Full HD minőségű, 3D projektorcsalád a legkorszerűbb technológiákkal

Az Epson Berlinben bemutatta új Full HD projektorc saládját

Full HD minőségű, 3D projektorcsalád a legkorszerűbb technológiákkal

2012. szeptember 4. – Az Epson Berlinben bemutatta új Full HD projektorcsaládját: az EH­TW6100W, EH-TW6100 és EH-TW5910 készülékek lenyűgöző 3D élményt kínálnak a filmrajongóknak, a sport szerelmeseinek és a játékosoknak egyaránt. A legújabb technológiákkal felszerelt projektorok megfizethetők és könnyen használhatók.

A projektorcsalád feje, az EH-TW6100W képes a Full HD tartalmak vezeték nélküli vetítésére is1 -akár vezetékes eszközökről is, a mellékelt vezeték nélküli HD jeladónak köszönhetően. Ezzel csökkenti a szükséges kábelek számát, megkönnyítve és rendezettebbé téve a telepítést.

Madlyne Colson, az Epson Europe termékmenedzsere szerint a vállalat arra törekszik, hogy nagyszerű, új funkciókkal tegye még jobbá házimozi termékeit, illetve, hogy a készülékekben a vezeték nélkül kapcsolatot folyamatosan fejlessze. „Az új, vezeték nélküli HD jeladó öt HDMI bemenettel rendelkezik, néggyel többel, mint a korábbi modellek. A felhasználók most már könnyedén vezérelhetnek további eszközöket is egyetlen távirányítóval.”

Az új Full HD projektorcsalád valamennyi készüléke egyetlen gombnyomással alakítja a 2D­s HD tartalmat háromdimenzióssá, míg az automatikus színoptimalizálás, a 3D mélységkorrekció és a felbontást fokozó technológia tovább javítja a látványvilágot. Az Epson 3LCD technológiája és a 2300 lumen, fehér-és színesfény-kibocsátás pedig garantálja, hogy a színek élethűek legyenek, és minden részlet pontosan jelenjen meg.

Az EH-TW6100W és az EH-TW6100 készülékhez egy-egy USB-ről tölthető, rádiófrekvenciás, könnyű, aktív blendés 3D szemüveg tartozik2, amely a projektortól akár 10 méterre is használható.

Az EH-TW6100W, az EH-TW6100 és az EH-TW5910 készülékek októbertől lesznek kaphatók hazánkban.

Jellemzők

EH­TW6100W

EH­TW6100

EH­TW5910

Full HD 1080p moziélmény, nagy fényerejű 3D technológiával

A vezeték nélküli kapcsolat Full HD moziélményt kínál kábelek nélkül1

-

-

Vezeték nélküli HD jeladó 5 HDMI bemenettel

-

-

Egyedülálló képminőség az Epson 3LCD technológiájával

40 000:1 kontrasztarány a mély feketékért

20,000:1

Egyformán magas, 2300 lumen fehér-és színesfény-kibocsátás

2100 lm

Super-resolution

A kivetített kép egyszerű beállítása a manuális vízszintes és automatikus függőleges trapézkorrekcióval

2 x HDMI 1.4

5 színmód 2D-ben és 2 színmód 3D-ben

Nagy felbontású 2D tartalmak átalakítása 3D tartalommá

1 db 3D nézethez szükséges, USB-ről tölthető, aktív blendés szemüveg2

Nem tartozék

3D mélységkorrekció

Két erős, 10 W-os hangszóró

3 év garancia a lámpára

A projektor burkolatának színe

Fehér

Fekete

Fehér

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a képalkotás és az innováció terén, termékköre a tintasugaras nyomtatóktól és a 3LCD-kivetítőktől az érzékelőkig és más mikroeszközökig terjed. Az Epson valódi értéket biztosít felhasználóinak kompakt, energiatakarékos és nagy pontosságú technológiái értékesítésével a vállalati, az otthoni és a kereskedelmi piacokon, és világszerte túlszárnyalja a felhasználók elvárásait.

A Japán központú Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 97 vállalata világszerte több mint 75 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a globális

Az Epson RF aktív blendés 3D szemüveg a Full HD 3D szemüveg-kezdeményezési program része, részletek: www.fullhd3dglasses.com.

környezet védelmének és a helyi közösségek folyamatos támogatásának.

http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1594 főt foglalkoztató Epson Europe vállalat értékesítése a 2010-es pénzügyi évben 1583 millió eurót tett ki.

http://www.epson.eu

Environmental Vision 2050

http://eco.epson.com/