EPSON TÁRGYALÓTERMI MEGOLDÁSOK

Play

SEGÍTÜNK TETTEKRE VÁLTANI A TÁRGYALÁSOKON ELHANGZOTTAKAT

Ahhoz, hogy az üzleti kommunikáció ma és a jövőben is hatékony legyen, minden résztvevőnek képesnek kell lennie az aktív részvételre – az adott személy helyétől, az interakció típusától és a választott eszköztől függetlenül.

Az Epson megfizethető tárgyalótermi megoldásainak használatával akár több helyszínről bejelentkezve is szervezhet tárgyalásokat, érintéssel jegyzetelhet, megoszthat virtuális jegyzeteket mobileszközön vagy e-mailen keresztül, vagy elküldheti azokat közvetlenül a nyomtatónak.

ALKOTÁS, EGYÜTTMŰKÖDÉS ÉS MEGOSZTÁS

A prezentációkból beszélgetések, az ötletekből alkotások jöhetnek létre, ami növeli a hatékonyságot.

ALKOTÁS

Írjon és rögzítsen jegyzeteket a képernyőn ujjérintéssel vagy interaktív tollal.

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Az osztott képernyő funkcióval vezeték nélkül, több eszközről is becsatlakozhat és prezentálhat.

MEGOSZTÁS

Nyomtassa ki, küldje el e-mailben és mentse el a találkozó feljegyzéseit, illetve férjen hozzá könnyedén a helyi és a hálózati fájlokhoz.

GYORS ÚT A HATÉKONYSÁG FELÉ

Az Epson természetesen intuitív és könnyen használható tárgyalási megoldásai számos, már létező egységes kommunikációra (Unified Commincations, UC) képes eszközzel és alkalmazással kompatibilisek, csökkentve ezzel az átfogó megoldás telepítéséhez és használatához szükséges képzési igényt.

KÖLTSÉGHATÉKONY EGYÜTTMŰKÖDÉS

Az akár 100" méretig növelhető képernyővel bárhol azonnal létrehozhatja az együttműködési felületet. Az Epson interaktív projektor telepítése egyszerű, a csomag ára pedig csak töredéke az egyéb megoldások árának, beleértve az interaktív síkképernyős kijelzőket is.

A MOBIL MUNKAERŐ TÁMOGATÁSA

Az Epson tárgyalótermi megoldásaival felkészítheti munkahelyét a jövő megbeszéléseire, illetve a távolból dolgozók is aktív részesei lehetnek a munkafolyamatnak. A csoportoknak lehetőségük nyílik a közös munkára, illetve ugyanannak a tartalomnak a megosztására, jegyzetelésére és megtárgyalására – szinte bárhonnan.

TERMÉKCSALÁD

EB-1400 sorozat

Az Epson EB-1400 sorozata lehetőséget ad az emberek közötti együttműködésre, bárhol is legyenek éppen. Ezek a készülékek a hagyományos interaktív táblák, flipchartok és drága interaktív síkpaneles kijelzők tökéletes alternatívái.

KIHAGYÁS