és jegyei kiváló színminőségéről és igény szerinti változatosságáról. A kiváló minőségű, 103 mm/mp nyomtatási sebességgel és pigment alapú tintapatronokkal dolgozó nyomtató használatával pénzt és időt takaríthat meg, mivel nem kell többé kiszerveznie a címkenyomtatást, hanem saját maga végezheti címkéi igény szerinti nyomtatását.

 • Kiváló minőségű, négyszínű tintasugaras nyomtatás (CMYK)
 • Akár 103 mm/mp címkenyomtatási sebesség
 • Színenként cserélhető tintapatronok a tinta sokkal hatékonyabb felhasználása és az alacsonyabb címkeköltség érdekében
 • Beépített, tartós automata vágó LCD kijelző a tinta- és nyomtatóállapot megjelenítésével
 • Könnyen beállítható szoftver mellékelve
 • BS5609-kompatibilitás a GHS kémiai címkék nyomtatásához1
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ VIDEÓ MEGTEKINTÉSE
C3400

Nyomtasson igény szerint színes címkéket, feliratokat és jegyeket egy olyan nyomtatóval, amely könnyű és kompakt, mint egy asztali nyomató, ugyanakkor olyan robosztus és megbízható, hogy ipari környezetben is megállja a helyét.

 • Kiváló minőségű, színes (CMY) nyomtatás igény szerint
 • Akár 92 mm/mp nyomtatási sebesség
 • Egyetlen tintapatron a gyors és egyszerű csere érdekében
 • Tartós automata vágóval felszerelve
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
C831

Az Epson ColorWorks C831 olyan ipari teljesítményű tintasugaras nyomtató, amely ideális a nagy méretű GHS szabvány szerinti tartály- és vegyszercímkék nyomtatásához. Ötvözi egy masszív színes tintasugaras nyomtató valamennyi előnyét a 8 tűs traktoradagoló pontosságával, továbbá megfelel a BS5609 szabvány követelményeinek.

 • Ideális nagy címkékhez, többek között nagyméretű tartályok, vegyszerek címkézéséhez
 • Ipari teljesítményű tintasugaras nyomtató traktoros adagolással
 • Gyors, akár 91,7 mm/másodperc nyomtatási sebesség
 • Nagy felbontás, akár 5760x1440 dpi nyomtatás
 • Megfelel a BS5609 szabvány követelményeinek1
 • Nagy kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

NYOMATHORDOZÓ ÉS SZOFTVER

Bármely területen működik is vállalata, a termeléstől és kereskedelemtől a gyógyszerészetig és egészségügyig, biztosan talál egy ColorWorks C sorozatú terméket, amely valódi előrelépést jelent és megadja a kellő rugalmasságot ahhoz, hogy pontosan olyan címkét nyomtasson vele, amilyet és amikor szeretne. A sorozat legújabb darabja, az Epson ColorWorks C3500, ideális választás azoknak a vállalatoknak, amelyek a legújabb GHS (Globally Harmonised System) szabvány szerinti vegyszercímkézést szeretnének végezni.

PAPÍRTÍPUSOK

Nyomtatóinkkal bevonat nélküli, valamint matt és fényes felületű papírok széles választékára nyomtathatja kiváló minőségű grafikáit és fotóit. A DURABrite Ultra pigmenttintákkal használva ezek az eszközök garantálják, hogy kiemelkedő lesz a nyomtatási eredmény.

PRÉMIUM MATTE JEGY

Premium matte ticket

A sima, élénkfehér matt bevonatú, 127 μm (107 g/m2) vastagságú tintasugaras papírt magas minőségű grafikákra és fotókra optimalizáltuk, ezért ideális választás jegynyomtatáshoz és feliratozáshoz. Tökéletes összhangban van az Epson DURABrite pigmenttintákkal, így ötvözve a minőséget, a tartóssággal és az egyszerű felhasználással.

 • Ideális választás feliratozáshoz, belépőkártyákhoz, árcímkékhez és poszterekhez
 • Prémium matt bevonat a fotórealisztikus nyomatokért
 • Gyorsan száradó, karcolás- és vízálló nyomatok

ADATLAP LETÖLTÉSE

TERMÉK FORMÁTUM MÉRET TÁMOGATOTT TERMÉKEK
PRÉMIUM MATTE JEGY - Tekercselt: 102 mm x 50 m
C33S045390
Tekercselt,
Folytonos papír
102 mm x 50 m ColorWorks C3400 sorozat
ColorWorks C3500 sorozat
PRÉMIUM MATTE JEGY - Tekercselt: 80 mm x 50 m
C33S045389
Tekercselt,
Folytonos papír
80 mm x 50 m ColorWorks C3400 sorozat
ColorWorks C3500 sorozat

PRÉMIUM MATTE CÍMKE

Premium matte label

A sima, élénkfehér matt bevonatú, fotó minőségű nyomtatáshoz ideális címkék az Epson DURABrite Ultra pigmenttintákkal együtt gyorsan száradó, karcolás-, víz- és hőálló nyomatokat eredményeznek. Az univerzális akrilragasztó számos felületen, még alacsony hőmérséklet mellett is jó tapadást biztosít.

