EPSON – VITATHATATLANUL VILÁGELSŐ A PROJEKTOROK TERÜLETÉN

MIÉRT VÁSÁROLJON EPSON TERMÉKET? A VILÁG KEDVENC PROJEKTORAI

Az Epson projektorok innovatív technológiájuknak, kiváló minőségüknek és teljesítményüknek köszönhetően piacvezető szerepet töltenek be. Ez az oka annak, hogy az Epson a világ vezető projektorgyártója 2001 óta¹.

Globális projektorpiaci részesedés

WIDE RANGE TO SUIT EVERY NEED

MINDEN IGÉNYNEK MEGFELELŐ, SZÉLES VÁLASZTÉK

Az Epson ügyfelei igényeit szem előtt tartva bővítette ki fix telepítésre szánt kivetítőinek körét, hogy szélesebb választékot tudjon nyújtani, amely minden igényt kielégít – a pehelykönnyű 4000 lumen fényerejű projektoroktól kezdve a nagy teljesítményű 10 000 lumen fényerejű modellekig.

Az Epson kivetítői megfelelnek az üzleti és oktatási ügyfelek igényeinek, valamint a nehezebb körülmények, például gyárak, klubok és sportcsarnokok követelményeinek is. Az Epson projektorok egy része por- és homokálló, más modellek pedig akár 50 °C-ig is működőképesek.

Az Epson emellett olyan fix telepítésre szánt projektorokat is kifejlesztett, melyek gyakorlatilag bármely szögből képesek a vetítésre, beleértve a függőleges irányt is – ez ideális a padlón való dinamikus megjelenítéshez rendezvényeken és múzeumokban.

A modellekbe épített funkciók minimalizálják a fenntartási költségeket, valamint egyszerűbb felhasználást és kiváló képminőséget biztosítanak.

EGYEDÜLÁLLÓ FUNKCIÓK

Az Epson által kifejlesztett egyedülálló funkciók a kivetítőket hatékonnyá és egyszerűen használhatóvá teszik.

Azonnali bekapcsolás/kikapcsolás

A technológia azt jelenti, hogy gyakorlatilag nincs bemelegedési vagy lehűlési idő

EasyMP

A szoftver lehetővé teszi a projektorok távoli konfigurálását és felügyeletét, és azonnali e-mailes figyelmeztetések tud küldeni a kritikus helyzetekben, mint például a lámpák túlmelegedésénél

Super resolution

A HD-t is meghaladó képminőséget biztosít

Edge Blending technológia

Zökkenőmentes nagy formátumú vetítést biztosít több számítógépről és projektorról egyaránt.

Több képernyős „virtuális megjelenítés”

Négy projektoron tesz lehetővé vetítést, ugyanazon a számítógépen futó négy különböző alkalmazásból.

Quick wireless USB kulcs

Plug-and-play vezeték nélküli csatlakozáshoz

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

Az Epson projektorok porszűrői a készülékek oldalán vagy elején kaptak helyet a könnyű hozzáférhetőség érdekében, és egyszerűen a helyükre csúsztathatók. A lámpa fedele a projektor tetején található, így, amikor a készülék telepítési pozícióban van (fejjel lefelé), a lámpa könnyedén kicserélhető anélkül, hogy a kivetítőt a konzolról le kellene szerelni.

Biztos üzemeltetés

Minden Epson projektorra vonatkozik jótállás, amely kiterjed az alapkészülékre és a lámpára is, így az Ön számára biztosított a teljes nyugalom.

EASY MAINTENANCE

MI AZ A SZÍNÉLÉNKSÉG VAGY SZÍNESFÉNY KIBOCSÁTÁS (CLO)?

A szín fontos része a képminőségnek, amikor kedvenc filmjét nézi vagy kedvenc játékával játszik. Míg egyes projektorok úgy állítják elő a képet, hogy azok fakónak és tompának tűnnek, az Epson házimozi projektoroknál külön mérjük a piros, zöld és kék színek fényerejét. Ennek értéke az Ön számára: a nagy színélénkség vagy színesfény kibocsátás (CLO) nagyobb fényerejű és sokkal intenzívebb színélményt biztosít.

WHAT IS COLOUR BRIGHTNESS OR COLOUR LIGHT OUTPUT (CLO)?

