Az Epson igényekre szabott termékeket és szolgáltatásokat nyújt, amelyeket kifejezetten úgy terveztünk, hogy hozzáadott értéket biztosítsanak ügyfeleinknek az egészségügyi szektorban, a címkenyomtatóktól és lemezsokszorosítóktól kezdve a tintasugaras nyomtatókig, szkennerekig és DICOM projektorokig.

EGÉSZSÉGÜGYI MEGOLDÁSOK

A hatékonyság és a pontosság létfontosságú az egészségügyben, és mi segíthetünk megkönnyíteni az információ- és nyomtatáskezelést.

Technológia, amely segít koncentrálni arra, ami valóban fontos.

Mr Hiromi Taba, Az Epson Europe elnöke

Reagáljon gyorsan és pontosan, amikor ez létfontosságú. Segítünk kiváló szolgáltatást nyújtani, a páciensadatok feldolgozásától és a gyógyszerek címkézésétől kezdve a nyomtatásig, archiválásig és adatmegjelenítésig. A technológiánk intuitív, és pénzt takarít meg.

A megbízhatóság létfontosságú

A megbízhatóság nagyon fontos, ha receptek és páciensadatok kezeléséről van szó orvosi rendelőkben és kórházakban, ezért masszív és hatékony nyomtatók teljes választékát kínáljuk nagy volumenű, igényes alkalmazásokhoz, amelyekkel elkerülhető az állásidő. A készülékeink emellett költséghatékonyak is.

 • Tiszta, alacsony költségű nyomtatás

  A tintapatron cseréje tiszta munka. Tintasugaras nyomtatóink akár 50%-kal1 is csökkentik a lapköltségét.

 • Gyógyszerek hatékony nyomonkövetése

  A gyógyszerek feliratainak könnyen olvashatónak kell lennie. Mi segítünk tiszta és színes feliratokat készíteni.

 • Tiszta kommunikáció

  Készítsen megbízhatóan dokumentumokat igény szerint, és kezelje a nyomtatást az üzemeltetési és kellékanyag költségek csökkentéséhez.

 • Jól érthető prezentációk

  Projektoraink DICOM szimulációt és borotvaéles képet vetítenek a munkatársak oktatása vagy adatok megosztása során.

 • Csökkentse a környezetre gyakorolt hatást

  Gondoljon a környezetre – csökkentse akár 80%-kal2 energiafogyasztását tintasugaras nyomtatóinkkal.

 • Egyszerű adatkezelés

  A páciensadatok terjesztése és tárolása egyszerű és könnyen kezelhető lemezsokszorosítást igényel.

 • Tartsa mozgásban a dokumentumokat

  A hatékony munkafolyamat nagyon fontos a betegkezelés szempontjából. Szkennereinkkel a dokumentumkezelés egyszerűsíthető és hatékonnyá tehető.

 • 1) Az IDC által nyomon követett összehasonlítás 2013 első negyedévében a Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban eladott 10 legjobb A4-es színes lézernyomtatókkal és multifunkciós nyomtatókkal történt. A lapköltség kiszámítása a gyártók hivatalos tonerpatronokra vonatkozó árlistája (ha elérhető), valamint a 2013 júniusában Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban közzétett teljesítmények alapján történt.


 • 2) Az összehasonlítás az IDC statisztikája alapján Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban 2013 első negyedévében a tíz legnagyobb számban értékesített A4-es, színes lézernyomtató és többfunkciós készülék között készült. Az áramfogyasztást a gyártók 2013 júniusában publikált, a nyomtatási és átlag módra vonatkozó adatai alapján számítottuk ki.