Újabb 3 évre írt alá szponzori megállapodást az Epson a Vörös Ördögökkel

Újabb 3 évre írt alá szponzori megállapodást az Epson a Vörös Ördögökkel

2012. május 11. – Megújította együttműködési megállapodását az Epson és a Manchester United, így a következő 3 évben is az Epson látja el az angol élvonal egyik legjobb csapatát irodai és irodán kívüli nyomtatókkal, valamint digitális képalkotási eszközökkel.

A Manchester United mindennapi hatékony működését az Epson olyan irodai eszközökkel segíti, mint az ultrarövid vetítési távolságú projektorok, melyek lehetővé teszik akár a stadion vetített képének felhasználását stúdióháttérként. Az együttműködés részeként a csapat edzőtermét is Epson projektorokkal vetített és nyomtatókkal készített képekkel teszik még inspirálóbbá. Emellett az összes hivatalos csapatfotót is Epson készülékekkel nyomtatják ki, valamint a Manchester United magazin, az Inside United előállításában is részt vesz az Epson.
 
A 2014/15-ös szezon végéig tartó szponzori megállapodás értelmében az Epson hirdetései megjelennek a klubcsapat meccsein, az Old Traffordon, illetve számos egyéb felületen.
 
Az Epson sport iránti elkötelezettsége egészen az 1964-es olimpiáig nyúlik vissza, első nyomtatóival, valamint az anyavállalat precíziós időmérő eszközeivel ugyanis akkor hívta fel magára először a figyelmet. Azóta pedig olyan elektronikai berendezések előállításával támogatja a sportkultúra terjedését, mint például mozgásérzékelő rendszerei.
 
Az Epson csoportról
 
Az Epson a világ egyik vezető vállalata a képalkotás és innováció terén. Kompakt, energiatakarékos, nagy pontosságú technológiái, továbbá nyomtatóktól az üzleti célú és otthoni 3LCD-kivetítőkön át a szenzorokig és egyéb mikroeszközökig terjedő termékköre révén arra törekszik, hogy túlszárnyalja a felhasználók elvárásait az egész világon. A Japánban székelő Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 99 vállalatában világszerte több mint 78 000 munkavállaló dolgozik. A vállalatcsoport elkötelezett híve a környezet globális védelmének és a helyi közösségek folyamatos támogatásának. http://global.epson.com/
 
Az Epson Europe vállalatról
 
Az európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai régiókért felelős Epson Europe B.V. székhelye Amszterdamban található. A 1,594 főt foglalkoztató vállalat bevétele a 2010-as pénzügyi évben 1,583 milliárd eurót tett ki. http://www.epson-europe.com/