EB-L12000Q

A lehetőségek tárháza

Teremtsen lenyűgöző megjelenítést és lebilincselő környezetet

EB-L12000Q
Laser Light Source Badge, 3LCD Badge

Erőteljes és kompakt

Az EB-L12000Q projektor hihetetlenül erős fénykibocsátást kínál könnyű, kompakt készülékházából. Egyszerű felszerelni, akár készülékcserével, akár új telepítés keretében.

Valós 4K 3LCD panel

A 4K panel ultranagy felbontású képminőséget és gyönyörű képeket biztosít. Az Epson által tervezett 6 µm-es képpontleképezés gyári megvalósítása a legszigorúbb előírásoknak megfelelően történik.

EB-L12000Q Front Dimensions

620 mm

280 mm

EB-L12000Q Back Dimensions

720 mm

Súly: 48 kg

Kompakt méret a folyadékos hűtőrendszernek köszönhetően

Az újonnan kifejlesztett folyadékos hűtőrendszer gondoskodik a legfontosabb optikai részegységek optimális hőmérsékletének fenntartásáról. A szervetlen LCD-panelek, a szervetlen foszforkerék és a lézer fényforrás a projektor felszerelési módjától függetlenül hűvös marad. Ez a hatékony hűtőrendszer is hozzájárul ahhoz, hogy a készülékház mérete a lehető legkisebb legyen.

Megbízható

A rendkívül tartós szervetlen foszforkerékkel és LCD-panellel felszerelt EB-L12000Q modell triplarétegű, porálló szerkezete révén gondoskodik a kiemelkedő tartósságról.

Triplarétegű, porálló szerkezet

A kiváló tartósság és porállóság jegyében az EB-L12000Q háromrétegű védelemmel van ellátva. A fényforrás és az optikai részegységek egyaránt szigeteltek, az új fejlesztésű, teljes egészében folyadékos hűtőrendszer pedig felbontja a légáramlást, miközben 86%-kal¹ csökkenti az optikai alrendszert érő beáramló levegőt – a hagyományos modellekhez² képest.

Erőteljes felépítésű készülékház

A csöves váz és az alaplemez-struktúra átvétele nagyban megnövelte a készülékház ellenállóságát. A belső szerkezet újratervezésével az Epson kompakt és könnyű kialakítást valósított meg az egyszerű felszerelés érdekében.

Hosszú élettartamú, cserélhető elektrosztatikus szűrők

Az elektrosztatikus szűrők mintegy 20 000 üzemórányi, csaknem karbantartásmentes használatot nyújtanak, miközben jelentős mértékben csökkentik az optikai összetevőket károsítani képes beáramló por mennyiségét.

Többirányú kivetítés

Az EB-L12000Q bármely irányban 360 fokkal elforgatható – vízszintesen, függőlegesen és körben –, anélkül, hogy ez rontaná a képek fényerejét.

Szigetelt optikai alrendszer

A legfontosabb optikai összetevők, köztük a szervetlen panel, a szervetlen foszforkerék és a lézertömb egyaránt szigetelt, hogy megakadályozza a por vagy füst általi szennyeződést.

Karbantartásmentes fényforrás

A lézer fényforrás akár 20 000 órát képes üzemelni karbantartás nélkül³. A rendkívül megbízható lézer fényforrással nem kell aggódni amiatt, hogy esetleg egy fontos bemutató alatt ég ki a projektor fényforrása.

Rugalmas

Kialakításának köszönhetően az EB-L12000Q lenyűgözően rugalmas felszerelést biztosít. A sokféle, többek között ultra rövid vetítési távolságot is lehetővé tevő lencse jóvoltából a projektor szinte bármilyen helyszínen beállítható.

lens 1 lens 2 lens 3 lens 4 lens 5 lens 6 lens 7
lens 1 lens 2 lens 3 lens 4 lens 5 lens 6 lens 7

Optikai lencsék széles választéka

Az EB-L12000Q modell kompatibilis a jelenlegi Epson L1700 sorozatba illő lencsékkel. Az optikai lencsék átfogó választéka bármely helyszínhez vagy vetítési témához rendelkezésre áll. A projektor memóriájában legfeljebb 10 beállítás tárolható, többek között az objektívmozgatási helyzetek, a fókuszbeállítás és a képátló mérete is.

Zero Offset

Nulla eltolás, ultra rövid vetítési távolság

Ez az objektív különösen hasznos olyan környezetekben, ahol az objektív és a vetítővászon közötti távolság rendkívül kicsi. A kis, 0,35-ös vetítési arány és a nulla eltolású, hajlított optikai rendszer lehetővé teszi a vetítést 100 hüvelykes vászonra mindössze 41 centiméteres távolságból. Ezek a funkciók az objektívmozgatással⁴ együtt egyszerűbbé teszik az üzemeltetést és kitágítják a használhatóság határait.

Szélesebb objektívmozgatási tartomány

Az EB-L12000Q modell rendkívül széles objektívmozgatási tartományt kínál. Ez a készülék áttervezésének köszönhető, amely az objektív és az optikai alrendszer kombinációjára is hatással volt. A továbbfejlesztett léptetőmotor révén precíz beállíthatóságot is biztosít.

Számos csatlakoztathatósági lehetőség

A LAN-kivezetés erős, reteszelhető etherCON-csatlakozója az ismételt használatot követően is gondoskodik az erős csatlakoztatásról.

Csatlakozófoglalatok a bővíthetőségért

A csatlakozófoglalatok különféle egyedi hardverek csatlakoztatását teszik lehetővé az egyéni használat függvényében. Ezenkívül új csatlakozók és csatlakozófrissítések használatára is módot adnak majd a jövőben.
ELPIF01: HDMI/DVI, ELPIF03: DisplayPort.

Az EB-L12000Q projektor az Epson szakértelmét igazoló módon a vállalat technológiáit vonultatja fel. Olyan fejlesztéseket kínál, mint a 12 000 lumenes fénykibocsátás, a valós 4K, az új hűtőrendszer és a nulla eltolású objektív.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma

Ha többet szeretne megtudni az EB-L12000Q modellről, egyszerűen adja meg az adatait lent, és az Epson képviselője felveszi majd Önnel a kapcsolatot.

TOVÁBBI IGÉNYEI VANNAK?
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

1  Felgyorsított teszttel mérve, a számítás alapjául 0,04–0,20 mg/m3 mértékű légszennyezettséget feltételezve. Az időtartam a használati körülményektől és a környezettől függően változik.

2  Az EB-L25000U modellel összevetve. Az eredmények a használati feltételektől függően eltérőek lehetnek.

3  A lézer fényforrás esetében akár 20 000 üzemóráig nincs szükség karbantartásra. Hozzávetőleges időtartam, amely után a fényerő 50%-kal csökken az első használathoz képest. Felgyorsított teszttel mérve, a számítás alapjául 0,04 – 0,20 mg/m3 mértékű légszennyezettséget feltételezve. Az időtartam a használati körülményektől és a környezettől függően változik. Előfordulhat, hogy a fényforráson kívüli egyéb alkatrészeket ennél gyakrabban kell cserélni.

4  Az EB-L12000Q esetén (–5%/+8% függőlegesen, ±5% vízszintesen)