BEZÁRÁS

A BAJNOK MÁRKÁK

Az Epson globális együttműködése a Mercedes-AMG Petronas Motorsport-es csapat két olyan márka összefogásának kezdete, amelyek egyaránt megingathatatlanul elkötelezettek az innováció, a globális vezető szerep és a kiváló minőségű termékek létrehozása iránt.

Play
EPSON and MERCEDES AMG PETRONAS

A jelenlegi világbajnok Mercedes-AMG Petronas Motorsport mindenre felkészült, és eltökélt abban, hogy a 2017-os Forma 1™-es szezonban is kiváló teljesítményt nyújtson majd. A 2017-os szezonban nemcsak Bajnokként szeretnének visszatérni, de csapatban marad az Epson is, a tintasugaras nyomtatók, szkennerek, 3LCD projektorok és a viselhető eszközök – többek közt az intelligens szemüvegek és az egészségügyi/sport érzékelők – terén szerzett szakértelmével.
A Mercedes-AMG Petronas Motorsport az egyik legversenyképesebb csapat a Forma 1™ világában, olyan pilótapárossal, mint Lewis Hamilton, háromszoros világbajnok és az új csapattag, Valtteri Bottas.

ÖSSZEHANGOLÁS ÉS SZINERGIA

A globális együttműködés a két világbajnok márka között bizonyítja megingathatatlan elkötelezettségüket az innováció, a globális vezető szerep elérése és az olyan kiváló minőségű termékek létrehozása iránt, amelyek világszerte lázba hozzák a részvényeseket. Ezenkívül összekapcsol két rengeteg szinergiával rendelkező szervezetet és márkát, amelyek erős elkötelezettséget mutatnak a környezetre gyakorolt hatás minimalizálása érdekében.

Formula One racing car

Az Epson célja például a jelenlegi tevékenységének környezetre gyakorolt hatásában a CO2-kibocsátás 90%-os csökkentése 2050-re, részben a gyártási folyamatok, illetve a termékek használata során megjelenő környezeti hatások csökkentésével. Ezalatt a Mercedes-AMG Petronas Motorsport innovációi elvezettek az F1 W05 hibrid versenyautó kifejlesztéséhez, amelynek üzemanyag-hatékonysága 30%-kal jobb, mint az elődjéé, és valódi előnyöket hozott az S 500 Plug-In Hybrid és más Mercedes-Benz utcai autókba is.
A technológia és a motorsportok világa nyaktörő iramban fejlődik, és az Epson és a Mercedes-AMG Petronas Motorsport közötti globális együttműködés követni fogja ezt.

SZEMÉLYES KAPCSOLAT

A Mercedes-AMG Petronas Motorsport-es csapat
csapatának pilótája, háromszoros világbajnok

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT-ES CSAPAT

A 2017-ös szezon versenynaptárja

Itt megtalálja a 2017-ös Forma 1™-es szezon összes fontos dátumát, időpontját és helyszínét.

A Mercedes-AMG Petronas Motorsport belülről

További információt szeretne a Mercedes-AMG Petronas Motorsport-es csapat? Itt megtalál mindent a csapatról, a történetéről és a jövőre vonatkozó terveiről. Fedezze fel a különböző csatornákat, amelyeken keresztül kapcsolatban maradhat a csapattal.

Vigyázz – Kész – Rajt!

Egyetlen pillanat alatt további információt kaphat az összes résztvevő csapatról, versenypályáról és a fontos időpontokról, ha ellátogat a Forma 1™ hivatalos webhelyére. Vásároljon jegyet, vagy tekintse meg a legújabb híreket egyetlen gombnyomással.

    Ez egy nem hivatalos webhely, és nem kapcsolódik semmilyen módon a Formula One csoport vállalataihoz. Az F1, a FORMULA ONE, a FORMULA 1, a FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, a GRAND PRIX és az ezekhez kapcsolódó jelzések a Formula One Licensing B.V. védjegyei.