Sportmezek nyomtatása megbízhatóan

Kimagasló terméktámogatás és ár-érték arány

A Soleil System Kft. szitanyomással, digitális textilnyomással, különösen sportmezek nyomásával foglalkozik. A vállalkozás azzal a kihívással szembesült, hogy a mezek készítése során a sötét árnyalatok nyomtatásához nem volt megfelelő intenzitású a fekete festék, illetve további problémát jelentett a korábban használt készülék kisebb nyomtatási sebessége. Ezért a Soleil System Kft. az elmúlt fél évben két darab nagyformátumú, 64” méretű SureColor F9200 szublimációs nyomtatót szerzett be. Választásukban hangsúlyos szerepet kapott a kiemelkedő ár-érték arány, a megbízható terméktámogatási szolgálat, a garanciaérvényesítés és a szervizszolgáltatások minősége.

Tartós és élénk színek, intenzív feketék

Az Epson SureColor F9200 PrecisionCore technológiájával és a két TFP nyomtatófejjel kiváló minőségű, tartós textilnyomatokat kínál fantasztikus színekkel és részletességgel. Ezekhez ráadásul még társul az UltraChrome DS tinták új tagja, a nagy sűrűségű HDK fekete tinta. A nagy kapacitású tintatartályok biztosítják a felhasználók számára a hosszabb, megszakítás nélküli nyomtatási folyamatot, illetve a tinták újratöltésére fordított kevesebb időt. Ezen előnyök segítségével a Soleil Systems Kft. termékei még nagyobb sikerrel felelnek meg az ügyfélelvárásoknak. A vállalkozás a festékszublimációs technológiával előállított sportmezek iránti folyamatosan növekvő keresletről számolt be, ami a kiváló minőségű textilnyomatoknak is köszönhető. A Soleil System Kft. kiemelten fontos, hogy az Epson termékeknél egy esetleges alkatrészcsere esetén minimális az állásidő, a szerviz gyorsan orvosolja a problémát, így a vállalat időt és pénzt takaríthat meg.

A Soleil System Kft. a jövőben a nagyformátumú szublimációs nyomtatóparkjának bővítését tervezi, amint az SC-F9200 utódja megjelenik az Epson kínálatában, hogy folyamatosan megfelelhessen az új piaci igényeknek és lépést tarthasson a legkorszerűbb technológiai újításokkal.