Nyomtasson címkéket házon belül, kisebb költségekkel!

A TM-C3500 címkenyomtató pigmentalapú tintát használ a tartós, gyorsan száradó címkék nyomtatásához

Nyomtasson címkéket házon belül, kisebb költségekkel!

2013. október 2. – Az Epson bemutatta a TM-C3500 címkenyomtatót, amely számos iparág számára kínál megoldást a színes címkék házon belüli nyomtatására. A készülék festékalapú tinta helyett pigmentalapú tintát használ. Ennek köszönhetően olyan tartós, színes címkék nyomtatására van lehetőség, amelyek gyorsan száradnak, valamint kenődés-, víz- és fakulásállóak.

A gyártóipar, vegyipar, egészségügy, kiskereskedelem és rendezvényipar igényeinek megfelelően tervezett nyomtató lehetővé teszi a vállalatoknak, hogy saját címkéket nyomtassanak házon belül, így a hosszú kiszállítási idő és a címkegyártás magas költségei egyaránt kiküszöbölhetők. A TM-C3500 szélesebb körű konfigurációs beállításainak köszönhetően a felhasználók könnyedén testreszabhatják a címkéket.

A DURABrite Ultra tintapatronok költséghatékony működést biztosítanak, mivel csak a kifogyott színt szükséges pótolni. A festékalapú tintapatronokhoz képest a pigmentalapú tintával nyomtatott címkék, vonalkódok, feliratok és jegyek tartósabbak, jobb minőségűek és hosszabb élettartamúak. Az LCD kijelzőn a felhasználók ellenőrizhetik a nyomtató állapotát, és értesülhetnek róla, ha szükségessé válik egy patron cseréje.

„A TM-C3500 nyomtatóval sokféle alakú és méretű címke készíthető. A készülék akár 103 mm/mp-es sebességgel is képes dolgozni, beépített automata vágóval rendelkezik, valamint többféle hordozóra is nyomtat. A TM-C3500 ezen tulajdonságai ideálissá teszik olyan cégek számára, amelyek kis és közepes nyomtatási mennyiségekhez keresnek könnyen kezelhető színes címkenyomtatót.” – mondta Ivan Tanev, az Epson Europe termékmenedzsere.

A TM-C3500 nyomtató 2013 szeptemberétől kapható.

Jellemzők
Igény szerinti színes címke-, jegy- és feliratnyomtatás
Címkenyomtatás akár 103 mm/mp sebességgel
Költségtakarékos: Színenként cserélhető tintapatronok
Az LCD kijelzőn könnyen követhetők a tintaszintek és a nyomtató állapota
Kiváló minőségű nyomatok, sokféle anyagra, többek között matt és fényes bevonatú papírokra, illetve műanyag hordozókra többféle formátumban és méretben
Gyorsan száradó DURABrite Ultra tintapatronok professzionális, vízálló és kenődésmentes dokumentumok nyomtatásához
Az Epson automata fúvóka-ellenőrző technológiája (AID) észleli a fúvóka elzáródását vagy a kimaradó pixeleket a vonalkódokban
Beépített automatikus papírvágó
Teljes kezelés frontoldalról, beleértve a kellékanyagok cseréjét is
Telepítő szoftver

Az Epson csoportról
Az Epson a világ egyik vezető vállalata a képalkotás és az innováció terén, termékköre a tintasugaras nyomtatóktól és a 3LCD-kivetítőktől az érzékelőkig és más mikroeszközökig terjed. Az Epson valódi értéket biztosít felhasználóinak kompakt, energiatakarékos és nagy pontosságú technológiái értékesítésével a vállalati, az otthoni és a kereskedelmi piacokon, és világszerte túlszárnyalja a felhasználók elvárásait.  A Japán központú Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 96 vállalata világszerte több mint 68 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a globális környezet védelmének és a helyi közösségek folyamatos támogatásának.
http://global.epson.com

Az Epson Europe vállalatról
Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1727 főt foglalkoztató Epson Europe vállalat értékesítése a 2012-es pénzügyi évben 1540 millió eurót tett ki. http://www.epson.eu

Environmental Vision 2050
http://eco.epson.com

További információ:
Ungár Kristóf
Open Communications
T: +36 1 239 1098
E: kristof.ungar@opencom.hu