EPSON NYOMTATÓK A LOFFICE KÖZÖSSÉGI IRODAHÁZBAN

A LOFFICE közösségi irodahálózat önálló helyiségeket, közösségi tereket, tárgyalókat kínál bérlőinek. A hatékony és rugalmas munkavégzésben az Epson L550 multifunkciós készülékek támogatták az irodahálózat bérlőit.

Az első LOFFICE irodát 2009-ben nyitották meg Budapesten. Azóta négy belvárosi helyszínen, kiváló irodai infrastruktúrával és informatikai támogatással ellátott, 12-250 m²-es irodák állnak a bérlők rendelkezésére. A helyiségek kialakításánál és üzemletetése során kiemelt szempont a környezettudatosság és az ergonómia, aminek köszönhetően 2011-ben az Év Zöld Irodája versenyen a LOFFICE harmadik helyezést ért el.

Szolgáltatások

A LOFFICE közösségi irodahálózatban a vállalkozások bérelhetnek saját irodát, egy asztalt a közös térben, vagy akár több helyiséget is igényelhetnek maguknak. Megbeszélésekre, tárgyalásokra vagy konferenciákra tárgyalók és előadótermek közül is választhatnak. A közösségi irodahálózat tehát teljeskörű szolgáltatást nyújt, biztosít minden eszközt és infrastruktúrát, amire egy irodában szükség van, hogy a bérlők hatékonyan és zökkenőmentesen intézhessék üzleti ügyeiket.

Rugalmasság és együttműködés

A közösségi irodák egyik nagy előnye, hogy az ott dolgozó alkalmi irodatársak inspirálják egymást, hozzásegítik ezzel egymás vállalkozásait a sikeres működéshez. A LOFFICE-ban mindenki egyéni munkát végez, ám az elszigetelt irodai lét és a saját eszközök használata helyett az itt dolgozók a közösségi iroda által biztosított infrastruktúrát veszik igénybe munkájuk során. A költséghatékonyság és könnyű kezelhetőség így az irodai nyomtatásban is kiemelkedő szempont, ebben nyújtottak  segítséget az Epson L550 multifunkciós eszközei, amik teljeskörű irodai szolgáltatást biztosítanak a felhasználóknak a hathetes próbaidőszakban.

Költséghatékonyság és egyszerű használat

Az irodai eszközök kiválasztásakor fontos szempont volt, hogy az egyedi felhasználók könnyen telepíteni tudják saját számítógépükre a multifunkciós nyomtatót. Az Epson L550-es készülékeivel egyszerűen és alacsony költségek mellett lehet nyomtatni, fénymásolni szkennelni és faxolni is, így tökéletes partner az irodai munkában. Az ultranagy kapacitású tintatartálynak köszönhetően egy palack festékkel 4000 fekete és 6500 színes oldal kinyomtatására képes készülékek megbízhatóan és egyszerűen működnek, újratöltésük nem igényel szaktudást, így a LOFFICE személyzete is könnyedén el tudja végezni. A közösségi irodaházak kihasználtsága változó, így a nyomtató használata sem egyenletes. Az alacsony nyomtatási költség mellett fontos szempont volt a környezetbarát működés, amiben az Epson nyomtatók Micro Piezo technológiája segít, hiszen nem kell felmelegíteni nyomtatás előtt a nyomtatófejet, ennek köszönhetően alacsony energiafelhasználással működnek a készülékek.