Költséghatékony receptnyomtatás a háziorvosok számára

Az innovatív EPSON WorkForce M100 monokróm külső tintatartályos nyomtató tökéletes megoldást kínál az orvosi receptek nyomtatására. A megkérdezett háziorvosok által korábban használt lézernyomtatók üzemeltetése költséges volt, emellett a speciális papírméret – a recept – kezelése folyamatos kihívást jelentett a lézer nyomtatási technológiát alkalmazó eszközöknek. Az Epson WorkForce M100 nyomtató használatával a nyomtatási költség töredéke a lézernyomtatókéhoz képest, hiszen a készülék átlagosan 0,7 forintos* lapköltségen nyomtat. A tintasugaras technológiának köszönhetően a nyomtató széles körű felhasználást biztosít papírmérettől és típustól függetlenül, ami alkalmassá teszi orvosi receptek nyomtatására is.

* A tényleges nyomtatási teljesítmény a kinyomtatott képek mennyiségétől és a használat módjától függően változik. A lapköltséget a publikált nyomtatási teljesítmények és a 2013 áprilisi hivatalos listaárak segítségével számítottuk ki.

Az Epson munkatársai számos magyarországi orvoskonferencián részt vettek, ahol az orvosok kipróbálhatták a készüléket. A konferenciák résztvevői így minden alkalommal a helyszínen, személyesen győződhettek meg az EPSON WorkForce M100 modell tulajdonságairól, például a vonalkód nyomtatás lehetőségéről, a vízálló tintakészletről, az egyszerű és megbízható papírkezelésről és az első oldal kinyomtatásának sebességéről. A készülék alacsony nyomtatási költségének és a háziorvosok számára fontos kritériumok terén nyújtott meggyőző teljesítményének köszönhetően sokan már a helyszínen megrendelték a készüléket.

A lézernyomtatókkal összehasonlítva az EPSON WorkForce M100 készülék a tintasugaras technológiának köszönhetően ultra alacsony lapköltséget kínál. A nyomtató egyszerű papírkezelést biztosít, így jelentősen csökken az elakadt papírok száma és a háziorvos számára hatékonyabb rendelési időt tesz lehetővé.

Az EPSON WorkForce M100 nyomtató minden, a lézernyomtatóktól elvárt funkciót biztosít, mint például a vonalkód nyomtatást, a vízálló tintakészletet, valamint a gyors nyomtatási sebességet.

Az ultra alacsony nyomtatási költséget kínáló, tintasugaras EPSON WorkForce M100 nyomtatóval a háziorvosok meglévő lézernyomtatóikat korszerűbb, innovatívabb és költséghatékonyabb készülékekre cserélték. Az Epson szakemberei korábban az összes háziorvosi szoftvert fejlesztő céggel leteszteltették, hogy a nyomtató tökéletesen illeszkedik-e a már meglévő informatikai környezetbe, így az eszközváltás egyszerű és problémamentes volt.

Az Epson WorkForce M100 nyomtató kínálta előnyök bemutatás, az ultra alacsony nyomtatási költség, – amelynek köszönhetően egy recept kinyomtatása kevesebb, mint 1 forintba kerül – az elakadásmentes papírkezelés, a gyors nyomtatási sebesség, valamint az első oldal gyors kinyomtatásának lehetősége meggyőzte a háziorvosokat, hogy korábbi lézernyomtatóikat innovatív Epson készülékekre cseréljék. Az orvoskonferenciákon a résztvevők a helyszínen megismerkedhettek az Epson tintasugaras technológiájával, a gyártó megoldásaival és a lézernyomtatás költséghatékonyabb, minőségi alternatívájával.

„Az orvosok körében egyre népszerűbb a tintasugaras Epson WorkForce M100 nyomtató, mert ezzel a készülékkel kiküszöbölhető a lézernyomtatók esetén jellemző, eddig bosszúságot okozó, drága fényhenger és dob csere" - mondta Tüzes Izabella, a Fókusz Computer Kft. projektvezetője. "Korábban több orvos is panaszkodott, hogy lézernyomtatója miatt félbe kellett szakítania a rendelést, mert a dob alkatrész meghibásodott. Forgalmazóként azt tapasztalatuk, hogy az alacsony lapköltség meggyőzi az egyébként a lézer technológiához ragaszkodó ügyfeleket is, mert a megtérülés már az első vásárlásnál tapasztalható a 11000 oldalra elegendő kezdő tintakészletnek köszönhetően. Az Epson WorkForce M100 nyomtató egyszerű kezelhetőségével, praktikus méretével, gyorsaságával elnyeri még a szigorú asszisztensek szívét is, ezért egyre több praxisban használják. Megbízhatóan működik,  így szájról szájra terjed a jó híre.”