SC-S60610

Hatékony oldószeres nyomtató
Bővítse lehetőségeit ezzel a pontos, kiváló minőségű és hatékony oldószeres nyomtatóval
Ezzel a nyomtatóval új módszerrel hozhat létre az egyszerű nyomatoktól a felső kategóriás poszterekig és dekoranyagokig bármit, méghozzá a nyomathordozók széles választékán. A nyomtató minden egyes komponensét az Epson tervezte és gyártotta, hogy garantálhassa a problémamentes működést és a professzionális minőségű nyomatokat.
SKU: C11CE46302A0
Visszahívás kérése
SC-S60610
Áttekintés

Áttekintés

Pontosság

Páratlan pontosságú nyomtatás a kifinomult, kategóriaelső nyomathordozó-kezelési rendszernek köszönhetően. Mindez fejlett automatikus feszítésvezérlővel (AD-ATC), nagy átmérőjű adagoló görgőkkel és antisztatikus, rugalmas nyomógörgőkkel párosul az optimális nyomathordozó továbbítás és a pontosság érdekében.

Minőség

A legújabb dupla Epson PrecisionCore TFP nyomtatófej-technológiát alkalmazó SC-S60610 kiemelkedő minőségű, kiváló színű és tisztaságú nyomatokat hoz létre. Az új összetételű Epson UltraChrome GS3 segítségével a felhasználók nagyon pontos színreprodukciót érhetnek el. A kiváló minőségű „Precision Dot” módnak köszönhetően a különböző nyomathordozókon még jobb minőségű eredmény érhető el.

Hatékonyság

Az automatikus nyomtatófej-karbantartás és a tintaködgyűjtő rendszer biztosítja a folyamatos nyomtatást és a maximális üzemidőt.

Szerviz és támogatás

Az Epson a kétéves alapgaranciával arra az esetre is felkészült, ha probléma lépne fel. Azok számára pedig, akik hosszabb ideig szeretnék élvezni az Epson kivételes szolgáltatását és támogatását, kiterjesztett jótállási opciók állnak rendelkezésre.

Főbb jellemzők

  • Precíz és pontos nyomtatás Kategóriaelső AD-ATC rendszer és kifinomult nyomathordozó-adagolás
  • Kiváló eredmények A legújabb generációs PrecisionCore TFP nyomtatófejek és UltraChrome GS3 tinták
  • Kreatív alkalmazások széles köre Nyomtatás különböző nyomathordozókra: többek közt átlátszó fólia, vinil, vászon, fotópapír
  • A hatékonyság maximalizálása Automatikus nyomtatófej-karbantartás és fejvédőlemez; tintaködgyűjtő rendszer
  • Egyedülálló szerviz és támogatás Kétéves alapgarancia bővített jótállási lehetőségekkel

További információ letöltése

SC-S60610 Adatlap/prospektus PDF
Tartozékok

Tartozékok

Kellékanyagok

Az Epson tintákat úgy fejlesztették ki, hogy tökéletes összhangban működjenek az Epson nyomtatókkal, éles, elmosódásmentes szöveget biztosítva, amely generációkon át kitart.

Egyéb
Termék
Szám
Opciók

Válasszon a kiegészítők és tartozékok széles választékából.

Termék
Támogatás

Támogatás

Támogatásra van szüksége?

Szerezze be a legújabb illesztőprogramokat