Hordozható, háromdimenziós otthoni szórakozás

Elérhető árú, könnyű, HD-Ready projektor, játékosoknak is

Hordozható, háromdimenziós otthoni szórakozás

2012. szeptember 4. – Az Epson az IFA-n muttata be kedvező árú, könnyű, 720p felbontású, HD-Ready, 3D-s projektorát, az EH­TW550-et. A hordozható EH-TW550 ideális az olyan családi szórakozáshoz, mint a közös meccs-, TV vagy filmnézés, de a videójátékokhoz is kitűnő választás, hiszen főbb jellemzői közt szerepel:

•               a 3LCD technológia, melynek köszönhetően egyformán magas fehér-és színesfény­ kibocsátással vetíthetők az élénk és élethű képek;

•               a környezetnek és a felhasználásnak megfelelő színmódok választéka, így a játék színmód is;

•               a rádiófrekvenciás (RF)1 3D technológia, mely erős jelet biztosít a 3D szemüvegeknek,

•               vagy az osztott képernyős funkció.

 

Az Epson 3LCD technológiája és az akár 3000 lumen fehér-és színesfény-kibocsátás garantálja, hogy minden részlet pontosan jelenjen meg. A színek az alkalmazás jellegének és a környezet fényviszonyainak megfelelően optimalizálhatók a négy színmóddal: a nappali, a dinamikus, a mozi vagy a játék mód kiválasztása utána a projektor képe kivételes minőségben élvezhető akár 10 méter távolságból, az USB-ről tölthető, rádiófrekvenciás, aktív blendés 3D szemüvegekkel1

A projektor az osztott képernyős módnak köszönhetően egyidejűleg két jelforrás képét teszi nézhetővé -tökéletes a sporteredmények gyors ellenőrzéséhez vagy a TV csatornák váltogatásához.

Az Epson RF aktív blendés 3D szemüveg a Full HD 3D szemüveg-kezdeményezési program része, részletek: www.fullhd3dglasses.com. A szemüvegek külön kaphatók.

Karcsú kialakításával az EH-TW550 elég könnyű ahhoz, hogy átvihető legyen a szomszéd helyiségbe vagy akár egy távolabb lakó barát lakására. Gyorsan és egyszerűen üzembe helyezhető a manuális vízszintes és az automatikus függőleges trapézkorrekciónak köszönhetően.

Az Epson EH-TW550 hazánkban decembertől lesz kapható.

További jellemzők:

•               HD-Ready 720p moziélmény, nagy fényerejű 3D technológiával

•               5000:1 kontrasztarány

•               manuális vízszintes és automatikus függőleges trapézkorrekció (+/-30°)

•               3 év garancia a lámpára


Az Epson a világ egyik vezető vállalata a képalkotás és az innováció terén, termékköre a tintasugaras nyomtatóktól és a 3LCD-kivetítőktől az érzékelőkig és más mikroeszközökig terjed. Az Epson valódi értéket biztosít felhasználóinak kompakt, energiatakarékos és nagy pontosságú technológiái értékesítésével a vállalati, az otthoni és a kereskedelmi piacokon, és világszerte túlszárnyalja a felhasználók elvárásait.

A Japán központú Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 97 vállalata világszerte több mint 75 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a globális környezet védelmének és a helyi közösségek folyamatos támogatásának.

http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1594 főt foglalkoztató Epson Europe vállalat értékesítése a 2010-es pénzügyi évben 1583 millió eurót tett ki.

http://www.epson.eu