Eredeti Epson projektorlámpák

Érje el a lehető legjobb minőségű képet, és élvezze az eredeti, biztonságos és megbízható lámpák nyújtotta nyugalmat!

Mit kell tudni róla

Az Epsonnál büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű, biztonságos és megbízható lámpákat gyártunk, amelyek a lehető legjobb látványt nyújtják. Éppen ezért szeretnénk rávilágítani egy problémára, amely minden projektorhasználót érinthet. A piacon nem eredeti lámpák is találhatók, és bár a versenyt hasznosnak gondoljuk, fontos megjegyezni, hogy Ön, a felhasználó csakis úgy részesülhet ideális teljesítményben és élményben, ha a projektor minden része tökéletesen összeillik. Az Epsonnak nincs befolyása a nem eredeti lámpákra, és mivel ilyen esetekben nem garantálhatjuk a megbízhatóságot, a megfelelő tesztelést és az előírások betartását, az is előfordulhat, hogy ezek a termékek nem megbízhatók. A nem eredeti lámpák sokszor rossz fényminőségűek és alacsony élettartamúak, illetve egyes nem eredeti lámpák közvetlen veszélyt is jelentenek, hiszen ha túlmelegszenek, füstöt bocsájthatnak ki, illetve a lámpacsatlakozó szikrázhat. Együttműködünk a bűnüldözési hatóságokkal, hogy könnyebben megtalálják a hamisított termékeket, illetve minden tudásunkat megosztjuk, hogy Ön is elkerülhesse a nem eredeti vagy hamisított lámpák által okozott kellemetlenségeket.

Miért érdemes eredeti lámpát vásárolni?

Ha Epson-projektort vásárol, akkor a projektorok legjobbját vásárolja, a világ legjobb gyártójától1. Ügyelünk arra a tervezés során, hogy a projektor minden egyes alkatrésze egyformán kiváló minőségű legyen – ezért vagyunk mi a legjobbak, már több mint egy évtizede1. Ez alól az eredeti Epson-lámpák sem kivételek. Ha eredeti lámpát vesz, akkor biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb lámpát vásárolta Epson-projektorába.

Az eredeti lámpákkal lélegzetelállító képminőségre és hosszú élettartamra számíthat, igazi értéket kap a pénzéért, megmarad a projektor jótállása és megóvja önmagát az esetleges kockázatoktól.

Nem eredeti vagy eredeti

A nem eredeti lámpák túlmelegedhetnek, és legrosszabb esetben a projektor akár is ki is gyulladhat. Így máris világos, miért érdemes eredeti termékbe fektetni. A nem eredeti és a hamisított lámpák rengeteg problémát okozhatnak, amelyek miatt romolhat a látvány, további költségek merülhetnek fel, vagy elveszítheti a jótállást.

Nem megbízható

A hamisított lámpák élettartama sokkal rövidebb, mint az eredeti termékeké

Tartós megbízhatóság

Az eredeti Epson lámpákat hosszú távú használatra terveztük, így azok a projektort is kímélik, ráadásul költséghatékony befektetésnek minősülnek

Nem biztonságos

Ha nem eredeti lámpát használ, az Epson projektor egyes alkatrészei, például a ház vagy a vezetékek túlmelegedhetnek, szétcsatlakozhatnak, károsodhatnak, legrosszabb esetben pedig a lámpa füstölni kezd, illetve a lámpa csatlakozójából elektromos szikrák csaphatnak ki.

Garantált biztonság

A nem eredeti lámpák 2000 óra használat után az esetek 65%-ában már nem működnek megfelelően. Az eredeti Epson lámpákat minőség-ellenőrzésnek vetjük alá, így azok megbízhatóbb választásnak számítanak.2

Gyenge képminőség

A hamisított lámpák sokszor pontatlanul adják vissza a színeket, kisebb fényerőt biztosítanak, a kép pedig remeghet, így összességében rontják az élményt.

Tiszta és állandó minőségű kép

Folyamatosan kiváló teljesítmény, színes és valósághű kép – ez csak eredeti Epson lámpákkal lehetséges.

Az Epson projektorok a 3LCD technológiának köszönhetően élénk színeket és élethű képet biztosítanak. Ha fontos Önnek, hogy Epson projektora teljes élettartama során ugyanolyan kiváló fehér- és színesfény kibocsátást (CLO) nyújtson, használjon eredeti Epson lámpát.

