Kialakítás és használat - eggyel közelebb a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtéséhez

Az Epson szélesíti elegáns, nagy teljesítményű és egyben kompakt kialakítású multifunkciós nyomtatóinak kínálatát

Kialakítás és használat - eggyel közelebb a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtéséhez

Annak ellenére, hogy a jól használható funkciók az elsődlegesek, az sem jelent hátrányt, ha a nyomtató beleillik a környezetébe. Az Epson legújabb XP-5100 modelljével nem kell kompromisszumot kötnie. A kompakt és stílusos kialakításnak köszönhetően minden szögből nagyszerűen mutat, emellett irigylésre méltóan sok könnyen kezelhető funkcióval és csatlakoztathatósági megoldással rendelkezik.

A legújabb csúcsteljesítményű multifunkciós modell ideális a mindennapos otthoni használathoz. A 6,1 cm-es LCD kijelzővel és egyszerűen kezelhető felülettel rendelkező, kompakt kialakítású, kifinomult és esztétikus nyomtató bármilyen környezetbe beleillik.

A nyomtató nem csak a külsejében hordoz értéket - az XL patron használatával 2.5-szer több oldal nyomtatását teszi lehetővé. 1. Az A4-es kétoldalas nyomtatás és a 150 lapos elöltöltős papírtálca a megfizethető és egyszerűen használható nyomtató hasznos funciói közé tartozik.

A nyomtató használatához csak a legszükségesebb kábelekre van szükség, továbbá a gyors és problémamentes beállítás és a mindennapos használat mellett a rugalmas csatlakoztathatósági megoldások széles skáláját kínálja. A felhasználó a Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően az otthona bármely pontjáról eléri a nyomtatót; illetve nyomtathat a Wi-Fi Direct szolgáltatással, kompatibilis eszközök segítségével, Wi-Fi hálózat nélkül is.

Az Epson ingyenes mobilnyomtatási alkalmazásai és megoldásai további lehetőségeket nyújtanak, ilyen például az Epson iPrint alkalmazás, 2amely okoseszközön keresztül vezeték nélküli nyomtatást és szkennelést tesz lehetővé otthona bármely részéből. Mobil munkavégzéshez az Email Print ideális megoldás, amelynek segítségével az elküldött tartalom a világ legtöbb részén kinyomtatható 2.  

Völgyi László, az Epson Magyarország termékmenedzsere szerint: „Egyre többen érzik szükségét otthonukban egy olyan nyomtatónak, amely magas teljesítményével, a mindennapitól az üzletiig, minden feladat ellátásában segítséget nyújt. Kulcsfontosságú, hogy olyan nyomtatókat tervezzünk, amelyek könnyen használhatók, sok funkcióval és csatlakoztathatósági lehetőséggel rendelkeznek, ugyanakkor stílusosak és kompakt kialakításúak, hogy minden környezetbe tökéletesen illeszkedjenek. Legújabb modellünk büszkélkedik ezekkel a tulajdonságokkal – sőt még többet is kínál.”

Az XP-5100 megvásárolható :2018. június 1-től.

Főbb jellemzők

 • Kompakt, helytakarékos
 • Nyomtatás, szkennelés, másolás
 • Epson Connect 2:

Az Epson iPrint egyszerű nyomtatást biztosít Wi-Fi-n keresztül okostelefonokról és táblagépekről

A felhasználók a világ bármely pontjáról nyomtathatnak ha a fényképeket és a dokumentumokat közvetlenül a nyomtatóra küldik el e-mailben

Remote Print Driver

Scan-to-Cloud

 • A Google Cloud Print lehetővé teszi a menet közben való nyomtatást okostelefonról vagy számítógépről
 • E-mailek, fotók, weboldalak és dokumentumok nyomtatása közvetlenül iOS-eszközről AirPrint segítségével 3
 • Egyszerű beüzemelés az automatikus Wi-Fi-beállítással 4
 • Wi-Fi Direct a vezeték nélküli nyomtatáshoz, hálózat nélkül
 • Automatikus kétoldalas nyomtatás
 • 150 lapos elöltöltős papírtálca
 • 6,1 cm-es LCD érintőképernyő felhasználóbarát interaktív menüvel
 • Memóriakártya-foglalat
 • Percenként akár 14/7,5 oldalas (fekete-fehér/színes) ISO nyomtatási sebesség 5
 • 1200 dpi felbontású szkenner
 • Presto! PageManager szoftver a dokumentumkezeléshez
 • Akár 2,5-ször több oldal nyomtatása XL patronokkal 1
   
1.További információkért látogasson el a www.epson.eu/pageyield weboldalra
2. Az Epson iPrint és az Epson Creative Print vezeték nélküli kapcsolatot, valamint Epson nyomtató alkalmazásokat igényel. Az Epson Email Print, az Epson Remote Print Driver és az Epson scan-to-cloud szolgáltatásokhoz internetkapcsolat szükséges. További információért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a www.epson.hu/connect weboldalra.
3.Az AirPrint-kompatibilis nyomtatók az iPhone 4s és későbbi kiadásokkal, az iPad 2 és későbbi kiadásokkal, az iPad Air (minden modell), az iPad mini, az iPod touch (5. generáció, amelyeken az iOS legújabb verziója fut), illetve azokkal a Mac eszközökkel működnek, amelyeken az OSX legfrissebb verziója fut.
4. Az automatikus beállítás Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista és Mac OS rendszerekkel kompatibilis
5. Az ISO/IEC 24734 szabványnak megfelelően az alapértelmezett A4 egyoldalas nyomtatásra vonatkozó Office Category Test által meghatározott átlagos ESAT. További információért látogasson el a www.epson.eu/testing weboldalra.