 • Ideális választás többek között vonalkód címkékhez, kiskereskedelmi termékek dobozainak címkézéséhez vagy gyógyszercímkékhez
 • Kiváló hőellenállású, tartós akrilragasztó
 • A víznek és más folyadékoknak ellenálló, nem kenődő nyomatok

ADATLAP LETÖLTÉSE

TERMÉK FORMÁTUM MÉRET TÁMOGATOTT TERMÉKEK
PRÉMIUM MATTE CÍMKE - Continuous Roll: 102 mm x 35 m
C33S045419
Tekercselt,
Folytonos címke
102 mm x 35 m ColorWorks C3400 sorozat
ColorWorks C3500 sorozat
PRÉMIUM MATTE CÍMKE - Continuous Roll: 51 mm x 35 m
C33S045417
Tekercselt,
Folytonos címke
51 mm x 35 m ColorWorks C3400 sorozat
ColorWorks C3500 sorozat
PRÉMIUM MATTE CÍMKE - Continuous Roll: 76 mm x 35 m
C33S045418
Tekercselt,
Folytonos címke
76 mm x 35 m ColorWorks C3400 sorozat
ColorWorks C3500 sorozat
PRÉMIUM MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 152 mm, 225 címke
C33S045533
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 152 mm
(225 címke)
ColorWorks C3400 sorozat
ColorWorks C3500 sorozat
PRÉMIUM MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 152 mm, 800címke
C33S045724
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 152 mm
(800 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
PRÉMIUM MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 51 mm, 2310 címke
C33S045722
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 51 mm
(2310 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
PRÉMIUM MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 51 mm, 650 címke
C33S045531
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 51 mm
(650 címke)
ColorWorks C3400 sorozat
ColorWorks C3500 sorozat
PRÉMIUM MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 76 mm, 1570 címke
C33S045723
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 76 mm
(1570 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
PRÉMIUM MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 76 mm, 440 címke
C33S04532
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 76 mm
(440 címke)
ColorWorks C3400 sorozat
ColorWorks C3500 sorozat
PRÉMIUM MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 76 mm x 127 mm, 265 címke
C33S04535
Tekercselt,
Tekercselt etikett
76 mm x 127 mm
(265 címke)
ColorWorks C3400 sorozat
ColorWorks C3500 sorozat
PRÉMIUM MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 76 mm x 127 mm, 960 címke
C33S045726
Tekercselt,
Tekercselt etikett
76 mm x 127 mm
(960 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
PRÉMIUM MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 76 mm x 51 mm, 2310 címke
C33S045725
Tekercselt,
Tekercselt etikett
76 mm x 51 mm
(2310 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
PRÉMIUM MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 76 mm x 51 mm, 650 címke
C33S045534
Tekercselt,
Tekercselt etikett
76 mm x 51 mm
(650 címke)
ColorWorks C3400 sorozat
ColorWorks C3500 sorozat

MAGASFÉNYŰ CÍMKE

High gloss label

A magasfényű bevonattal rendelkező papírok mikroporózus felületének jobb felszívóképessége garantálja a fotóminőségű nyomatokat, ugyanakkor a tartós akrilragasztó számos felületen jól megtapad. Mindezek mellett gyorsan száradnak, rendkívül tartósak, továbbá kiválóan ellenállnak a víznek és a hőnek.

 • Ideális választás termékcímkékhez, és kiskereskedelmi áruk dobozainak felcímkézéséhez
 • Kiváló hőellenállású, tartós akrilragasztó
 • Kenődésnek, víznek és egyéb folyadékoknak ellenálló nyomatok

