Rászoruló családoknak nyomtatott fényképeket az Epson

Rászoruló családoknak nyomtatott fényképeket az Epson

A Help-Portrait amerikai kezdeményezés nyomán, hazai profi fotósok olyan nehéz sorsú emberekről és családokról készítettek fényképeket, akiknek eddig nem volt lehetőségük fotón szerepelni. Az Epson az L800 fotónyomtató segítségével az így elkészült fényképeket a helyszínen nyomtatta ki a résztvevőknek.

Az idén több mint 100-an vettek részt az akcióban, főként anyaotthonok, gyermekotthonok, vagy a családok átmeneti otthonának lakói. Közülük voltak, akikről eddig egyáltalán nem készült még fénykép.
A fotósok önkéntes munkában vállalták a képek elkészítését, a fotózás helyszíne a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Családok Átmeneti Otthona volt.
A jótékonysági fotózáshoz az Epson Magyarország is csatlakozott az Epson L800 ultranagy kapacitású, külső tintatartályos fotónyomtatóval, amelynek köszönhetően a résztvevők kiváló minőségben, még a helyszínen kézhez kaphatták az elkészült fényképeket.

Az Epson csoportról
Az Epson a világ egyik vezető vállalata a képalkotás és az innováció terén, termékköre a tintasugaras nyomtatóktól és a 3LCD-kivetítőktől az érzékelőkig és más mikroeszközökig terjed. Az Epson valódi értéket biztosít felhasználóinak kompakt, energiatakarékos és nagy pontosságú technológiái értékesítésével a vállalati, az otthoni és a kereskedelmi piacokon, és világszerte túlszárnyalja a felhasználók elvárásait.  A Japán központú Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 96 vállalata világszerte több mint 68 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a globális környezet védelmének és a helyi közösségek folyamatos támogatásának.
http://global.epson.com

Az Epson Europe vállalatról
Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1727 főt foglalkoztató Epson Europe vállalat értékesítése a 2012-es pénzügyi évben 1540 millió eurót tett ki. http://www.epson.eu

Environmental Vision 2050
http://eco.epson.com

További információ:
Ungár Kristóf
Open Communications
T: +36 1 239 1098
E: kristof.ungar@opencom.hu