HORDOZHATÓ ÜZLETI SZKENNER

A leggyorsabb hordozható üzleti szkenner a piacon1 sokoldalú nyomathordozó-kezeléssel, SuperSpeed USB 3.0 csatlakoztathatósággal és kényelmes 20 lapos dokumentumadagolóval.

Kezelje a dokumentumokat útközben

Az Epson hordozható üzleti szkennere lehetővé teszi a dokumentumok gyors és hatékony kezelését útközben. Kategóriája egyik legkönnyebb és legkisebb kialakításával ez a készülék ideális a táskában hordozáshoz vagy a fiókban tároláshoz, és lehetővé teszi, hogy gyorsan digitalizálja a szükséges papíralapú dokumentumot, bárhol is van. A vezeték nélküli csatlakoztathatóság és a beépített akkumulátor2 teremti meg a valódi hordozható szkennelés élményét kiegészítő kábelek nélkül.

Kezelje a dokumentumokat gyorsan és hatékonyan útközben Rugalmasság minden szkennelési szükségletéhez Megbízható sebesség és hatékonyság

Kezelje a dokumentumokat gyorsan és hatékonyan útközben

Nem mindig lehetséges előre megmondani, hogy mikor lesz szüksége dokumentumszkennelésre útközben. Lehetséges, hogy el kell küldenie a személyigazolványának a másolatát, valamilyen sürgős papíralapú dokumentumot, vagy egy új tervet. Vagy talán nemrég kapott egy halom prospektust és névjegykártyát, és nem szeretné magával cipelni. Az Epson hordozható üzleti szkennerével dokumentumokat digitalizálhat, és elküldheti színes változatban bárhonnan, anélkül, hogy a készülék túl sok értékes helyet foglalna el a csomagjában.

Rugalmasság minden szkennelési szükségletéhez

A hordozható üzleti szkenner a könnyű 52 g/m2-os lapoktól a nehéz 230 g/m2-es kártyákig kezeli a papírokat. Nyomathordozók széles választékának szkennelésére képes – beleértve a borítékokat, a szórólapokat és a számlákat.

Megbízható sebesség és hatékonyság

A leggyorsabb szkenner a kategóriájában1 – az Epson hordozható üzleti szkennere a 25 oldal/perces szkennelési sebességre és a kétoldalas és egyoldalas beolvasásra is képes. Nyomtatási minőségű szkennelést tesz lehetővé 300 dpi esetén színesben és fekete-fehérben, és 20 oldalas automatikus lapadagolója és USB 3.0 csatlakoztathatósága lehetővé teszi a lehető leggyorsabb szkennelést.

Kompakt

Ez a szkenner rendelkezik osztályának legkisebb ökológiai lábnyomával, és egyike a legkönnyebb eszközöknek a kompakt, praktikus kialakításával. Emiatt ideális arra, hogy táskában szállítsa vagy akár a fiókban tárolja anélkül, hogy túl sok értékes helyet foglalna el.

Áramellátási lehetőségek

Az Epson hordozható üzleti szkennere áramellátási lehetőségek széles választékát kínálja, beleértve a hálózati adaptert, az USB-t és az akkumulátort2. Ideális gyakran utazóknak, akiknek szükségük van egy olyan eszközre, amely mindenhol működik.

Sokoldalúság a nyomathordozók terén

A hordozható üzleti szkenner adott célra készült kártyaszkennelő funkcióval rendelkezik, amely műanyag kártyák beolvasására képes, beleértve a jogosítványok, személyigazolványok és tagsági kártyák szkennelését más nyomathordozókkal együtt.

Egyszerű beolvasási megoldások

 

Az Epson egyszerű szkennelési folyamata ideális választás minden olyan szervezet számára, amelynek rendszeresen szkennelési feladatokat kell elvégeznie – bármilyen méretről és formátumról legyen is szó, használatával időt takarít meg, és hatékonyabban dolgozhat.

 

Dokumentumok szkennelése könnyedén

Szkennelés e-mailbe

Beolvasás felhőalapú tárhelyekre

Beolvasás helyi mappába vagy hálózati, megosztott meghajtóra

Beolvasás Microsoft Office-alkalmazásokba

Beolvasás mobileszközre

A DS-360W lehetővé teszi a vezeték nélküli csatlakozást és a közvetlen szkennelést az eszközre

A DS-360W beépített vezeték nélküli funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy anélkül szkennelhet nyomathordozókat, hogy bármilyen kábellel csatlakoznia kelljen, és Wi-Fi-n keresztül közvetlenül elküldheti a táblagépére, a laptopjára vagy az okostelefonjára.

Epson DocumentScan

Epson speciális beolvasás

A kihívást jelentő és nagy mennyiségeket feldolgozó szkennelési környezetekben az Epson kétlépéses beolvasási folyamata másodpercek alatt képes a dokumentumokat beolvasni és rendszerezni – hála a speciális, Ön által előre megadott beállításoknak. A TWAIN, ISIS, WIA vagy egyéb szoftvermodulok zökkenőmentes integrációt biztosítanak kedvelt dokumentumkezelő rendszerébe, munkafolyamat-rendszerébe, illetve a felhőalapú szolgáltatásokba:

Epson speciális beolvasás

Vonalkód használata a dokumentumok rendszerezéséhez és elnevezéséhez

Munkafolyamat-integráció

Zónák szerinti OCR a dokumentumok elnevezéséhez

A segítőkész technológia

Az Epson szkennerek hatásos digitális tartalmat hoznak létre, így képesek minden szkennelési igényét kielégíteni:

Kiváló minőség

Rögzítsen éles képeket nagy felbontásban

Dokumentumok szétválasztása

Az automatikus dokumentumrendezési funkciókkal a dokumentumokat könnyedén rendszerezheti

Dőléskorrekció

Egyenesebb képek létrehozása, amelyeket könnyebb olvasni

Beolvasások konvertálása

A szkennelt anyagot digitális szöveggé alakíthatja át a beépített OCR funkciónak köszönhetően, amely kereshető fájlokat hoz létre.

Automatikus elforgatás

Az automatikus elforgatás funkcióval lecsökkentheti az előkészítési időt

Szöveg javítása

A beolvasott szöveg élesebbé és így könnyebben olvashatóvá tétele

Válasszon ki egy szkennert

Kapcsolat

Hordozható üzleti szkenner további információért egyszerűen töltse ki adataival az alábbi űrlapot, és egy Epson-képviselő fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Szeretnék további információt kapni e-mailben az Epson termékeiről, promócióiról, ajánlatairól és rendezvényeiről.
Biztonsági ellenőrzés

Ennek segítségével meggyőződünk arról, hogy Ön egy személy, nem pedig spam.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező

  1. Az Infosource által az EMEA-régióhoz meghatározott személyi mobilszkennerekhez viszonyítva, a versenytársak webhelyein 2016 júniusában szereplő értékesítési adatok alapján.
  2. A beépített akkumulátor és vezeték nélküli csatlakoztathatóság csak a DS-360W modellnél áll rendelkezésre.