Új, sokoldalú szkennerek üzleti célokra

Elérhető, gyors és rugalmas síkágyas lapolvasók kategóriájuk legalacsonyabb helyigényével1 és ADF-fel a még nagyobb teljesítményért

Új, sokoldalú szkennerek üzleti célokra

2016. szeptember.Az új Epson WorkForce DS-1660W és DS-1630 dokumentumszkennerek hatékonyabb irodai folyamatokat és teljesítményt kínálnak elérhető áron. A készülékek a síkágyas termékek rugalmasságát ötvözik a gyors, 50 lapos ADF nyújtotta kényelemmel a széles körű felhasználás érdekében. A lapolvasók ideális megoldást biztosítanak útlevelek, kézikönyvek, sérülékeny dokumentumok szkennelésére a síkágyas felületen, az ADF pedig egyszerre nagyobb mennyiségű lapot is képes kezelni.

Steve King, az Epson Europe termékmenedzsere úgy fogalmazott: „Legyen szó mindennapos papírmunkáról vagy olyan fontos dokumentumok beolvasásáról, mint a születési bizonyítvány vagy régi levelek és jegyzetek, ez a sokoldalú és könnyen használható készülék gyakorlatilag bármilyen üzleti igénynek megfelel. Ezez az új szkennerek kategóriájukban a legkisebb helyigényűnek[1] és a leggyorsabbnak számítanak a 25 lap/perces beolvasási sebességükkel, így könnyen elhelyezhetők az irodában.”

Az egyszerű szkennelési megoldást kereső kis- és nagyvállalatok számára különösen előnyös, hogy a készülékek USB 3.0 csatlakozóval rendelkeznek, ami egyenletes sebességű lapolvasást biztosít még 300 dpi felbontás és hosszú, akár több mint három méteres papír esetén is. A kétoldalas beolvasás és az Auto Image Type Detection (automatikus képtípus-felismerő) technológia növeli az irodai hatékonyságot, míg a DS-1660W modell esetében a Wi-Fi- és a Wi-Fi Direct kapcsolat még nagyobb kényelmet biztosít azon szervezetek számára, amelyek dedikált, a vállalati környezetükbe illeszkedő és számos felhasználó részére könnyen hozzáférhető szkennelési megoldást keresnek.

Mindkét lapolvasó rendelkezik az Epson képfeldolgozó technológiájának (Epson Image Processing Technology) intelligens szín- és képbeállítási eszközeivel, például az automatikus kivágás, a dőléskorrekció, az üreslap- és háttér-eltávolítás funkciókkal.

A TWAIN és ISIS[2] illesztőprogramokkal a lapolvasók zökkenőmentesen integrálhatók a meglévő dokumentumkezelő rendszerekbe, így a felhasználók egyetlen mozdulattal szkennelhetnek a számítógépükre, Mac készülékükre vagy online tárhelyükre.

A WorkForce DS-1660W és DS-1630 készülékek várhatóan októbertől lesznek kaphatók.

Főbb jellemzők:

 • 25 lap/perc szkennelési sebesség – kategóriájában az egyik leggyorsabb
 • Különböző dokumentumtípusok, akár könyvek, útlevelek, kötött dokumentumok vagy sérülékeny anyagok szkennelése
 • Kategóriájában a legkisebb helyigényű eszköz1
 • Wi-Fi- és Wi-Fi Direct kapcsolat (csak a DS-1660W készülék esetében)
 • TWAIN és ISIS illesztőprogramok a meglévő dokumentumkezelő rendszerekbe történő zökkenőmentes integrációért
 • Kétoldalas beolvasás
 • 50 lapos ADF adagoló
 • Akár 30 feladat létrehozása, és egyszerű lapolvasás mappákba, e-mailbe, online tárhelyre2 és sok más helyre az opcionális hálózati panel (csak DS-1630 esetén) segítségével.
 • Az USB 3.0 kapcsolatnak köszönhetően állandó sebesség, még 300 dpi felbontás esetén is
 • Intelligens szín- és képbeállítási funkciók – az Epson képfeldolgozási technológiája (Epson Image Processing Technology): automatikus kivágás, dőléskorrekció, üreslap- és háttér-eltávolítás
 • A mellékelt Epson-szoftver kettős képkimenetet tesz lehetővé – egy beolvasást követően két célhelyre is küldhető a dokumentum
 • A hosszú dokumentum üzemmóddal több mint három méter (3048 mm) hosszú papírt is képes beolvasni (csak egyoldalas módban)

* A DS-570W esetén nem működik vezeték nélküli módban

Megjegyzések a szerkesztőnek

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítsék az ügyfelek elvárásait.

A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 90 vállalata világszerte több mint 67 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának, és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

www.global.epson.com

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1700 főt foglalkoztató Epson Europe értékesítése a 2015-ös pénzügyi évben 1577 millió eurót tett ki. http://www.epson.hu

Environmental Vision 2050  

http://eco.epson.com/

 

[1] Európában, a Közel-Keleten és Afrikában az öt legkeresettebb konkurens szkennermodell webhelyeiről és brosúráiról gyűjtött adatok alapján, a teljes 2015-ös évre vonatkozóan az InfoSource Document Management Scanner Sales Full Year 2015 felmérése szerint.

[2] Az ISIS illesztőprogramok csak a DS-1630 modellen érhetők el