Az Epson igényekre szabott termékeket és szolgáltatásokat nyújt, amelyeket kifejezetten úgy terveztünk, hogy hozzáadott értéket biztosítsanak a vállalati ügyfeleinknek a mikrovállalkozásoktól egészen a nagyvállalatokig.

ÜZLETI MEGOLDÁSOK

A vállalatoknak, mérettől függetlenül, hatékony technológiai megoldásokra van szükségük, hogy a tevékenységükre koncentrálhassanak. Mi segítünk a munka hatékonyabb elvégzésében.

Kiváló minőség és eredmények

Mr Hiromi Taba, Az Epson Europe elnöke

Az intelligens IT-rendszerek megváltoztatják a vállalatok működését. A megbízható és hatékony hálózati technológia lehetővé teszi a készülékek használatának nyomkövetését és felügyeletét, ezzel a költségek és a környezetre gyakorolt hatás csökkentését, így Ön az üzletre koncentrálhat.

Eredmény ott, ahol számít

Amikor a marketingről és az értékesítésről van szó, a nyomtatott anyagok tekintetében nem lehet szó kompromisszumról. Egy professzionális dokumentumnak jelentős hatása lehet, ezért fontos beruházni olyan megbízható technológiákba, amelyek kiváló minőségű dokumentumokat állítanak elő és segítenek időt és pénzt megtakarítani.

 • Az iroda hatékony szervezése

  A bárhol használható címkenyomtatókkal könnyen követhetővé teheti a dokumentumok, csomagok és berendezések útját.

 • Idő- és pénzmegtakarítás

  A szűkös költségvetések korában segíthetünk drámaian csökkenteni a nyomtatási és energiaköltségeket.

 • Biztos hatás

  Tegyen tartós benyomást látványos prezentációkkal és élénk színekkel, még nappali fényviszonyok mellett is.

 • Üzleti funkciók bárhol

  Nyomtasson vezeték nélkül, e-mailből vagy a felhőből a világon szinte bárhol.

 • Költségvetés bölcsen

  Csökkentse nyomtatási költségeit és takarítson meg időt a kellékanyagok rendelése során a nyomtatási menedzsment szolgáltatás (Managed Print Service) segítségével.

 • Közös munkavégzés

  Ha közösen kell egyeztetni és áttekinteni az információkat, használja interaktív projektoraink egyikét.

 • Papírkezelés könnyedén

  Egyszerűsítse a munkafolyamatot és digitalizálja a papíralapú dokumentumokat üzleti szkennereinkkel a dokumentumkezelés egyszerűsítése érdekében.