Vezeték nélküli blokk- és címkenyomtatás az Epsontól

Gyorsabb és hatékonyabb ügyfélkiszolgálás

Vezeték nélküli blokk- és címkenyomtatás az Epsontól

2013. március 7. – Az Epson két, új, vezeték nélküli, hordozható nyomtatót mutatott be: a TM Intelligent sorozatba tartozó Epson TM-P60II és Epson TM-P60II Peeler modelleket. A két új típus az Epson ePOS-Print technológiájával rugalmas, felhasználóbarát nyomtatást biztosít, és segítségükkel a kiskereskedelemben és a vendéglátóiparban gyorsabb és hatékonyabb lehet az ügyfélkiszolgálás.

Az Epson ePOS-Print technológia lehetővé teszi, hogy a blokkokat, számlákat, kuponokat és címkéket szinte bárhol, közvetlenül táblagépekről vagy egyéb hordozható eszközökről nyomtassanak ki1. A művelet bármely olyan webböngészőn elvégezhető, amely támogatja a HTML5 szabványt, nincs szükség hozzá asztali számítógépre, kiszolgálókra vagy illesztőprogramokra, és könnyen integrálható a meglévő IT-rendszerekbe.

A két új modell közül az Epson TM-P60II egy hordozható blokknyomtató, amellyel gyorsan kinyomtathatók a szükséges blokkok és számlák az értékesítési ponton, az irodában vagy akár éttermi környezetben. Az Epson TM-P60II Peeler pedig egy hordozható címkenyomtató, amely ideális POS-nyomtatáshoz, illetve polcok és termékek címkézéséhez.

A beejtős típusú papírbetöltéssel a blokkpapír és a címkepapír cseréje is hozzájárul a könnyű kezeléshez, a 100 mm/másodperces nyomtatási sebesség pedig az ügyfelek gyorsabb kiszolgálását segíti.

A készülékek akkumulátorának üzemideje rendkívül hosszú, Bluetooth módban akár 20 óra. Az opcionális töltővel pedig egyszerre akár négy akkumulátor is tölthető, így folyamatosan biztosítható üzemképes nyomtató.

Az Epson TM-P60II nyomtató wifis változata 196 600, míg a Bluetooth-os változata 177 990 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron kapható. Az Epson TM-P60II Peeler nyomtató 2013 áprilisától lesz elérhető.

Főbb jellemzőkTM-P60IITM-P60II Peeler
Kézi, vezeték nélküli, hordozható hőpapíros nyomtatóCsak blokkCsak címke
Nyomtatás közvetlenül mobileszközökről1 – nincs szükség illesztőprogramokra
Kompatibilis a webes alkalmazások XML-parancsaival1
USB port és IEEE802.11 a/b/g/n vagy Bluetooth-interfész
Gyors nyomtatás, akár 100 mm/s sebességgel is
Beejtős típusú papírbetöltés
Kompakt, masszív burkolat
Az akkumulátor üzemideje 20 óra Bluetooth módban
Opcionális töltő négy akkumulátorhoz

1Az ePOS-Print funkció csak WLAN módban érhető el

Az Epson csoportról
Az Epson a világ egyik vezető vállalata a képalkotás és az innováció terén, termékköre a tintasugaras nyomtatóktól és a 3LCD-kivetítőktől az érzékelőkig és más mikroeszközökig terjed. Az Epson valódi értéket biztosít felhasználóinak kompakt, energiatakarékos és nagy pontosságú technológiái értékesítésével a vállalati, az otthoni és a kereskedelmi piacokon, és világszerte túlszárnyalja a felhasználók elvárásait. A Japán központú Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 97 vállalata világszerte több mint 81 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a globális környezet védelmének és a helyi közösségek folyamatos támogatásának. http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról
Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1594 főt foglalkoztató Epson Europe vállalat értékesítése a 2010-es pénzügyi évben 1583 millió eurót tett ki. http://www.epson.eu

Environmental Vision 2050
http://eco.epson.com/