Szkenneljen 30 fényképet 30 másodperc alatt az Epson új FastFoto szkennerével*

Fényképen őrzött emlékek és régi családi fotók könnyű szkennelése, feljavítása és megosztása néhány kattintással

Szkenneljen 30 fényképet 30 másodperc alatt az Epson új FastFoto szkennerével*

FastFoto FF-680W

Hogyan őrizheti és oszthatja meg előhívott fényképeit? Mit tehet, ha halomban állnak otthon a fényképalbumok és a több száz fényképet tároló dobozok? Az Epson új FastFoto FF-680W készüléke gyors és egyszerű megoldást kínál.

Rengeteg időbe telhet, ha egyenként helyezi és szkenneli be papír alapú fényképeit, így több száz fénykép szkennelése túlságosan sok időbe telhet. Az automatikus adagolónak köszönhetően a FastFoto FF-680W szkenner jelenti az igazi megoldást, mivel akár 30 fényképet képes beszkennelni 30 másodperc alatt. 1. Különböző alakú és méretű képeket szkennelhet, legyen az normál, négyzet alakú, panoráma vagy instant kép 9 x 13 cm-es mérettől akár 21 x 91 cm-es (panoráma) méretig. Az intelligens készülék tudja, mikor szkennelje automatikusan egy fénykép elülső és hátulsó oldalát, így nem vesznek el a kézzel ráírt gondolatok sem.

A FastFoto FF-680W szkenner és a beépített szoftver segítségével több ezer fénykép feljavítása is gyors és egyszerű. A kézi fényképszerkesztési lehetőség mellett számos lenyűgöző, automatikus funkció közül választhat egyénileg, hogy azonnali megosztásra kész fényképeket készíthessen. Ide tartozik a vágás, elforgatás, színvisszaállítás a kifakult fényképeknél, valamint a fényerő, kontraszt és szín feljavítása. Arra is van lehetőség, hogy automatikusan mentse mind a feljavított, mind az eredeti változatot, így szükség esetén egy érintetlen példánya is lesz.

A fájlmegosztás és fájltárolás is egyszerű. A szoftver lehetővé teszi, hogy igényeinek megfelelő fájltípust választhasson: kicsi és egyszerűen megosztható JPEG-képeket vagy nagy TIFF-képeket a legjobb képminőségért. A következő lépések elősegítésére a FastFoto szoftver lehetővé teszi képek e-mailben való megosztását, továbbá automatikusan is feltöltheti azokat felhőalapú szolgáltatásokba, mint pl. a Dropbox és a Google Drive 2.

A sokoldalú szkenner nem csupán fényképek beszkennelésére használható: képes egy- vagy kétoldalas dokumentumok archiválására 45ppm sebességgel 3, függőlegesen A4-es méretig. Szkenneljen be és rendezzen össze értékes és fontos dokumentumokat, mint pl. iskolai okleveket és bizonyítványokat, gyerekrajzokat, újságcikkeket vagy háztartással kapcsolatos feljegyzéseket. Még a panorámaképek sem jelentenek akadályt, így iskolai osztályképeket is digitalizálhat. Az OCR-szoftvernek köszönhetően a beszkennelt dokumentumok szerkeszthetők Wordben vagy Excelben, a PDF-ek pedig kereshetők.

Az Epson Europe termékmenedzsere, Julian Maddock szerint: „Az értéket képviselő családi fényképek ne poros dobozok mélyén kallódjanak el. Megérdemlik, hogy megőrizze és megossza őket családjával és barátaival. Az Epson szerint az értékes fényképek digitalizálása az egyetlen megoldás. Büszkeséggel tölt el, hogy a FastFoto FF-680W szkenner a legnagyobb családi fényképgyűjtemények esetén is képes megkönnyíteni a folyamatot. Bár elsődleges jellemzője a sebesség, a készülék teljes megoldást jelent a szkenneléstől a hatékony szerkesztésen át fájlok tárolásáig és megosztásáig.”

A FastFoto FF-680W a 2018 szeptemberében megrendezett Photokina eseményen kerül bemutatásra.

Főbb jellemzők:

 • Akár 30 fénykép automatikus beszkennelése 30 másodperc alatt 1.
 • A FastFoto szoftver megkönnyíti és felgyorsítja a folyamatot az automatikus vágással, torzításmentesítéssel, elforgatással, színvisszaállítással (régi fényképeknél), feljavítással (fényerő, kontraszt és szín) és a vörösszemhatás eltávolításával.
 • A FastFoto szoftver segítségével megoszthatja képeit e-mailben, továbbá közvetlenül is feltöltheti őket felhőalapú szolgáltatásokba, mint pl. a Dropbox és a Google Drive 2.
 • Wi-Fi
 • Automatikusan felismeri és rögzíti egy fénykép elülső és hátulsó oldalán lévő kézzel írt feljegyzéseket.
 • Különböző alakú és méretű fényképek szkennelése. Képes szkennelni normál, négyszög alakú, panoráma és instant képeket 9 x 13 cm-es mérettől akár 21 x 91 cm-es (panoráma) méretig.
 • A FastFoto szoftver szakaszos eljárással kezeli és hatékonyan menti el a képeket, pl. választhatja, hogy csak a feljavított változatot mentse el, vagy az eredetit a feljavított változattal együtt
 • Válasszon igényeinek megfelelő fájltípust: kicsi és egyszerűen megosztható JPEG-képeket vagy nagy TIFF-képeket a legjobb képminőségért 600 dpi optikai felbontással.
 • Egy- vagy kétoldalú dokumentumok archiválása 45 ppm sebességgel 3legyenek azok újságcikkek, gyerekrajzok, receptek, fontos iskolai dokumentumok, születési anyakönyvi kivonatok,  birtoklevelek vagy háztartással kapcsolatos feljegyzések.
 • Az OCR-szoftvernek köszönhetően a beszkennelt dokumentumok szerkeszthetők Wordben vagy Excelben, a PDF-ek pedig kereshetők.
 • Sérülékeny fényképek, bélyegek vagy dokumentumok védelme lassú szkennelési módban a mellékelt hordozólap belsejében való szkenneléssel.

 

1/*. Az átlagos sebesség alapján a lapadagolás kezdetétől az utolsó fénykép kidobásáig harminc 10 cm x 15 cm méretű fotó szkennelése 300dpi felbontással, fekvő tájolással.
2. A beépített Epson FastFoto és/vagy Epson ScanSmart szoftver PC vagy Mac eszközre való telepítése szükséges a beszkennelt dokumentumok Google Drive és Dropbox-fiókokra való feltöltéséhez.
3. Az A4-es méretű dokumentumok fekete-fehér, szürkeárnyalatos vagy színes, 300 dpi sebességű szkennelése alapján. A szkennelési sebesség a hálózati feltételektől függően változó lehet.