Szegély nélküli fotónyomtatást és nagyobb sebességet kínálnak az Epson új külső tintatartályos nyomtatói

Búcsú a tintapatronoktól, 2 évre elegendő tintával

Szegély nélküli fotónyomtatást és nagyobb sebességet kínálnak az Epson új külső tintatartályos nyomtatói

2016. szeptember 1.Az Epson bemutatta a külső tintatartályos nyomtatócsaládjának legfrissebb tagjait, az L382, L386 és L486 készülékeket, amelyek gyorsabb nyomtatási sebességet és szegély nélküli fotónyomtatást biztosítanak. Az új tulajdonságokkal rendelkező, elérhető árú eszközök megoldást kínálnak a felhasználók számára nagy mennyiségű nyomtatatás esetén is.

Az elsősorban családoknak, diákoknak és kisirodáknak szánt modellek problémamentesen és gazdaságosan üzemeltethetők a nagy kapacitású külső tintatartálynak köszönhetően, tintapatron használata és cseréje nélkül. Az új nyomtatók kezdőcsomagjai egy teljes színes tintapalack-készletet és további két fekete tintapalackot tartalmaznak, így a felhasználók akár 13 000[1] fekete-fehér és 6500 színes oldalt nyomtathatnak2, rendkívül alacsony lapköltséggel. 

A külső tintatartályos nyomtatók megbízhatóak és könnyű napi használatot, valamint kiváló minőségű, gyors nyomtatást garantálnak 10 lap/perc ISO nyomtatási sebességgel.[2] A tintatartályok újratöltése egyszerű az Epson tintapalackok cseppmentes kialakításának és az egyértelmű feliratoknak köszönhetően. A japán gyártó az új modellekhez 12 hónapig vagy 30 000 kinyomtatott oldalig jótállást biztosít.

Ksenia Gordeeva, az Epson Europe termékmenedzsere elmondta: „A külső tintatartályos modellek ideális megoldást jelentenek a nagy mennyiségű nyomtatás esetén, hiszen ultra alacsony lapköltséget kínálnak, de ennél is fontosabb, hogy stabilan és egyenletesen működnek. Széles portfoliónk most tovább bővül nagyobb nyomtatási sebességre és szegély nélküli fotónyomtatásra képes új nyomtatóinkkal, hogy ügyfeleink igényeinek megfeleljünk.”

A nyomtatók (L382, L386, L486) várhatóan 2016 októberétől lesznek elérhetőek.

Főbb jellemzőkL382L386L486
Nyomtatás, másolás és szkennelés
Ultra nagy kapacitású külső tintatartály
Micro Piezo technológia
Nyomtatási sebesség310 oldal/perc10 oldal/perc10 oldal/perc
Eredeti Epson tinta
Szegély nélküli fotó funkció
12 hónapos vagy 30 000 oldalas Epson jótállás
Nyomtatás gyorsan és könnyen Wi-Fi segítségével okostelefonokról és táblagépekről az Epson Connect funkcióval[3]-
Wi-Fi-
Többpéldányos másolási funkció: egy lap gyors másolása akár 99 példányban, egyetlen menetben202099
Nyomtasson akár 13 000 fekete-fehér és 6500 színes oldalt2 a dobozban mellékelt eredeti tintapalack-készlettel és a két további fekete tintapalackkal
Nyomtasson akár 4500 oldalt feketében és 7500 oldalt színesben2 a pót tintapalack-készlet használatával
Négy 70 ml-es eredeti Epson tintapalackból álló készlet (három különböző szín és egy fekete)1 készlet +2 fekete palack1 készlet +2 fekete palack1 készlet +2 fekete palack

Megjegyzések a szerkesztőnek

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítsék az ügyfelek elvárásait.

A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 90 vállalata világszerte több mint 67 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának, és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

www.global.epson.com

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1700 főt foglalkoztató Epson Europe értékesítése a 2015-ös pénzügyi évben 1577 millió eurót tett ki. http://www.epson.hu

Environmental Vision 2050  

http://eco.epson.com/


[1] A feltüntetett kapacitások megállapítása az Epson eredeti módszerével, az ISO/IEC 24712 szabványban megadott, a nyomtatási szimulációra vonatkozó mintatesztek alapján történt. A megadott kapacitás NEM alapul az ISO/IEC 24711 szabványon. A megadott kapacitás eltérő lehet a nyomtatandó képektől, a használt papír típusától, a nyomtatás gyakoriságától és az olyan környezeti feltételektől függően, mint pl. a hőmérséklet.  A nyomtató kezdeti beállítása során egy bizonyos mennyiségű tinta szükséges a nyomtatófej fúvókáinak feltöltéséhez, ezért az eredetileg csomagolt készlet kapacitása kisebb lehet.

[2] Az átlagos ESAT értékeket jelezve az Office Category teszt alapján fekete-fehér, egyoldalas nyomtatás esetén, az ISO/IEC24734 követelményei szerint meghatározva.

[3] Vezeték nélküli internetkapcsolat szükséges hozzá. További információkért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a www.epson.hu/connect weboldalra!