INNOVÁCIÓ, AMELY TÖBBET AD, MINT GONDOLNÁ

A lézerprojektorok teljesítménye most egy hihetetlenül egyszerűen használható megoldásban

Modern megoldás

A lehető leghatékonyabban használhatja fel költségkeretét belépő szintű megjelenítési megoldásainkkal, amelyekben nem csak az alapvető funkcióknak jutott hely. Akár ügyfeleknek, akár diákoknak tart prezentációt, fontos, hogy olyan megbízható projektor álljon rendelkezésére, amelynek megjelenítése minimális beállítás mellett is megragadja a figyelmet. Ezek a meglévő rendszerek fejlesztésére is kiválóan alkalmas kompakt megoldások tökéletes választásnak bizonyulnak, ha szeretné lecserélni lámpás projektorát. 20 000 óra karbantartásmentes működés, egyszerű telepítés és csatlakoztatás.

Tűéles képminőség

Minden alkalommal a lehető legjobb vetített kép. A sorozat 3LCD lézertechnológiát használ, amely tűéles képminőséget kínál, az egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátásnak köszönhetően pedig nagy fényerejű kép és élénk színek vetíthetők.

A lehetőségek megvalósítása

A projektor számos könnyen kezelhető csatlakozási lehetősége közé tartozik a HDBaseT, amellyel egyszerűen hozhat létre vezetékes kapcsolatot egyetlen kábellel, valamint lehetőség van HDMI-csatlakozásra és képernyőtükrözésre is. A rugalmas csatlakoztatási lehetőségek között említhető a HDMI és a HDBaseT is. (A HDBaseT lehetőség az EB-L400U típus esetében nem érhető el).

 • Vetítés a tárgyalóban

  Lézerprojektoraink segítségével nagyobb méretű és fényerejű prezentációkat tarthat.

  TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 • Osztályterem

  A lehető leghatékonyabban használhatja fel költségkeretét, ha ezeket a kedvező árú, ugyanakkor kiemelkedő teljesítményű, megbízható és karbantartást sem igénylő megoldásokat vásárolja meg.

  TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Élethű színek

A vizuális kommunikációs ágazat gyorsan változó világának sikeres szereplőitől azt várják, hogy fényesebb, merészebb és kreatívabb képet jelenítsenek meg a munkakörnyezetekben. Ezért dolgozunk folyamatosan azon, hogy innovatív, sokoldalú megjelenítési megoldásokat fejlesszünk ki, amelyek segítenek a legtöbbet kihozni az Ön nagyszerű prezentációiból.

 • VETÍTÉS BÁRMILYEN
  SZÖGBŐL

  VETÍTÉS BÁRMILYEN SZÖGBŐL

  Tetszőleges szögben helyezheti el a projektort, kompromisszumok nélkül. Választhat álló vagy fekvő helyzetet. Ráadásul az objektívmozgatás funkciónak köszönhetően beállíthatja a kivetített kép helyét.

 • KÜLÖNBÖZŐ
  FÉNYERŐÉRTÉKEK

  KÜLÖNBÖZŐ FÉNYERŐÉRTÉKEK

  Kínálatunkban 4500 és 6000 lumen fényerejű projektorokat talál, melyek közt garantáltan megtalálja az Ön igényeinek, költségkeretének és környezetének megfelelő modellt.

 • KRISTÁLYTISZTA
  KÉPEK

  KRISTÁLYTISZTA KÉPEK

  Még nappali fényviszonyok mellett is felhívhatja a figyelmet prezentációjára az egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátás segítségével, valamint a 3LCD Full HD WUXGA felbontással.

 • RUGALMAS
  CSATLAKOZTATHATÓSÁG

  RUGALMAS CSATLAKOZTATHATÓSÁG

  A projektor számos könnyen kezelhető csatlakozási lehetősége közé tartozik a HDBaseT, amellyel egyszerűen hozhat létre vezetékes kapcsolatot egyetlen kábellel, valamint lehetőség van HDMI-csatlakozásra, vezeték nélküli képernyőtükrözésre, illetve rendelkezésre áll a tartalmak lejátszására használható USB.

3LCD lézertechnológia

Közönségének teljesen új élményben lesz része a vállalati és felsőoktatási prezentációk során, valamint a múzeumokban, galériákban, bevásárlóközpontokban és sporteseményeken vetített digitális reklámok láttán. Új lézeres megjelenítési megoldásaink bizonyítják, hogy folyamatosan azon dolgozunk, hogy újabb nagyszerű lehetőségekkel gazdagítsuk a prezentációk világát.


5 év, 12 000 üzemóra garancia

Az Epson által kínált normál garancia is megkülönböztet minket a többi projektorgyártótól, hiszen öt éven vagy 12 000 üzemórán át védelmet nyújt Önnek (amelyik előbb következik be).

A termékcsalád megtekintése

INNOVÁCIÓ, AMELY TÖBBET AD, MINT GONDOLNÁ

Epson installációs projektorok

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Lépjen kapcsolatba velünk még ma

Ha további részletekre kíváncsi lézerprojektor-termékcsaládunkkal kapcsolatban, akkor adja meg adatait alább, és az Epson képviselője felveszi majd Önnel a kapcsolatot.

TOVÁBBI IGÉNYEI VANNAK?
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

1 A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte 2001. és 2015. között.