A nem eredeti lámpa használatának következményei:

Nem megbízható

Nem biztonságos

Gyenge képminőség

Hogyan kerülheti el, hogy hamisított lámpát vásároljon:

Néhány apróságra odafigyelve biztos lehet benne, hogy eredeti Epson lámpát vásárol.

  • Ha nyugodtan akar aludni, vásároljon hivatalos Epson viszonteladótól.
  • A hivatalos viszonteladóktól és kereskedőktől az üzletben és az interneten is nyugodt szívvel rendelhet.
  • Ne vásároljon olyan helyen, ahol a termék jóval olcsóbb, mint az ajánlott kiskereskedelmi ár. Ne dőljön be olyan ajánlatnak, amelyről Ön is érzi, hogy túl szép, hogy igaz legyen!
  • Ellenőrizze a csomagolást – ne legyen rajta helyesírási hiba!

A hamisítás megelőzése

Egy ideje együttműködünk a bűnüldözési hatóságokkal, hogy megvédhessük ügyfeleinket a hamisított termékektől – ők pedig néhány év alatt már több tízezer hamisított lámpát foglaltak le. A bűnüldözési hatóságokkal való együttműködésünk részeként kifejlesztettünk egy különleges színváltó címkét, amely megkönnyíti az eredeti termékek felismerését. Ez a címke (2012 óta) minden lámpaburkolaton és a projektorlámpák dobozain is megtalálható, így a hamisítványt még könnyebb beazonosítani.

10 000
óra használat

Érjen el akár 10 000 órás élettartamot3

Úgy gondoljuk, hogy a lámpák hosszú élettartama alapvető elvárás, de sajnos a nem eredeti lámpák esetében ez nem garantált. A mi lámpáink akár 10 000 órás élettartamot is elérhetnek – ez olyan, mintha 15 éven keresztül minden nap megnézne egy filmet4.

Őrizze meg a jótállást

Az Epson lámpákat kifejezetten az Epson projektorokhoz terveztük, és szigorú tesztekkel ellenőriztük őket. Az ilyen lámpák szigorú minőségbiztosítási szabványok szerint készülnek, az Epson így képes garantálni az optimális teljesítményt a projektor és a lámpa esetében is. Az Epsonnak nem áll módjában tesztelni és ellenőrizni a nem eredeti lámpákat, így az azok által okozott meghibásodások érvényteleníthetik a projektor jótállását5.

A legjobb élmény érdekében válassza azt, amelyik tökéletesen illik a képbe

Az Epson lámpák házát gondosan terveztük meg, hogy könnyen és pontosan illeszkedjenek az Epson projektorba. Ha bármilyen módon változtat a lámpa helyzetén, akár a házon vagy a projektoron belül, az hatással lesz a projektor fényerejére és képminőségére. A megfelelő teljesítmény érdekében az Epson lámpákat pontosan kell elhelyezni, ez pedig nem garantálható nem eredeti lámpák esetén.

Projektorok

ProAV sorozat

Nyűgözze le a legnagyobb közönséget is a nagy teljesítményű projektoraink segítségével

További információ
  1. A legnagyobb piaci részesedés az 500 lumen vagy nagyobb fényerejű projektorok körében. (A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte a 2001 és 2015 közötti időszakban.)
  2. Az Epson által, 34 nem eredeti lámpán végzett több mint 2000 órás IEC61947-1 élettartamteszt, 2014. szeptember.
  3. 10 000 óra gazdaságos módban
  4. 105 perces filmhosszal számolva, ha a projektor gazdaságos módban üzemel
  5. A projektor jótállási időtartama alapján az új cserelámpákra három hónapos jótállás érvényes. Az egyes projektorok műszaki adataival, az Epson coverplus szolgáltatással és a meghosszabbított jótállással kapcsolatos további információkért látogasson el a www.epson.eu/warranty oldalra.
  6. Vezető, 1 chipes, otthoni szórakozásra tervezett DLP projektorokkal összehasonlítva. Az Epson 720p felbontású projektorainak fénye háromszorosa a vizsgált típusokénak; az Epson 1080p felbontású projektorainak fénye rendszerint kétszer, de akár háromszor is nagyobb. Az NPD 2011. július és 2012. június közötti adatai alapján. A szín élénkségét (színesfény kibocsátás) az IDMS 15.4. szabványnak megfelelően mérték. A színek élénksége a felhasználó általi használattól függően változhat. További információért látogasson el a www.epson.hu/clo oldalra