Új, könnyen kezelhető, kompakt POS nyomtató az Epsontól

Költséghatékony eszköz, amely felgyorsítja az ügyfélkiszolgálást

Új, könnyen kezelhető, kompakt POS nyomtató az Epsontól

2013. szeptember 30. – Az Epson, a POS-nyomtatók első számú európai gyártója1 kiemelkedően gyors nyomtatási sebességű, a számlákat szürkeárnyalatos nyomtatással élénkítő TM-T70II számlanyomtatót mutatott be. A vendéglátóipari és kiskereskedelmi vállalkozásoknak tervezett készülék gyorsabb és hatékonyabb ügyfélkiszolgálást tesz lehetővé. Kis helyigényének köszönhetően kényelmesen elfér a legtöbb pult alatt, és frontoldalról is kezelhető.

A TM-T70II számlanyomtató két meghibásodás közti átlagos ciklusszáma (MCBF) 17 millió sor, automatikus papírvágója 1,7 milliós vágás-élettartamú, így a készülék kiválóan teljesít nagy forgalmú üzleti környezetben, ahol a megbízhatóság kiemelten fontos. A számlanyomtató 250 mm/másodperces nyomtatási sebességének köszönhetően gyorsabb ügyfélkiszolgálást tesz lehetővé.

A választható kábeltakaró védőburkolat megóvja a kábeleket és elektromos kimeneteket a folyadékoktól, ami nagyon hasznos, ha a nyomtatót a pulton vagy az alatt tárolják.

„Amellett, hogy gyors és megbízható, a TM-T70II papírtakarékos funkciót is kínál, aminek köszönhetően a vállalkozások csökkenthetik a papírfelhasználást és a költségeiket. Továbbá, segíti az ügyfélkiszolgálást is, mert kevesebb időt és figyelmet vesz el az ügyfelektől a ritkább szalagcsere” – mondta Laura Hennigfeld, az Epson Europe termékmenedzsere.

„Évek óta a lehető legjobb POS nyomtatótechnológiát kínáljuk partnereinknek: forgalmas éttermeknek, üzleteknek és vendéglátóipari szolgáltatóknak. A TM-T70II modellünk egy újabb bizonyíték arra, hogy a POS2 nyomtatók első számú európai gyártója címet joggal érdemeltük ki.“

A TM-T70II számlanyomtató szeptembertől kapható, ajánlott bruttó fogyasztói ára 89.990 forint.

Főbb jellemzők:

  • Gyorsan cserélhető számlatekercsek az egyszerű frontoldali, beejtéses papírbetöltésnek köszönhetően
  • A kis helyigény lehetővé teszi a pult alatti tárolást és használatot
  • Gyors és megbízható Gyors ügyfélkiszolgálás a 250 mm/mp-es nyomtatási sebességgel
  • 120 kilométer élettartamú nyomtatófej Automatikus papírvágó akár 1,7 milliós vágás-élettartammal
  • Széleskörű csatlakoztathatósági lehetőség a beépített USB-, és egy választható interfész segítségével
  • Automata papírtakarékos funkció
  • ENERGY STAR minősítés - kisebb energiaköltség és alacsony környezetterhelés
  • Kiválóan olvasható számlák a szürkeárnyalatos nyomtatással

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a képalkotás és az innováció terén, termékköre a tintasugaras nyomtatóktól és a 3LCD-kivetítőktől az érzékelőkig és más mikroeszközökig terjed. Az Epson valódi értéket biztosít felhasználóinak kompakt, energiatakarékos és nagy pontosságú technológiái értékesítésével a vállalati, az otthoni és a kereskedelmi piacokon, és világszerte túlszárnyalja a felhasználók elvárásait. A Japán központú Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 96 vállalata világszerte több mint 68 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a globális környezet védelmének és a helyi közösségek folyamatos támogatásának.

http://global.epson.com

Az Epson Europe vállalatról
Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1727 főt foglalkoztató Epson Europe vállalat értékesítése a 2012-es pénzügyi évben 1540 millió eurót tett ki.

http://www.epson.eu

Environmental Vision 2050
http://eco.epson.com

További információ:
Ungár Kristóf
Open Communications
T: +36 1 239 1098
E: kristof.ungar@opencom.hu