Üzleti szkennerek intelligens funkciókkal a különböző dokumentumok beolvasásához

Üzleti szkennerek intelligens funkciókkal a különböző dokumentumok beolvasásához

2016. szeptember 1. – Az Epson két új, intelligens lapadagolós WorkForce szkennert mutatott be. A rugalmas nyomathordozó-kezelés és az intelligens funkciók gyors és könnyű adatintegritást biztosítanak, így a kompakt WorkForce DS-570W és a DS-530 modellek hatékonyan és egyszerűen integrálhatók a szervezeti munkafolyamatokba. Ezek a készülékek az akár 35 lap/perc vagy 70 oldal/perc beolvasási sebességen túl, a nyomathordozók széles körét képesek kezelni, ami lehetővé teszi az üzleti szempontból kritikus dokumentumok szkennelését, indexelését és megosztását.

Steve King, az Epson Europe termékmenedzsere elmondta: „A kategóriában elsőként bevezetett lassú üzemmódnak[1] köszönhetően a gyűrött vagy sérülékeny dokumentumok és a Double Feed Detection Skip (kettős lapadagolás-érzékelés) megoldással a legnagyobb kihívást jelentő nyomathordozók beolvasása is könnyen elvégezhető. Az intelligens funkciók hatékonyabbá, pontosabbá és megbízhatóbbá teszik az adattárolást, legyen szó akár hat méter hosszú dokumentumról, 27 g/m2 vékony papírról vagy 413 g/m2 vastagságú kartonról. Ezekkel a modellekkel a felhasználók gyors dokumentumfeldolgozásra és kiváló minőségre számíthatnak.”

Fejlett érzékelők és papíradagolási technológia

Az új lapolvasókat kifejezetten a fontos iratok, például igazolványok, plasztik- és névjegykártyák, valamint hosszú dokumentumok beolvasására fejlesztették ki, és a Dynamic Skew Correction (dinamikus dőléskorrekció) technológiával, valamint a kifinomult, többgörgős papíradagolási kialakítással is rendelkeznek. Az ultrahangos szenzornak köszönhetően a Double Feed Detection Skip (kettős lapadagolás-érzékelés) megoldás segít megakadályozni a papírelakadást, az Auto Document Size Detection technológia segítségével pedig az egymástól eltérő méretű dokumentumokat automatikusan képesek felismerni és beolvasni.

A felhasználók egyszerűen szkennelhetnek PDF formátumba eredeti anyagokat különböző méretben, sorrendre való tekintet nélkül az automatikus adagolási üzemmód (Automatic Feeding Mode) használatával. A kettős lapadagolás-érzékelésnek köszönhetően pedig egy esetleges adagolási hiba után gyorsan újraindul a szkennelés.

Opcionális síkágyas szkenner átalakító készlet

Az opcionális síkágyas konverziós készlettel a felhasználók a nyomathordozók széles választékát szkennelhetik hatékonyan, például levélbélyegeket, útleveleket, könyveket és egyéb dokumentumokat. Ez a lehetőség mindkét modell esetében elérhető az USB 3.0 csatlakozó használatával.

Vezeték nélküli csatlakoztathatóság a DS-570W esetén

A DS-570W kompakt, vezeték nélküli csatlakozást kínáló, lapadagolós készülékkel a dokumentumok közvetlenül a mobiltelefonokra, táblagépekre és a Wi-Fi-kompatibilis munkaállomásokra szkennelhetők. A lapolvasó ideális választás, ha több felhasználó szeretne dokumentumokat megosztani egy dinamikus munkakörnyezetben, ráadásul még egyszerűbben szkennelhetnek közvetlenül az olyan online tárhelyekre, mint például a Dropbox, a SharePoint és a FileBound.

A WorkForce DS-570W és DS-530 készülékek várhatóan 2016 októberétől lesznek kaphatók.

Főbb jellemzőkDS-530DS-570W
Síkágyas konverziós készlet elérhető●*
Gyors, színes szkennelés 35 lap/perc vagy 70 oldal/perc sebességgel 300 dpi esetén
50 lapos automata lapadagolási kapacitás
Nyomathordozók széles választékának szkennelése – beleértve a névjegyeket, az útleveleket, az A3-as papírokat és a vastag papírokat is
Egymenetes kétoldalas szkennelés
Beépített képjavító technológia
Epson Smart Feed technológia és dupla lapadagolás-érzékelés
Lassú üzemmód a kényes, megrongálódott vagy nehezen szkennelhető dokumentumokhoz1
Bármely irodai környezetben elhelyezhető
Epson Document Capture Pro/Server Pro
A készülék könnyedén megosztható több felhasználó között az opcionális hálózati interfész modul, a Push Scan funkció és az előre regisztrált munkaprofilok segítségévelOpcionálisOpcionális
Papíralapú dokumentumok konvertálása Microsoft Office-formátumú (docx, pptx, xlsx) dokumentumokká
USB 3.0
Wi-Fi, Wi-Fi Direct és NFC-
Napi 4000 oldalas terhelhetőség
Epson Scan 2.0 szoftver korszerű képfeldolgozási technológiával
Twain, WIA és ISIS illesztőprogram-támogatás a bővített DMS-kompatibilitás érdekében
Energy-Star minősítés

* Csak a DS-570W eszközzel kompatibilis, USB üzemmódban.

 

Megjegyzések a szerkesztőnek

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítsék az ügyfelek elvárásait.

A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 90 vállalata világszerte több mint 67 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának, és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

www.global.epson.com

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1700 főt foglalkoztató Epson Europe értékesítése a 2015-ös pénzügyi évben 1577 millió eurót tett ki. http://www.epson.hu

Environmental Vision 2050  

http://eco.epson.com/

 

[1] Lapadagolós szkennerekhez viszonyítva, a 25–39 oldal/perc sebességtartományban, Európában, a Közel-Keleten és Afrikában az öt legkeresettebb konkurens szkenner modell webhelyeiről és brosúráiról gyűjtött adatok alapján, a teljes 2015-ös évre vonatkozóan, az InfoSource Document Management Scanner Sales Full Year 2015 felmérése szerint.