ADATLAP LETÖLTÉSE

TERMÉK FORMÁTUM MÉRET TÁMOGATOTT TERMÉKEK
MAGASFÉNYŰ CÍMKE - Continuous Roll: 102 mm x 33 m
C33S045538
Tekercselt,
Folytonos címke
102 mm x 33 m ColorWorks C3500 sorozat
MAGASFÉNYŰ CÍMKE - Continuous Roll: 51 mm x 33 m
C33S045536
Tekercselt,
Folytonos címke
51 mm x 33 m ColorWorks C3500 sorozat
MAGASFÉNYŰ CÍMKE - Continuous Roll: 102 mm x 152 mm, 210 címke
C33S045541
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 152 mm
(210 címke)
ColorWorks C3500 sorozat
MAGASFÉNYŰ CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 152 mm, 800 címke
C33S045719
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 152 mm
(800 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
MAGASFÉNYŰ CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 51 mm, 2310 címke
C33S045717
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 51 mm
(2310 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
MAGASFÉNYŰ CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 51 mm, 610 címke
C33S045539
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 51 mm
(610 címke)
ColorWorks C3500 sorozat
MAGASFÉNYŰ CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 76 mm, 1570 címke
C33S045718
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 76 mm
(1570 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
MAGASFÉNYŰ CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 76 mm, 415 címke
C33S045540
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 76 mm
(415 címke)
ColorWorks C3500 sorozat
MAGASFÉNYŰ CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 76 mm x 127 mm, 250 címke
C33S045543
Tekercselt,
Tekercselt etikett
76 mm x 127 mm
(250 címke)
ColorWorks C3500 sorozat
MAGASFÉNYŰ CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 76 mm x 127 mm, 960 címke
C33S045721
Tekercselt,
Tekercselt etikett
76 mm x 127 mm
(960 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
MAGASFÉNYŰ CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 76 mm x 51 mm, 2310 címke
C33S045720
Tekercselt,
Tekercselt etikett
76 mm x 51 mm
(2310 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
MAGASFÉNYŰ CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 76 mm x 51 mm, 610 címke
C33S045542
Tekercselt,
Tekercselt etikett
76 mm x 51 mm
(610 címke)
ColorWorks C3500 sorozat

PE MATTE CÍMKE

PE matte label

Nyomtasson a szélsőséges körülményeket is jól tűrő, hosszú élettartamú, tartós, szintetikus ragasztójú címkéket. Kiváló minőségű, szkennelhető, kenődésnek, víznek és a legtöbb vegyszernek ellenálló címkék, vízbázisú akrilragasztóval a tartós tapadásért és a kitűnő hő- és UV-állóságért.

 • BS5609 tanúsítvány a GHS szabványnak megfelelő vegyszercímkézéshez
 • Rendkívül tartós és megbízható, ellenáll a legtöbb vegyszernek
 • Tartós akrilragasztó, kiváló víz- és hőellenállással

ADATLAP LETÖLTÉSE

TERMÉK FORMÁTUM MÉRET TÁMOGATOTT TERMÉKEK
PE MATTE CÍMKE - Continuous Roll: 102 mm x 29 m
C33S045546
Tekercselt,
Folytonos címke
102 mm x 29 m ColorWorks C3500 sorozat
PE MATTE CÍMKE - Continuous Roll: 51 mm x 29 m
C33S045544
Tekercselt,
Folytonos címke
51 mm x 29 m ColorWorks C3500 sorozat
PE MATTE CÍMKE - Continuous Roll: 76 mm x 29 m
C33S045545
Tekercselt,
Folytonos címke
76 mm x 29 m ColorWorks C3500 sorozat
PE MATTE CÍMKE -Die-cut Fanfold sheets with sprockets: 203 mm x 152 mm, 1000 címke
C33S045553
Leporello,
Tekercselt etikett
203 mm x 152 mm
PE MATTE CÍMKE - Die-cut Fanfold sheets with sprockets: 203 mm x 305 mm, 500 címke
C33S045552
Leporello,
Tekercselt etikett
203 mm x 305 mm
PE MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 152 mm, 185 címke
C33S045549
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 152 mm
(185 címke)
ColorWorks C3500 sorozat
PE MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 152 mm, 800 címke
C33S045714
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 152 mm
(800 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
PE MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 51 mm, 2310 címke
C33S045712
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 51 mm
(2310 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
PE MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 51 mm, 535 címke
C33S045547
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 51 mm
(535 címke)
ColorWorks C3500 sorozat
PE MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 76 mm, 1570 címke
C33S045713
Tekercselt,
Tekercselt etikett
C33S045713
(1570címke)
ColorWorks C7500 sorozat
PE MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 76 mm, 365 címke
C33S045548
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 76 mm
(365 címke)
ColorWorks C3500 sorozat
PE MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 76 mm x 127 mm, 220 címke
C33S045551
Tekercselt,
Tekercselt etikett
76 mm x 127 mm
(220 címke)
ColorWorks C3500 sorozat
PE MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 76 mm x 127 mm, 960 címke
C33S045716
Tekercselt,
Tekercselt etikett
76 mm x 127 mm
(960 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
PE MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 76 mm x 51 mm, 2310 címke
C33S045715
Tekercselt,
Tekercselt etikett
76 mm x 51 mm
(2310 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
PE MATTE CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 76 mm x 51 mm, 535 címke
C33S045550
Tekercselt,
Tekercselt etikett
76 mm x 51 mm
(535 címke)
ColorWorks C3500 sorozat

BOPP HIGH GLOSS CÍMKE

BOPP high gloss label

Fehér, magasfényű, bevonatos BOPP (biaxiálisan orientált polipropilén) címke vízbázisú akrilragasztóval a tartós tapadás érdekében.