AKÁR HÁROMSZOR ÉLÉNKEBB SZÍNEK ÉRHETŐK EL AZ EPSON PROJEKTORAIVAL²

A 3LCD technológiának köszönhetően az Epson projektorok színes fényereje jelentősen nagyobb, mint az 1 chipes DLP projektoroké. Ez teszi az élénk színeket háromszor intenzívebbé2;, amitől a kép sokkal élénkebbnek tűnik.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
YOU GET UP TO THREE TIMES BRIGHTER COLOURS WITH EPSON PROJECTORS

3LCD ÉS TOVÁBBI TECHNOLÓGIÁK

3LCD

Az Epson projektorok 3LCD vetítési technológiát használnak a nagy fényerejű, éles, részlet- és színgazdag kép megjelenítéshez.

ÉLETHŰ, SZEMET KÍMÉLŐ SZÍNEK

Az 1 chipes DLP projektorok olyan színkerékkel vannak felszerelve, amely gyorsan forog, és a színeket szekvenciálisan jeleníti meg.

Az Epson 3LCD rendszere máshogy működik: tükrök segítségével bontja föl a lámpából érkező fehér fényt piros, zöld és kék színekre. Ezután mindhárom alapszín a neki megfelelő LCD panelen halad keresztül, majd újra összekeverednek egy prizma segítségével, még a vászonra való kivetítés előtt.

Az 1 chipes DLP technológiánál néha a színek „szivárványszerű” törését lehet látni. Ez olyankor történik, ha a szem a színeket egyenként észleli, amit a színkeréken lévő színek szekvenciális kivetítése eredményez. Az Epson 3LCD technológiájával ez nem fordul elő, mivel a vetített kép minden képpontja tartalmazza mind a három alapszínt, ezáltal pontos szín jön létre, amely kíméli a szemet.

SZÍNESFÉNY KIBOCSÁTÁS

Több gyártónál előfordul, hogy csak a projektor fehérfény kibocsátását adják meg. Ez nem ad a felhasználóknak teljes képet a fénykibocsátásról, hiszen több projektor színes fénye jelentősen gyengébb a fehérnél.

Az Epson mind a fehér, mind a színes fény erősségét méri. Minden Epson projektor egyformán erős fehér- és színesfény kibocsátással rendelkezik a gazdag, természetes színhatás érdekében.

NAGY KONTRASZT ÉS MÉLYEBB FEKETE SZÍNEK

Az Epson C2Fine (Crystal Clear Fine) 3LCD paneljei szervetlen rendezőréteggel és függőlegesen elrendezett folyadékkristály-szerkezettel rendelkeznek. Ez finom és egységes képet eredményez nagy kontraszttal és mélyebb fekete színekkel.

ENERGIAHATÉKONYSÁG

A 3LCD projektorok átlagosan 25 százalékkal takarékosabbak az 1 chipes DLP projektoroknál³, mellyel hozzájárulnak az áramszámlák és a környezeti hatás csökkentéséhez.

Accurate Colour
High Colour
High Contrast
Energy Efficency

ISMERKEDJEN MEG KÖZELEBBRŐL PROJEKTORAINKKAL:

Az Epson által kifejlesztett egyedülálló funkciók a kivetítőket hatékonnyá és egyszerűen használhatóvá teszik.

Photo: Product 1

Otthoni

Lebilincselő nagy
képernyős megjelenítés

Photo: Product 2

Mobil

Hordozható készülék,
tökéletes megoldás utazáshoz

Photo: Product 3

Rövid távolság

Szuperközeli vetítés,
kis méretű helyiségekbe

Photo: Product 4

Installációs

Újdonság a nagyszabású
előadások terén

Photo: Product 5

Oktatási

Megfizethető,
interaktív oktatás

¹ A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte a 2001 és 2012 közötti időszakban.

² Vezető, 1 chipes, otthoni szórakozásra tervezett DLP projektorokkal összehasonlítva. Az Epson 720p felbontású projektorainak fénye háromszorosa a vizsgált típusokénak; az Epson 1080p felbontású projektorainak fénye rendszerint kétszer, de akár háromszor is nagyobb. Az NPD 2011. július és 2012. június közötti adatai alapján. A szín élénkségét (színesfény kibocsátás) az IDMS 15.4. szabványnak megfelelően mérték. A színek élénksége a felhasználó általi használattól függően változhat.

³ Adatforrás: ProjectorCentral.com, 2012. január 1. 122 kiküldött modell átlaga alapján, amelynél a gyártók megadták a lumenre és a teljes energiafelhasználásra vonatkozó adatokat minden felbontás és fényerő esetén. Az energiahatékonyságot watt/lumen értékben mérték. Az energiahatékonyságot a 3LCD és az 1 chipes projektoroknál egyaránt megmérték öt fényerősségre vonatkozóan. A 3LCD projektorok lumenenként átlagosan kevesebb energiát igényeltek mind az öt fényerősségi szinten.