Ismerje meg az Epson termékeit, amelyek megkönnyítik az ügyvédi és könyvelői dolgozók életét, a szkennerektől és projektoroktól a nyomtatókig, címkenyomtatókig és nyomtatási menedzsment szolgáltatásig (Managed Print Service).

MEGOLDÁSOK ÜGYVÉDI ÉS KÖNYVELŐ
IRODÁK SZÁMÁRA

Az idő és a hatékonyság nagyon fontos az ügyvédi és a könyvelői szakmákban. Mi leegyszerűsítjük a papírkezelést és az információk megjelenítését.

A pontos tervezés eredménye az időben történő teljesítés.

A jogi és könyvviteli funkciók az üzlet vérkeringését adják. Biztosítják, hogy a vállalkozás hatékonyan működjön és professzionálisan működtesse magát. Mi értjük a megfelelőség iránti igényt, és megoldásainkat ennek megfelelően alakítjuk.

A hitelesség létfontosságú

Az etikától a jogszabályokig a hitelesség átláthatóságot és a dokumentumok visszakövethetőségét követeli meg. Technológiánkat úgy fejlesztettük ki, hogy a kimutatások időben történjenek, és szkennerjeink és dokumentumolvasó szoftvereink nagy pontosságúak legyenek. Tegye gördülékennyé a munkafolyamatot és integrálja a papíralapú dokumentumokat hatékonyan.

 • Használja ki az idejét hatékonyan

  Hadd takarítsunk meg Önnek időt – megbízható nyomtatóinkkal nincs felesleges állásidő és kicsi a karbantartásigényük is.

 • Takarítson meg pénzt a nyomtatásban

  Költsön kevesebbet nyomtatóparkjára – tintasugaras nyomtatóink akár 50%-kal1 is csökkentik a lapköltséget.

 • Szabályozza a kellékanyag költségeket

  Ellenőrizze nyomtatási költségeit és egyszerűsítse a kellékanyagok rendelését a nyomtatási menedzsment szolgáltatással (Managed Print Service).

 • Kristálytiszta prezentációk

  Jelenítse meg elektronikus dokumentumai részleteit látványos, éles, nagy felbontású képek formájában.

 • Szervezze meg dokumentumkezelését

  Címkenyomtatóink segítségével intuitív módon és gyorsan kezelheti papíralapú dokumentumait és a postát.

 • Egyszerűbb munkafolyamatok

  A papíralapú dokumentumok digitalizálásához szkennereink és beépülő moduljaink gördülékenyen integrálhatók a munkafolyamatba.

 • Egyszerű fájlmegosztás

  Az írásvédett adatok terjesztése digitálisan valóban hatékony a lemezsokszorosítóink segítségével.

 • 1) Az IDC által nyomon követett összehasonlítás 2013 első negyedévében a Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban eladott 10 legjobb A4-es színes lézernyomtatókkal és multifunkciós nyomtatókkal történt. A lapköltség kiszámítása a gyártók hivatalos tonerpatronokra vonatkozó árlistája (ha elérhető), valamint a 2013 júniusában Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban közzétett teljesítmények alapján történt.