Good Design Award 2012 díjat kapott az Epson címkenyomtatója és szuperközeli projektora

Good Design Award 2012 díjat kapott az Epson

Good Design Award 2012 díjat kapott az Epson címkenyomtatója és szuperközeli projektora

2012. október 11. – Az Epson két termékét 2012 díjjal. A TM-T88V-DT intelligens címkenyomtató kereskedelmi környezetbe ill hatékonyságot és pontosságot tükröz 480/485W szuperközeli vetítő akár fehérre festett falon, akár filctollal írható, mágneses táblán; és sokféle területen,akár iskolában, akár munkában, svízállóak.

TM-T88V-DT integrált számlanyomtató és terminál

A TM-T88V-DT kifejezetten webalapú környezetbe készült, és ideálisan alkalmazható a felhőalapú szolgáltatásokat használó kiskeresked további illesztőprogramok nélkül képes vezére kijelzők és pénztárfiókok. A készülék ePOS technológiája biztosítja a teljesen mobil POS megoldások kiépítésének lehet okostelefonokat és egyéb mobil eszközöket hasz hatékonyságának javítására, az ügyfelek pedig használhatják saját mobilkészülékeiket is a rendelések leadásához.

A POS alkalmazások és adatbázisok biztonsági mentésére kiválóan használható a TMT88V-DT helyi adattárolója, így az értékesítés akkor sem áll le, ha probléma adódik a hálózattal.
 
A helytakarékos, elegáns, kompakt kialakítású TM-T88V-DT fehér vagy fekete színben kapható, illeszkedve a korszerű mobilkészülékekhez.

EB-480/485W szuperközeli projektorok
A 3000 lumen fényerejű, ultrarövid vetítési távolságú projektorokkal szélesvásznú, akár 524 cm átmérőjű kép vetíthető közelről is. A projektorok egyszerűen telepíthetők, és beállíthatók: a vízszintes trapézkorrekciónak köszönhetően a kép könnyedén igazítható, a „plug and play” USB-funkciónak köszönhetően az USB-eszköz csatlakoztatását követően a projektor máris kész a kivetítésre, PC használata nélkül is. Egyes modellek esetében a beépített 16W teljesítményű hangszóróval külső audioeszköz csatlakoztatása nélkül is kiváló minőségben hallhatók a kivetített filmek.

A 3LCD-technológiánknak köszönhetően nappali fény mellett is egyaránt élénk, természetes színeket és mély feketéket jelenítenek meg a készülékek, a HDMI-bemeneten keresztül pedig a nagyfelbontású tartalmak is maximális tisztaságúak maradnak.
 
A 4000 órás lámpaélettartamnak és az 5000 órás filter-élettartamnak köszönhetően az EB- 480T/485WT projektorok üzemeltetési költségei alacsonyan tarthatók.

Good Design Award

A japán Good Design Award elnevezésű díjat azért hozták létre, hogy azzal elismerjék a formatervezés pozitív hatását a felhasználók életmódjára, az iparra és általában a társadalomra. A díjakkal különösképp a hatékony és egyben funkcionális formatervezést értékelik. http://www.g-mark.org/?locale=en

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a képalkotás és az innováció terén, termékköre a tintasugaras nyomtatóktól és a 3LCD-kivetítőktől az érzékelőkig és más mikroeszközökig terjed. Az Epson valódi értéket biztosít felhasználóinak kompakt, energiatakarékos és nagy

www.epson.hu

pontosságú technológiái értékesítésével a vállalati, az otthoni és a kereskedelmi piacokon, és világszerte túlszárnyalja a felhasználók elvárásait. A Japán központú Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 97 vállalata világszerte több mint 75 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a globális környezet védelmének és a helyi közösségek folyamatos támogatásának.

http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1594 főt foglalkoztató Epson Europe vállalat értékesítése a 2010-es pénzügyi évben 1583 millió eurót tett ki.

http://www.epson.eu