Két új, ultra hatékony és kompakt dokumentumszkenner

Piacvezető sebesség* intelligens funkciókkal a különböző típusú dokumentumok beolvasása érdekében

Két új, ultra hatékony és kompakt dokumentumszkenner

Az Epson bemutatja a leggyorsabb lapolvasó szkennereit, a WorkForce DS-970 és DS-870 modellt, amelyek rendkívül megbízható eszközök a gyorsaságot és hatékonyságot igénylő környezetekben, mint például az egészségügyben, a jogi és pénzügyi szektorban. A piacvezető 85 lap/perces, illetve a 170 oldal/perces beolvasási sebesség, a nagy, 100 lapos automata lapadagolás-kapacitás és a továbbfejlesztett feladatfeldolgozási funkciók segítségével rendkívül nagy szerepet töltenek be bármely üzleti munkafolyamatban. Mindkét modell új, színes LCD panellel lett ellátva a könnyebb használatért és a feladatvezérlési funkciók kezeléséért, míg a beépített érzékelők és az innovatív szoftver együttesen javítja a hatékonyságot és a képminőséget.

Steve King, az Epson Europe piacfejlesztési menedzsere szerint: „A felsőkategóriás szkenneléssel összetettebb beolvasási műveletek bonyolíthatók le. Az ügyfelek nagy mennyiségű, üzleti szempontból érzékeny dokumentumot szkennelnek gyorsaságot és hatékonyságot igénylő környezetekben. A továbbfejlesztett feladatfeldolgozási funkcióknak, mint például az automatikus szkennelést lehetővé tevő automata adagoló módnak, az érzékényebb nyomathordozók pontos beolvasását lehetővé tevő lassú módnak, az új szennyeződés-érzékelő funkciónak, amely figyelmezteti a kezelőt a beolvasáskor tapasztalt hibára, valamint az adatvesztés megelőzését szolgáló ultrahangos kettős lapadagolás érzékelőnek köszönhetően az ügyfelek hatékony munkavégzésre számíthatnak minden alkalommal.”

Gyors és tartós

A szkennerek USB 3-támogatással rendelkeznek a gyorsabb adatátvitelért, valamint a megnövelt terhelhetőség lehetővé teszi, hogy a DS-970 segítségével akár 9000 lapot, míg a DS-870 segítségével akár 7000 lapot lehessen szkennelni naponta.

Sokoldalú dokumentumfeldolgozás

A felhasználóknak nem kell aggódniuk a különböző típusú dokumentumok miatt, mivel mindkét modell az Epson szkennerek legszéleskörűbb dokumentumkezelését nyújtja: 27 –413 g/m2-es és akár 6096 mm-es papírok beolvasása is lehetséges a hosszú papír szkennelési móddal. Az olyan dokumentumok esetén, amelyek nem szkennelhetők az automata lapadagolóval, három különböző síkágyas megoldás áll rendelkezésre akár A/3-as méretig.

Az opcionális hálózati panel segítségével a DS-870 és a DS-970 használata megosztható különböző felhasználók és részlegek között. Mindkét eszköz Document Capture Pro és Epson Scan szoftverrel rendelkezik: Az Epson Scan szoftver olyan fejlett képalkotási technológiákhoz lett kifejlesztve, mint a kereshető PDF-ek, a korszerű szín elhagyás és az automatikus ferdeségkorrekció. Az Epson Document Capture Pro segítségével létrehozható munkaprofilok lehetővé teszik, hogy a felhasználók könnyedén beszkenneljék, elmentsék és megosszák az információkat az üzleti környezetben. A dokumentumok továbbfejlesztett elnevezése, elválasztása és elhelyezése egyszerűvé és logikussá teszi a szkennelést. Mentsen és küldjön fájlokat, például PDF-et, JPEG-et, TIFF-et és egyéb formátumokat.

A WorkForce DS-870 és a DS-970 elérhető :2019. február 1-től €699, illetve €949 áron.

Az InfoSource szerint az irodai kategóriában az új WorkForce DS-970 lesz a leggyorsabb szkenner a sebesség tekintetében. Továbbá az InfoSource adatai szerint a 2017. évi eladások tekintetében piacvezető termékkel (Fujitsu fi-7180) összehasonlítva a DS-970 napi 9000 oldal terhelhetőséggel bír, míg a Fujitsu fi-7140 esetén ez napi 6000 oldal. Az adatok a gyártó weboldaláról származnak, és a 2018. augusztus 7-i állapotot tükrözik.
JellemzőkDS-970DS-870
Gyors színes szkennelési sebesség (300 dpi)85 lap/perc65 lap/perc
100 lapos automata lapadagolási kapacitás (80 g/m2)
Napi terhelhetőségAkár 9000 oldal szkennelése napontaAkár 7000 oldal szkennelése naponta
Színes LCD panel (1,44") 10 gombnyomásos vezérléssel
Szkennerkarbantartási beavatkozási lehetőség a szennyeződés-érzékelő funkcióvalEpson Scan 2Epson Scan 2
Széles körű adathordozók szkennelése (27 – 413 g/m2)
Beépített érzékelők, pl. ultrahangos, valamint papírvédelem
Eszközvezérlők, beleértve a lassú üzemmódot és a kettős lapadagolás érzékelőt a finom, sérült vagy címkézett dokumentumokhoz
Bármely irodai környezetben elhelyezhető
A készülék könnyedén megosztható több felhasználó között az opcionális hálózati interfész modul, a Push Scan funkció és az előre regisztrált munkaprofilok segítségévelOpcionálisOpcionális
Integrált, A/4 és A/3 síkágyas opciókOpcionálisOpcionális
TWAIN, WIA, ICA, SANE, ISIS illesztőprogramokLetölthetőLetölthető
Epson Document Capture Pro, Document Capture Pro Server és Epson Eszközadminisztrátor-támogatásLetölthetőLetölthető