FÜGGETLEN SZOFTVERGYÁRTÓK (ISV) KÖZÖSSÉGE

TM INTELLIGENS NYOMTATÓKHOZ

A POS-nyomtatás elismert piacvezető vállalataként az Epson forradalmasítja az értékesítési pontokon használt nyomtatók piacát az új, intelligens TM hőpapíros blokknyomtatóival, melyek táblagépalapú kiskereskedelmi és vendéglátóipari megoldásokhoz készültek.

Az illesztőprogram nélküli nyomtatással ezek a készülékek segítenek a műveletek egyszerűsítésében, helyet takarítanak meg, és csökkentik a költségeket. A webközpontú műveletek és az TM intelligens készülékek funkcióinak hasznosításához a kereskedőknek a megfelelő alkalmazással kell rendelkezniük – ennek elősegítésére fejlesztett ki az Epson egy független szoftvergyártói (ISV) közösséget.

Epson
Megbízható márka
Mobility
A MOBILITÁS ELŐNYE
Flexibility
RUGALMASSÁG
Retail
KISKERESKEDELEM SZÁMÁRA TERVEZVE
Bridge to the future
HÍD A JÖVŐBE

NÉPSZERŰSÍTENI SZERETNÉ AZ ALKALMAZÁSÁT?

Ahhoz, hogy része legyen a közösségnek, az Epsonnak jóvá kell hagynia jelentkezését. Kérjük, regisztrálja adatait a jelentkezéshez.

REGISZTRÁLJA ALKALMAZÁSÁT

AZ EPSON FÜGGETLEN SZOFTVERGYÁRTÓI KÖZÖSSÉGÉNEK ELŐNYEI

Ismerje meg, hogy milyen előnye származhat abból, ha regisztrál az Epson ISV közösségbe.

ELŐNYÖK

A HATÉKONYSÁG NÖVELÉSE AZ ÉRTÉKESÍTÉSI HELYEN

AZ ÜZLET MŰKÖDÉSÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSA

Tudjuk, hogy az utcai boltok két problémával szembesülnek: a vásárlók kevesebbet költenek és megnőtt az online vásárlások száma. Ennek megoldására a kiskereskedők új módszereket keresnek, amelyekkel több vásárlót vonzhatnak be, és legfőképpen arra ösztönözhetik őket, hogy többet költsenek.

A kutatások azt mutatják, hogy az üzletek 75%-a tervezi a felhőalapú POS alkalmazásának megvalósítását a következő 5 éven belül, hogy az segítsen nekik több vásárlót vonzani¹. Ez azért van, mert sok funkciója mellett képes javítani a rendszerek rugalmasságát.

Az új technológiák használata a kiskereskedői környezetben lehetőséget biztosított a független szoftvergyártóknak, hogy segítsék az üzleten belüli vásárlói élmény javítását. A kiskereskedők most már befolyásolhatják a vevők vásárlási szokásait, ahogy áthaladnak az üzleten. Tranzakciókat tudnak végrehajtani, személyre szabott információt tudnak szolgáltatni a kezükben tartott eszközök segítségével, és nyomtatni is tudnak távolról, így az ügyfelekkel több interakcióra és több keresztértékesítésre van lehetőség – emellett csökken a sorban állás ideje is. A webalapú POS rendszerek sokkal olcsóbban telepíthetők, mint a hagyományos megoldások, és gyorsabban is bővíthetők. Ami mind fontos szempont, ha versenytársai előtt akar járni.

  • Mobility Mobilitás – A táblagépek és más mobil eszközök használatával nem csak a kassza mögül végezheti a kiszolgálást, így jobb vásárlói élményt biztosíthat az ügyfeleknek.
  • Designed for the cloud Rugalmasság – Nyomtasson számlákat közvetlenül okos eszközökről az illesztőprogram nélküli, intelligens nyomtatóinkkal.
  • Energy Efficient Energiatakarékos – Mivel nincs szükség POS terminálra, elhagyhat hardverelemeket, ami csökkenti az energiaköltségeket.
  • Cost-effective Költséghatékony – A multifunkciós kialakítás csökkenti a hardver-, a javítási- és a karbantartási költségeket.

AZ EPSON INTELLIGENS TM SOROZAT MEGTEKINTÉSE

A POS-nyomtatás elismert piacvezető vállalataként az Epson forradalmasítja a piacot az TM intelligens termékeket használó alkalmazásainak széles választékával. Legyenek a POS alkalmazások webalapúak, alkalmazásalapúak vagy asztali számítógép alapúak, az illesztőprogram nélküli nyomtatással ezek a készülékek segítenek a műveletek egyszerűsítésében, helyet takarítanak meg, és csökkentik a költségeket. Kattintson ide, és tekintse meg a teljes intelligens termékcsaládot.

TEKINTSE MEG A TERMÉKCSALÁDOT

VIEW EPSON’S RANGE OF TM-INTELLIGENT DEVICES

EPSON FEJLESZTŐI KONFERENCIA: A KISKERESKEDELMI SZEKTOR FEJLESZTÉSE

Az Epson ünnepélyes első Fejlesztői Konferenciájára Antwerpenben került sor szeptember 30. és október 1. között. Az eseményen 140-nél is több független szoftvergyártó és értéktöbbletet nyújtó viszonteladó gyűlt össze, hogy megosszák elgondolásaikat és előmozdítsák a gondolati irányítást a legújabb termékinnovációkkal kapcsolatban.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Epson Developer Conference: evolving the retail sector

Kapcsolat

Az ISV-vel kapcsolatos további információért alább adja meg az adatait és az Epson képviselője kapcsolatba fog lépni Önnel.

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, válasszon

Érdeklődöm az alábbi termékek iránt
(jelölje ki a kapcsolódó területeket)::