Kreatív alkalmazások, széles választék

Professzionális kültéri oldószeres nyomtatók a felhasználók visszajelzései alapján fejlesztve

Kreatív alkalmazások, széles választék

2016. február 2. – Professzionális kültéri oldószeres nagyformátumú nyomtatócsaládot mutatott be az Epson. A japán vállalat széleskörű piackutatásaira, felhasználói visszajelzésekre és tesztekre alapozva fejlesztette ki az új SureColor SC-S sorozatú készülékeket, amelyekkel a felhasználók precíz és igényes kül- és beltéri anyagokat készíthetnek.

A kivételes szervizszolgáltatással és támogatással rendelkező termékcsalád hosszabb üzemidőt biztosít segítve a vállalkozások hatékonyságának növelését.

A nyomtatók (SC-S80610, SC-S60610, SC-S40610) minden komponensét az Epson tervezte és gyártotta a problémamentes működés és a professzionális minőségű nyomatok érdekében. A termékcsalád kiemelkedő teljesítményt biztosít a nyomathordozók széles választékán, az egyszerű reklámfeliratoktól a felső kategóriás poszterekig és dekoranyagokig. Az automatikus médiafeszítés-vezérlő (AD-ATC) rendszernek köszönhetően minden termék különleges pontossággal készíthető el, a kiállítási anyagoktól és poszterektől kezdve a háttérvilágítású fóliákon és POS-anyagokon át egészen a gépjármű grafikáig és tapétákig. Mindez kifinomult adagolórendszerrel és antisztatikus, nagy átmérőjű nyomógörgőkkel párosul az optimális és pontos nyomathordozó továbbítás érdekében.

A legújabb Epson PrecisionCore TFP nyomtatófej-technológiát alkalmazó termékcsalád készülékeivel magas minőségű, kiváló színű és tisztaságú nyomatok készíthetők. Az új összetételű Epson UltraChrome GS3 vagy a piros színkomponenst tartalmazó GS3 segítségével a felhasználók széles színtérrel érhetik el a pontos színreprodukciót. Az SC-S80610 a hozzáadott piros és narancs tintának köszönhetően megnövelt színteret, így még szélesebb lehetőségeket kínál. A „Precision Dot” módban a különböző, képminőségre vonatkozó paraméterek egyszerű összehangolásával könnyedén javítható a nyomtatás minősége a nyomathordozók széles választékán, legyen szó átlátszó filmről, fóliáról, vászonról vagy fotópapírról.

„Elemeztük ügyfeleink minden részletre kiterjedő visszajelzéseit a korábbi oldószeres modelljeinkről és ezek alapján kezdtünk bele az új termékcsalád fejlesztésébe” – mondta Dominic Fowler, az Epson Europe termékmenedzsere. „Az eredmény egy kategóriaelső terméksorozat lett, amely a pontosság és a minőség terén a maximumot nyújtja és az Epson mérnöki tudásának és szakértelmének legjavát kínálja.”

Az SC-S sorozat tervezése során minden a felhasználói élmény továbbfejlesztéséről szólt. A telepítés gyors és egyszerű, miután pedig beindult a nyomtatás, a nagy áttetsző panelen keresztül jól látható a nyomtatási terület és a LED világításnak köszönhetően nyomtatás közben könnyen megfigyelhetők a készülő nyomatok.

Mivel a felhasználók számára a hatékonyság mindennél fontosabb, ezért a termékcsalád számos olyan funkcióval rendelkezik, amely folyamatos nyomtatást és a maximális üzemidőt biztosít, például az automatikus nyomtatófej-karbantartás és a tintaköd visszagyűjtő rendszer.

A készülékekre az Epson kétéves jótállást biztosít. Akik pedig még hosszabb ideig szeretnék élvezni az Epson támogatását és kivételes szolgáltatásait, kiterjesztett jótállási opciók állnak rendelkezésre.

Az SC-S60610 és az SC-S40610 modellek 2016 januárjától érhetők el 19 995 és 12 995 eurós listaáron.

Az SC-S80610 várhatóan 2016 áprilisától lesz kapható.

Főbb jellemzők

SC-S80610SC-S60610SC-S40610
A legújabb generációs, 360 dpi felbontású Epson PrecisionCore TFP nyomtatófej a kiváló nyomatok készítéséhez
Kategóriaelső, fejlett automatikus feszítésvezérlő (AD-ATC) a nyomathordozó pontos és precíz irányításához
Új összetételű Epson UltraChrome GS3 tinták-
Új összetételű Epson UltraChrome GS3 piros színnel--
Piros és narancs tinta használata a színtér további szélesítéséhez--
Ezüstmetál/fehér tinta a lehetőségek bővítéséhez--
Epson PrecisionDot kiváló minőségű mód a minőség fejlesztéséhez a problémás nyomathordozóknál
Új alapértelmezett mikroszövési technológia, amely segít a minőség fejlesztésében a problémás nyomathordozóknál és a hatékonyság új szintre emelésében
Precíz és kivételesen tartós, egy darabból álló állványkialakítás, amely megkönnyíti a telepítést
Új „Epson”-kék színű ház
A nagy, áttetsző megfigyelőpanel tiszta rálátást biztosít a nyomtatási területre
A LED-megvilágítással könnyen megfigyelhetők a nyomatok nyomtatás közben
Automatikus fejtisztító rendszer, amely eltávolítja a szennyeződéseket, így biztosítva a rövidebb állásidőt és a kevesebb kezelői beavatkozást
Automatikus fejkarbantartó, amely csökkenti az állásidőt és a kezelői beavatkozások számát
Új feltekercselő rendszer a megbízható, felügyelet nélküli nyomtatáshoz
Tintaszabályzó rendszer, amely hordozófolyadékba keveri a pigmenteket, ezzel biztosítva a tinta egyenletes eloszlását a minőség és a konzisztencia érdekében
Nyomtatófej védőlemez, amely védelmet biztosít a nyomólapra kerülő tárgyakkal szemben
Újratervezett utómelegítő az egyenletes melegítés érdekében
45 kg-ra növelt maximális tekercssúly
A telepítéskor elérhető kiterjedt profilkönyvtár a kiváló minőségű nyomtatáshoz
Újratervezett szárító egységOpcionális kiegészítőOpcionális kiegészítő
Új, továbbfejlesztett nyomathordozó-vezető lemez a jobb irányíthatóság és pontosság érdekében
Alapértelmezésben kétéves jótállás bővített jótállási lehetőségekkel
Epson Control Dashboard a projektek és az eszközszoftver-frissítések jobb irányíthatósága és kezelhetősége érdekében
 

 


Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata az innováció terén, és elhivatott célja, hogy az irodai, otthoni, kereskedelmi és ipari piacok számára biztosított megoldásai túlteljesítsék az elvárásokat. Termékeinek köre a tintasugaras nyomtatóktól és nyomtatórendszerektől kezdve a 3LCD kivetítőkön, ipari robotokon és okos szemüvegeken át az érzékelőrendszerekig terjed, és eredeti, kompakt, energiatakarékos és nagy pontosságú technológiákon alapul.

A Japán központú Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 94 vállalata világszerte több mint 73 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a globális környezet védelmének és a helyi közösségek folyamatos támogatásának. http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai régiókért felelős Epson Europe B.V. székhelye Amszterdamban található. Az 1700 főt foglalkoztató vállalat bevétele a 2013-es pénzügyi évben 1517 millió eurót tett ki.

http://www.epson.eu

Az Environmental Vision 2050 program

http://eco.epson.com/

További információ:

Ungár Kristóf

Open Communications

T: +36 1 239 1098

E: kristof.ungar@opencom.hu