Hatékony és interaktív értekezletek az Epson kivetítőivel

Az EB-1410Wi projektorsorozat új, beépített interaktív funkcióval

Hatékony és interaktív értekezletek az Epson kivetítőivel

2012. január 30. – A projektorok értékesítésében már több mint tíz éve piacvezető Epson1 most teljes körű digitális megoldást kínál az üzleti megbeszélésekhez, értekezletekhez. Az új EB-1410Wi és az EB- 1400Wi a projektorok az interaktív táblák, a flipchart táblák és más prezentációs eszközök előnyeit kombinálják egy eszközben. Az interaktív, 100 hüvelykes vetített képet és a bemenetek széles választékát biztosító modellek segítik a vállalkozásokat a hatékonyság növelésében és a kezdeti költségek csökkentésében, mert szükségtelenné teszik több berendezés telepítését.

Az egyes modellek lehetővé teszik, hogy bármilyen felületet 100 hüvelykes, interaktív képernyővé változtassanak, és jegyzeteket készíthessenek a különböző forrásokból vetített képekre. Ilyen források lehetnek többek között a számítógépek, az irodai hálózatok, az USB eszközök2 és a dokumentumkamera. A mellékelt interaktív tollakkal a felhasználók tökéletesen irányíthatják a számítógépes szoftvereket – ugyanúgy, mintha egy egérrel tennék – és még jegyzeteket is készíthetnek. A jegyzetek elmenthetők, megoszthatók vagy akár el is küldhetők.

A projektorok csatlakoztathatók az Epson multifunkciós, üzleti tintasugaras nyomtatóihoz is, így például a WorkForce Pro 4500 sorozat készülékeihez. A csatlakoztatást követően a felhasználók közvetlenül megjeleníthetik a beolvasott dokumentumokat a kivetített képen, vagy kinyomtathatják a vetítés közben készített jegyzeteiket.

Az EB-1410Wi és az EB-1400Wi készülékek rendelkeznek a megjelenítés több helyszínen funkcióval. Ez lehetővé teszi akár négy különböző helyen telepített rendszer összekapcsolását, hogy a felhasználók ugyanazt a képet vagy prezentációt láthassák mindenhol, illetve ugyanarra a képre jegyzetelhessenek.

1Forrás: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com
2 Az USB-A hozzáférési pont letiltható a vállalati informatikai biztonsági szabályzat alapján

„A projektorok intuitív menüje és a felhasználóbarát vezérlőfelületek garantálják, hogy bárki számára egyszerű legyen a készülékek kezelése. Használat közben az előadó mindvégig biztos lehet abban, hogy ő irányít, illetve mivel egyetlen berendezés végzi el három vagy négy eszköz feladatát, a cégek megtakaríthatják a kiegészítő berendezésekre szánt pénz jelentős részét” – mondta Julia Lin, az Epson Europe termékmenedzsere.

Az EB-1410Wi és az EB-1400Wi készülékek 2013 januárjától kaphatók hazánkban 725.000 és 695.000 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron.

Az Epson csoportról
Az Epson a világ egyik vezető vállalata a képalkotás és az innováció terén, termékköre a tintasugaras nyomtatóktól és a 3LCD-kivetítőktől az érzékelőkig és más mikroeszközökig terjed. Az Epson valódi értéket biztosít felhasználóinak kompakt, energiatakarékos és nagy pontosságú technológiái értékesítésével a vállalati, az otthoni és a kereskedelmi piacokon, és világszerte túlszárnyalja a felhasználók elvárásait.

A Japán központú Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 97 vállalata világszerte több mint 75 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a globális környezet védelmének és a helyi közösségek folyamatos támogatásának. http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról
Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1594 főt foglalkoztató Epson Europe vállalat értékesítése a 2010-es pénzügyi évben 1583 millió eurót tett ki. http://www.epson.eu

Environmental Vision 2050
http://eco.epson.com/