 • Magasfényű bevonat, ideális választás fogyasztói termékek kiváló minőségű termékcímkéihez
 • Tartós, szintetikus (polipropilén-alapú) címkék
 • Víznek és sok más folyadéknak ellenáll
 • Univerzális, tartós akrilragasztó
TERMÉK FORMÁTUM MÉRET TÁMOGATOTT TERMÉKEK
BOPP HIGH GLOSS CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 152 mm, 960 címke
C33S045704
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 152 mm
(960 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
BOPP HIGH GLOSS CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 51 mm, 2770 címke
C33S045702
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 51 mm
(2770 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
BOPP HIGH GLOSS CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 76 mm, 1890 címke
C33S045703
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 76 mm
(1890 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
BOPP HIGH GLOSS CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 76 mm x 127 mm, 1150 címke
C33S045706
Tekercselt,
Tekercselt etikett
76 mm x 127 mm
(1150 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
BOPP HIGH GLOSS CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 76 mm x 51 mm, 2770 címke
C33S045705
Tekercselt,
Tekercselt etikett
76 mm x 51 mm
(2770 címke)
ColorWorks C7500 sorozat

BOPP SATIN GLOSS CÍMKE

BOPP satin gloss label

Fehér, selyemfényű, bevonatos BOPP címkék vízbázisú akrilragasztóval a tartós tapadás érdekében.

 • A legjobb választás termékcímkékhez és fogyasztói termékek dobozainak felcímkézéséhez
 • Kiváló hőellenállású, tartós akrilragasztó
 • Kenődésnek, víznek és egyéb folyadékoknak ellenálló nyomatok
TERMÉK FORMÁTUM MÉRET TÁMOGATOTT TERMÉKEK
BOPP SATIN GLOSS CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 152 mm, 960 címke
C33S045709
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 152 mm
(960címke)
ColorWorks C7500 sorozat
BOPP SATIN GLOSS CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 51 mm, 2770 címke
C33S045707
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 51 mm
(2770 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
BOPP SATIN GLOSS CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 102 mm x 76 mm, 1890 címke
C33S045708
Tekercselt,
Tekercselt etikett
102 mm x 76 mm
(1890 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
BOPP SATIN GLOSS CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 76 mm x 127 mm, 1150 címke
C33S045711
Tekercselt,
Tekercselt etikett
76 mm x 127 mm
(1150 címke)
ColorWorks C7500 sorozat
BOPP SATIN GLOSS CÍMKE - Tekercselt, formára vágott: 76 mm x 51 mm, 2770 címke
C33S045710
Tekercselt,
Tekercselt etikett
76 mm x 51 mm
(2770 címke)
ColorWorks C7500 sorozat

EGYSZERŰ, INTUITÍV SZOFTVER

EGYSZERŰ TELEPÍTŐSZOFTVER

A nyomtató első beállítása még a tapasztalatlan felhasználónak sem okoz gondot, a mellékelt Install Navi alkalmazásnak köszönhetően. Az esetleges hibákat elkerülendő, az alkalmazás lépésről-lépésre végigvezeti a nyomtató összeállításától a konfiguráláson át a papírbeállításokig.

NICELABEL SE FOR EPSON

Nyomtasson és hozzon létre csúcsminőségű címkéket egyszerűen a mellékelt címkézőszoftverrel. A beépített Epson API nyomtatómeghajtó révén soha többet nem kell manuálisan konfigurálnia a Windows nyomtató-illesztőprogram beállításokat.

Letöltés

NETWORK UTILITIES SZOFTVER

Telepítsen és konfiguráljon egy hálózaton belül több nyomtatót az Epson Network Utilities csomagjával. Hozzon létre, telepítsen és vezéreljen egy központi helyről egyedi alkalmazásokat hálózatán, és csökkentse minimálisra ezáltal a leállási időt.

Kapcsolat

Az Epson színes címkenyomtatóival kapcsolatos további információért egyszerűen töltse ki adataival az alábbi űrlapot, és egy Epson képviselő fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, válasszon

Érdeklődöm az alábbi termékek iránt
(jelölje ki a kapcsolódó területeket):

Biztonsági ellenőrzés

Ez segít megerősíteni, hogy az emberi és nem spam.

KIHAGYÁS

 

KIHAGYÁS

 
Kapcsolat